Complex Valea Trandafirilor
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Melestiu, 1/1

Mai detaliat despre blocuri

Blocul I-III
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Melestiu, 1/1 (bloc 1)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Complex Valea Trandafirilor pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Complex Valea Trandafirilor

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — noiembrie 2019

Stadiul construcției Complex Valea Trandafirilor - Spot 1, noiembrie 2019
Spot 1
martie 2019noiembrie 2019
Stadiul construcției Complex Valea Trandafirilor - Spot 2, noiembrie 2019
Spot 2
martie 2019noiembrie 2019
Stadiul construcției Complex Valea Trandafirilor - Spot 3, noiembrie 2019
Spot 3
martie 2019noiembrie 2019
Stadiul construcției Complex Valea Trandafirilor - Spot 4, august 2019
Spot 4
martie 2019august 2019
Stadiul construcției Complex Valea Trandafirilor - Spot 5, noiembrie 2019
Spot 5
martie 2019noiembrie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case3
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftpassager
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu 2 nivele
🟧 Termoizolare vată minerală
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente36,95–169,94 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasarea

Complexul Rezidențial „Valea Trandafirilor” se află găzduit într-o regiune ecologică, curată și liniștită a Chișinăului, pe strada Melestiu, 1/1, la sectorul Botanica și la doar cinci minute de la centrul Capitalei.

Infrastructura

Împrejmuit de zone verzi și aer proaspăt - Complexul Rezidențial de pe strada Melestiu, 1/1 se mândrește cu vecinul său – Parcul „Valea Trandafirilor” și dăruiește locatarilor săi numai liniște, multă comoditate, o viață absolut împlinită în lanul naturii și cu toate facilitățile urbane.

Chiar peste drum de Blocurile Complexului locativ prin strada Odesa funcționează Liceul „Vasile Alecsandri” și în direcția opusă se află Colegiul Politehnic din Chișinău.

Complexul locativ are în apropiere, la alegere două centre Comerciale și de divertisment cu zone de odihnă, cu magazine de lux, cafenele, restaurante și cinematograf: Centrul Comercial „MallDova și Centrul Comercial „Jumbo”.

Nu departe se află maternitatea și Spitalul Clinic Municipal № 1, sunt câteva centre medicale, farmacii, secții bancare, este o sală de sport cu zonă SPA și se află supermarketul №1.

Sigur că această regiune vă va alinta cu locurile sale de agreement așa ca: Laguna Park și zona de distracții pentru copii de pe strada Trandafirilor plus plimbările cu bărcile pe lacurile din parcul Valea Trandafirilor.

Căi de transport

Apropierea de centrul Chișinăului oferă acestui Complex locativ încă un avantaj semnificativ, deoarece din acest punct sunt de parcurs până la Piața Mari Adunări naționale numai 3 km prin Bulevardul Dacia.

Gara Feroviară se află amplasată la o distanță și mai mică, este la doar un kilometru și ajungem la ea prin strada Fântânilor. Autogara Nord este la 3,4 km și până la Auto Gara Sud sunt de parcurs în jur la 7 km. Parcurgând aproximativ 11,4 km prin Șoseaua Muncești sau pe Bd. Dacia ușor se ajunge de la locuințele acestui Ansamblu Rezidențial până la Aeroportul Internațional din Chișinău.

Despre Complex, amenajarea și echiparea apartamentelor

Ansamblul Rezidențial „Valea Trandafirilor” se compune din trei blocuri locative. Fiecare bloc are înălțate nouă nivele cu apartamente locative și plus sunt proiectate două nivele pentru parcarea subterană. Casele sunt amplasate sub forma literei „П” și formează o curte privată. Grădina este îngrădită și sigur ca are amenajat un teren de joacă pentru micii locatari.

Blocurile Locative sunt echipate cu lifturi moderne și fiabile.

Toate apartamentele Complexului Locativ sunt propuse spre vânzare în versiune albă și dispun de pereți tencuiți și prelucrați cu amestec uscat. Tavanele sunt nivelate și de asemenea prelucrate cu amestec uscat. Pardoselile locuințelor sunt turnate și pregătite pentru finisarea cu materiale de acoperire.

Pereții între apartamente sunt termoizolați cu vată minerală ce în plus asigură și o izolare fonică.

Compania de construcții a prevăzut încălzire autonomă pentru fiecare locuință și a echipat toate apartamentele cu cazne individuale care sunt conectate la caloriferele instalate și la țevile de metaloplast care sunt montate.

Cablajul din apartamente este din fir de cupru și există instalat panoul electric și dozele pentru întrerupătoare și prize.

La toate apartamentele sunt instalate ferestre termopane cu profil de cinci termocamere de producere germană vitrate cu geamuri în două rânduri. Ferestrele dispun de un sistem de închidere și deschidere în mod vertical și orizontal.

Logiile apartamentelor de asemenea sunt vitrate cu geamuri mari de panoramă și cu sticle multifuncționale de reflexie solară și reflexie a căldurii de tip „patru anotimpuri”.

La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal.

Despre apartamente

Toate locuințele pot fi supuse la o replanificare. Apartamentele sunt oferite în schițe cu una, două, trei, patru și cinci camere cu verande și balcoane cu suprafața totală de la 36 mp până la 164,25 mp.

Din geamurile apartamentelor Complexului Locativ „Valea Trandafirilor” se deschid viziuni fascinate asupra parcului, lacului și orașului.

Achiziționarea apartamentelor direct de la Dezvoltator

Ansamblul Rezidențial „Valea Trandafirilor” de pe strada Melestiu 1/1 este realizat de Compania de Construcții „Astercon-Grup" S.R.L. Această Companie a fost înregistrată la CÎS în septembrie în anul 2009 și ocupă o poziție de concurență printre dezvoltatorii principali de pe piața Republicii Moldova. ASTERCON nu numai construiește conștiincios, calitativ repede și la termen, dar și are grijă de viitorii locatari și potențialii cumpărători, oferind scheme flexibile de plată cu condiții avantajoase și des oferind reduceri semnificative și foarte atractive.

Dacă cumpărați aici un apartament împreună cu prietenul Dvs., sigur puteți profita de o reducere suplimentară din partea Dezvoltatorului.

La moment este posibil să cumpărați un apartament în rate direct de la Dezvoltator cu condiția de achitare a primei rate în sumă de numai 15% din costul locuinței de vis.

Achitarea în rate este disponibilă fără dobândă anuală și numai până 31 decembrie 2020.

Mai multe informații amănunțite despre apartamentele, schițele și toate posibilitățile de cumpărare a imobiliarului nou din Complexul Rezidențial „Valea Trandafirilor” de pe strada Melestiu 1/1, citiți pe site-ul oficial al Companiei de construcții „Astercon-Grup".

Unde se află Complex Valea Trandafirilor?

str. Melestiu, 1/1.

Termen de finalizare Complex Valea Trandafirilor?

bloc 1, bloc 2, bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Valea Trandafirilor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Valea Trandafirilor din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Valea Trandafirilor este – Astercon.