Complex Spartacus Residence
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Spartacus, 24/26

Complex Spartacus Residence pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje4
🟧 încălzireautonomă
🟧 Spațiu de parcaredeschis
🟧 Сurte închisăда

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente280 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Residence” se află construit în una din cele mai luxoase zone din Chișinău, în apropiere de inima sectorului Râșcani, pe strada Spartacus, 24/26 și nu departe de centrul capitalei.

Infrastructura

Amplasarea caselor locative într-o zonă verde și liniștită cu o infrastructură absolut dezvoltată, oferă locatarilor o viață la vila personală la doar 500 de metri de la parc și lac totodată cu toate facilitățile urbane la o distanță de o mână deschisă.

O mulțime de puncte comerciale, sociale, locuri de divertisment și agrement, organizații medicale și instituții educaționale sunt amplasate în apropiere de locuințele Ansamblului Rezidențial „Spartacus Residence”.

Centrele Comerciale Soiuz și PanCom, piața alimentară „Bogdan Voievod”, câteva marketuri, magazine mixte, electrocasnice și multe secții bancare se găsesc în vecinătate cu locuințele noi.

Diverse restaurante, cafenele, pizzerii și baruri sunt deschise în același cartier, iar fast-food-urile McDonald’s și KFC se amplasează la o distanță de 800 de metri de la Complex.

Prin vecinătate se află multe frizerii, saloane de frumusețe, săli sportive, o piscină, SPA, stomatologii, centre medicale, spitalul traumatologic și Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”

Copii locatarilor acestor townhause profită de posibilitatea de a alege locul de învățământ aproape de casă dintre Liceele: Ciprian Porumbescu (la câțiva pași), Alecu Russo, „M. Sadoveanu, „Lucian Blaga”, „B. Z. Herțli”, Ștefan cel Mare sau dintre: Colegiul Tehnologic din Chișinău sau Universitatea de sport.

Grădinițele №76, №5 și №108 funcționează pentru cei mai mici copii din complexul locativ „Spartacus Residence”.

Căi de transport

Complexul locativ cu townhause se află construit în apropiere de intersecția străzii Kiev cu Bd. Renașterii Naționale și nu departe de Bd. Moscova. Unde este o infrastructură de transport dezvoltată la maxim, pe unde circulă multe rute cu autobuze, troleibuze și maxi-taxi. De la porțile caselor se ajunge foarte ușor și repede la punctele de interes atât cu transport public cât și cu transport personal. Gara Feroviară și Autogara Nord se amplasează la o distanță de la 2,8 până la 4,9 km, respectiv. Gara Auto de Sud este la 8,4 și Aeroportul Internațional se află la 14,3 km.

Până la Parcul Catedralei sunt de parcurs numai 2,8 km pe jos, printr-o plimbare plăcută.

Caracteristica construcției și amenajarea Complexului

Casele Rezidenței de pe strada Spartacus, 23/26 sunt construite din materiale de cea mai înaltă calitate, din materiale ecologic curate și de o durabilitate lungă.

Stilul construcției cu design monumental în culori naturale cu nuanțe deschie și în contrast cu geamuri panoramice de culoare gri-închis, care oferă townhause-lor un aspect foarte atrăgător.

Din exterior casele sunt îmbrăcate cu piatră naturală și au intrări mărețe și împărătești.

Fiecare casă este construită cu patru nivele și dispune de subsol, parter, etaj locativ și desigur că are terase personale cu zonă pentru barbecue și cu două locuri personale pentru parcarea automobilelor.

Parterul include o bucătărie cu zona de living și un bloc sanitar mic.

La etajul locativ se amplasează trei dormitoare și două blocuri sanitare

Spațiul total al locuințelor variază de la 190 mp până la 280 mp.

Toate comunicațiile și rețelele inginerești sunt conectate. Există în locuințe lumină electrică, casele sunt gazificate și dispun de apeduct, există conectare la canalizarea centrală. Încălzirea este autonomă pentru fiecare casă.

Cumpărând o locuință pe strada Spartacus, proprietarul devine stăpân și a unui teren de pământ cu suprafața de 1,5 ari.

Grădina Complexului este îngrădită și este ideal amenajată cu plante decorative, cu alee plăcute și cu design de landșaft.

În case sunt prevăzute spații pentru spălătorie, debara și loc la subsol pentru beci.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial de clasă Premium „Spartacus Residence” invită doritorii de a cumpăra un townhous în ospeție la vizualizarea casei de vis. Sau vă așteaptă cu un sunet la secția vânzări pentru o consultație profesională în privința celor mai convenabile metode de achitare a caselor locative.

Mai multe informații utile despre casele Ansamblului Locativ de pe strada Spartacus 24/26 și despre cum puteți să cumpărați imobiliar nou direct de la Dezvoltator, pe site-ul oficial al Complexului „Spartacus Residence”.

Unde se află Complex Spartacus Residence?

str. Spartacus, 24/26.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Spartacus Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Spartacus Residence din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Spartacus Residence este – Spartacus.