Complex Locativ Clock Tower
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Spartacus, 23

Mai detaliat despre blocul

str. Spartacus, 23
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Complex Locativ Clock Tower pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Complex Locativ Clock Tower

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — februarie 2020

Stadiul construcției Complex Locativ Clock Tower - Spot 1, februarie 2020
Spot 1
martie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Locativ Clock Tower - Spot 2, februarie 2020
Spot 2
martie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Locativ Clock Tower - Spot 3, februarie 2020
Spot 3
ianuarie 2020februarie 2020
Stadiul construcției Complex Locativ Clock Tower - Spot 4, februarie 2020
Spot 4
martie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Locativ Clock Tower - Spot 5, februarie 2020
Spot 5
mai 2019februarie 2020

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case3
🟧 Numărul de etaje4–7
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţi CCTV, securitate non-stop, camere de depozitare, un loc de joacă
🟧 încălzireautonomă
🟧 Lift5 Kleemann
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului3 m
🟧 Numărul de apartamente89
🟧 Spaţiu apartamente37,15–161,2 mp

Informații despre Complexul locativ

Locație

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Apartments” se află amplasat comod și prestigios la sectorul Râșcani, pe strada Spartacus, nr. 25 în municipiul Chișinău.

Despre infrastructura sectorului de amplasare

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Apartments” este situat într-o zonă liniștită și foarte apropiată de toate facilitățile capitalei.

La o mică distanță de la Complex se află absolut tot de ce are nevoie o persoană fericită pentru o viță împlinită. Aici funcționează un număr mare de instituții de învățământ și sunt multe organizații educaționale, așa ca: Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Liceul Muzical „Ciprian Porumbescu”, Liceul Tehnologic „Beniamin Zeev Herțli”, Liceul Teoretic Alecu Russo, Liceul Teoretic „M. Sadoveanu”, Liceul Teoretic Ștefan cel Mare, Grădinița „Smart Start Kids Academy”, Grădinița nr. 76, Grădinița nr. 5, Grădinița-creșă nr. 88 și altele.

Dacă merge vorba de interese comerciale și cumpărături, destul de aproape de apartamente funcționează Centrele Comerciale: „PanCom”, Soiuz”, „Loial”, funcționează marketuri și magazine alimentare.

De asemenea în acest cartier se găsesc Clinici medicale și stomatologii, sunt farmacii, bănci și foarte multe localuri de divertisment și agrement, pizzerii, restaurante, terase și cafenele.

Căi de transport

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Apartments” se află construit la mijloc între străzile Bogdan Voievod, strada Kiev și Bulevardul Grigore Vieru, locatarii Rezidenței „Spartacus” dispun de acces facil către stațiile de transport public de pe aceste străzi cu care este foarte ușor și repede de ajuns în orice sector al capitalei cu rute directe.

De la scara Complexului până în centrul Chișinăului se poate de ajuns în maxim 7 minute cu transport personal și sunt de parcurs doar 3,4 km. Până la Gara Feroviară este o distanță de 4,9 km. Auto Gara de Nord află situată la numai 2,9 km și până la Gara Centrală sunt de parcurs 4,6 km. Aeroportul din Chișinău se află situat la 15,2 km de la blocurile locative.

Structura constructivă și caracteristica Rezidenței „Spartacus”

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Apartments” este format din trei corpuri, construite în așa mod ca să formeze o curte de tip – închis.

Complexul Rezidențial este construit cu un regim de înălțime combinat, de la 4 până la 7 etaje dintre care un etaj este construit la Subsol plus Parter și plus 4-6 nivele locative.

Sistemul constructiv este format dintr-o carcasă din beton armat de rezistență înaltă (marca 300) și cu umplutura închiderilor exterioare și pereților interiori din cărămidă roșie. Construcția este efectuată cu planșee fără grinzi.

Clădirile locative dispun de un nivel foarte înalt de rezistență seismică, datorită curelelor anti-seismice din beton armat și a coloanelor cu tavane monolitice.

Fațada caselor dispune de un nivel înalt de izolare termică și fonică (cu vată minerală cu grosimea de 10 cm), fațada este ventilată și este acoperită cu panouri policristaline.

Scările și pardoselile spațiilor comune sunt acoperite cu dale din marmură, sunt ornamentate cu teracotă italiană de la Marazzi și plafonul este metalic galvanizat.

Ferestrele instalate sunt cu profil PVC cu 5 camere și geam termopan cu 3 foi de sticlă, de marcă REHAU și KBE.

Amenajarea Complexului Rezidențial, curtei și teritoriului adiacent

Ansamblul Rezidențial este echipat cu 5 ascensoare confortabile, moderne, hidraulice de la Kleemann, care funcționează fără zgomot, ce oferă liniște rezidenților. Capacitatea de ridicare a ascensoarelor este de 1000 kg (13 persoane).

În incinta Complexului sunt presupuse și patru spații pentru birouri.

La subsolul clădirilor sunt organizate spații de depozitare și spații închise pentru parcare.

Curtea Ansamblului Rezidențial „Spartacus Apartments” este închisă este păzită 24 din 24 de ore și are un nivel înalt de securitate.

Funcționează sistemul de supraveghere video și sistemul de interfon video.

În curte este un teren amenajat special pentru distracția copiilor.

Descrierea unităților locative din Complexul Rezidențial „Spartacus Apartments”

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial propune spre vânzare unități locative cu 27 de tipuri de scheme confortabile cu una, două, trei și patru camere, unde înălțimea curată a tavanelor este de 3 metri.

Pe fiecare scară sunt logic amplasate doar câte trei apartamente.

Suprafața apartamentelor cu o cameră este construită de la 37,10 mp până la 43,3 mp. Apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața de la 49,7 mp până la 76,95 mp. Locuințele cu 3 odăi au suprafața de la 71,65 mp până la 116,50 mp. Și apartamentele cu 4 camere sunt oferite cu suprafața de 161,20 mp.

Locuințele se predau beneficiarilor finisate în versiune – „la alb”, cu pereții prelucrați și pardoseli turnate.

Cazane economice și moderne sunt instalate în fiecare apartament pentru încălzire autonomă și pentru minimizarea facturilor.

Blocurile se dau în exploatare conectate la toate utilitățile și sunt branșate la apeduct, la gaz, curent electric și la sistemul de canalizare. În fiecare apartamente sunt instalate separat contoare și apometre individuale.

Sistemul de video interfon este conectat direct până la fiecare apartament.

Și un moment important este faptul că ferestrele acestui Complex Locativ deschid o vedere fascinată asupra orașului.

Despre Dezvoltator și metodele accesibile de achitare

Ansamblul Rezidențial „Spartacus Apartments” este dezvoltat de Compania „Comimobil” SRL, care a fost înregistrată în anul 2008.

Compania de construcții „Comimobil” oferă posibilitatea de achiziționare a apartamentelor în rate, în 4 tranșe, unde mărimea primei tranșe este de doar 25% din costul locuinței alese.

Pentru mai multăinformație, detalii utile, materiale amănunțite, schemele apartamentelor Ansamblului Rezidențial „Spartacus Apartments” și despre toate metodele accesibile de achiziționare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, sunteți invitați să vizitați pagina oficială a Companiei de Construcții „Comimobil”.

Unde se află Complex Locativ Clock Tower?

str. Spartacus, 23.

Termen de finalizare Complex Locativ Clock Tower?

str. Spartacus, 23 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Locativ Clock Tower în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Locativ Clock Tower din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Locativ Clock Tower este – AMG Holding.