Royal French Residence
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Dorobanți, 17

Schițe și prețuri în Royal French Residence

Townhouse-uri
250 m2
indisponibil

Royal French Residence pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Royal French Residence

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — iulie 2019

Stadiul construcției Royal French Residence - Spot 1, iulie 2019
Spot 1
iunie 2019iulie 2019
Stadiul construcției Royal French Residence - Spot 2, iulie 2019
Spot 2
iunie 2019iulie 2019
Stadiul construcției Royal French Residence - Spot 3, iulie 2019
Spot 3
iunie 2019iulie 2019

Caracteristici proiect

Informații despre Complexul locativ

Adresa complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Royal French Residence” este amplasat superb și se localizează pe strada Dorobanți, la numărul 17, în sectorul Botanica din orașul Chișinău.

Avantajele locației și descrierea zonei

Pentru construcția complexului locativ „Royal French Residence” a fost ales un loc destul de liniștit cu împrejmuiri pitorești și cu accesibilitate facilă față de centrul capitalei. Complexul locativ se învecinează cu unul din cele mai frumoase parcuri din Chișinău - Parcul Valea Trandafirilor, unde rezidenții au la dispoziție mult aer curat, plimbări cu barca și petrecerea timpului liber la natură cu familia.

Centrul Comercial „Jumbo” se află localizat foarte aproape de casele locative (la doar 600 de metri = 8 minute pe jos), unde locatarii pot face shopping inclusiv și în supermarket-ul din acest centru comercial „Fidesco”. De asemenea în acest cartier se găsește și supermarket-ul Linella, funcționează câteva bănci și este Oficiul Poștal, este farmacia Felicia, Centrul Medicilor de Familie Nr. 1, sunt săli de fitness și saloane de înfrumusețare. În apropiere de complexul rezidențial „Royal French Residence” sunt grădinițe private și func'ionează Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu”, Liceul Teoretic „Pro Succes” și Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu”. Fiind în proximitatea bulevardului Decebal complexul dispune de acces comod către toate zonele Chișinăului atât cât cu transport public, precum și pe jos se ajunge ușor la multe puncte importante din apropiere.

Distanțe față de punctele importante din capitală

De la complexul rezidențial „Royal French Residence” sunt de parcurs:

  • 4,1 km până la Piața Marii Adunări Naționale;
  • 3,2 km până la Gara și Piața Centrală;
  • 1,6 km până la Gara Feroviară;
  • 4,1 km până la Gara Auto de Nord;
  • 7,7 km până la Gara Auto de Sud;
  • 10,3 km până la Aeroportul Internațional din Chișinău.

Prezentarea maiestuosului complex locativ

Proiectul arhitectural al ansamblului rezidențial de elită „Royal French Residence” reprezintă un complex de locuințe de tip - „Townhouse” – case private, care beneficiază de intrări separate dar dispun de pereții din exterior (laterali) comuni cu vecinii. Ansamblul de locuințe este un proiect unic pe piața imobiliarelor noi din Chișinău, care este proiectat într-un stil arhitectural de clasică monumentală cu elemente de decor în stil baroc. Imobilele au un design în stil clasic dar sunt realizate cu cele mai moderne finisaje și cu cele mai noi și contemporane materiale de construcții.

Aspectul decent al fațadei este asigurat de către culoarea deschisă (șampană) a pietrei naturale, care se privește excepțional cu culoarea gri a acoperișului de formă cupolă, care oferă construcțiilor nuanțe de romantism, precum și formele nestandarde ale ferestrelor și balcoanele amenajate perfect cu balustrade din fier forjat, prezintă casa ca un obiect de artă arhitecturală, care îmbină elemente clasice cu modernismul contemporan. Toate materialele de construcții sunt alese exclusiv ecologic curate și în prioritate este folosită piatra naturală.

Ferestrele instalate se deosebesc prin calitatea superioară la profilul PVC, iar geamurile instalate au acoperire reflexivă, care oferă posibilitatea rezidenților de a se bucura de frumusețile împrejmuirilor fără a fi afectați din exterior și fără a perturba intimitatea în interiorul locuinței. Locuințele sunt proiectate cu patru etaje, pentru fiecare unitate locativă cu câte un garaj propriu, care poate găzdui până la două mașini. Complexului imobiliar „Royal French Residence” dispune de toate comunicațiile inginerești autonom instalate și racordate.

Spațiile și descrierea locuințelor de lux

Complexului locativ „Royal French Residence” dispune de unități locative cu spații generoase și zone de intimitate spațioase. Fiecare proprietate rezidențială dispune de 4 etaje: Garaj plus un Parter plus un Etaj locativ și plus o Mansardă înaltă. Locuințele facilită de compartimentare interioară eficientă cu spații logic gândite și cu un nivel de funcționalitate înalt. Proiectanții și arhitecții au gândit fiecare metru pătrat până la ultimul detaliu, dar și au lăsat posibilitatea de personalizare a locuințelor pentru cumpărători. Fiecare townhouse este prevăzut cu suprafața de la 230 mp până la 250 mp și toate locuințele beneficiază de grădină proprie cu suprafața aproximativ de 560 mp, care oferă posibilitatea de a amenaja o zonă de barbeque personală.

  • Garajele sunt proiectate cu suprafața de 57,8 mp și lângă garaj este prevăzut un spațiu special pentru spălătorie.
  • La parterul casei se află living room-ul, este bucătăria cu sufragerie și camera de baie, suprafața parterului este de 54,8 mp.
  • Etajul găzduiește dormitoarele și are 52,3 mp.
  • Iar suprafața mansardei este de 62,2 mp, unde înălțimea liberă a mansardei ajunge până la 5 metri.

Pentru fiecare unitate locativă sunt prevăzute geamuri panoramice și casele au și terase personale, unde natura poate fi nu numai admirată, dar și simțită.

Versiunea de finisare în care sunt propuse townhouse-urile în vânzare este – „la gri”, unde viitorii locatari își pot implementa toate visurile, planurile și dorințele de design și stil în dependență de necesități și gusturi personale.

Aspectele fermecătoare ale caselor te fascinează și te face să vreai să trăiești ca în povești în acest palat minunat. Compania de construcții oferă metode de achitare flexibile, cu posibilități de achitare în rate. Pentru prezentarea altor detalii și informații depline despre locuințele complexului locativ „Royal French Residence”, nu ezitați să contactați managerul de vânzări, contactele căruia le găsiți afișate pe pagina oficială a complexului de locuințe „Royal French Residence”.

Unde se află Royal French Residence?

str. Dorobanți, 17.

Termen de finalizare Royal French Residence?

Rоyal French Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Royal French Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Royal French Residence din Chişinău?

Dezvoltătorul Royal French Residence este – Spartacus.