Blocul locativ Mazililor 32
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Mazililor, 32

Mai detaliat despre blocul

str. Mazililor, 32 (Blocul locativ Mazililor 32)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Blocul locativ Mazililor 32 pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Blocul locativ Mazililor 32

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — martie 2019

Stadiul construcției Blocul locativ Mazililor 32 - Spot 1, martie 2019
Spot 1
martie 2019
Stadiul construcției Blocul locativ Mazililor 32 - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Stadiul construcției Blocul locativ Mazililor 32 - Spot 3, martie 2019
Spot 3
martie 2019
Stadiul construcției Blocul locativ Mazililor 32 - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019
Stadiul construcției Blocul locativ Mazililor 32 - Spot 5, martie 2019
Spot 5
martie 2019
Stadiul construcției Blocul locativ Mazililor 32 - Spot 6, martie 2019
Spot 6
martie 2019
Stadiul construcției Blocul locativ Mazililor 32 - Spot 7, martie 2019
Spot 7
martie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiterenuri de joacă performante pentru copii, zone de agrement pentru părinți, supraveghere video, pază, recepție
🟧 încălzireindividual
🟧 Lift1 pasager Otis
🟧 Numărul de scara1
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente60
🟧 Spaţiu apartamente51–104 m2

Informații despre Complexul locativ

Locație

Dezvoltatorul „Exfactor-Grup” SRL prezintă un nou Complex Rezidențial, care se află situat pe strada Mazililor, nr. 32 în sectorul Centru al orașului Chișinău.

Descrierea zonei și infrastructura locației

Ansamblul Rezidențial de pe strada Mazililor, nr. 32 este amplasat confortabil la liniște și în apropiere de zone verzi și nu departe de centrul capitalei.

Fiind învecinat cu Parcul Valea Trandafirilor și la doar 150 de metri de la Lacul 3 din acest parc, Complexul Locativ dispune de o amplasare prestigioasă și oferă rezidenților săi o viață urbană în lanul naturii.

În apropiere de apartamentele de pe str. Mazililor, nr. 32 se află cluburile sportive: „Aquaterra Wellness&SPA” și „Fitness&Wellness Club Alexia”, este Centrul Comercial JUMBO, care oferă o mulțime de magazine și buticuri, cafenele și restaurante, bănci și farmacii, precum este și un supermarket – Fidesco.

Nu departe se află Spitalul Clinic Municipal nr. 1 și Centrul Medical Ovisus.

Imediat lângă blocul locativ se află Liceul „Vasile Alecsandri”, este Școala specializată sportivă nr. 2 și puțin mai departe este Colegiul Politehnic din Chișinău.

La o mică distanță de la scara Blocului, pentru cei mai mici rezidenți se află un loc de divertisment - Laguna Parc.

Căi de transport

Rezidenții Ansamblului Locativ de pe strada Mazililor, nr. 32 dispun de acces facil către stațiile de transport public de pe Bulevardul Decebal, unde este o infrastructură destul de dezvoltată din punct de vedere a transportului. Și este ușor și repede de ajuns în orice sector al Chișinăului cu rute directe.

De la poarta Complexului până la Gara Feroviară se ajunge în 4 minute cu mașina sau în 9 minute pe jos, deoarece este o distanță de până la un kilometru. Gara Auto de Nord se află situată la numai 3,3 km, iar până la Gara Auto de Sud sunt de parcurs – 7,1 km. Auto Gara Centrală este la 2,3 km, unde se poate de ajuns pe jos într-o jumătate de oră. Până la Aeroport sunt – 10,6 km. Și centrul capitalei se află la 3,3 km de la Blocul Locativ.

Structura constructivă și descrierea Rezidenței de lângă lac

Ansamblul rezidențial de pe strada Mazililor, nr. 32 constituie un Bloc de apartamente care are doar o singură scară locativă.

Imobilul este construit cu zece nivele și dispune de o stabilitate seismică sporită, care are o rezistență de până la 9 grade pe scara Richter.

Construcția clădirii locative este bazată pe o carcasă monolită din beton armat și are zidăria pereților interiori și exteriori efectuată din cărămidă roșie produsă de firma Macon SA.

Sistemul de izolare termică a fațadei clădirii este efectuat foarte calitativ din vată minerală. Pardoselile și pereții interiori între locuințe la fel dispun de un sistem de izolare termică și fonică, ce oferă rezidenților un trai confortabil în liniște și la cald.

Amenajarea Complexului Rezidențial și teritoriului adiacent

Teritoriul Ansamblului Rezidențial de pe strada Mazililor, nr. 32 este îngrădit și are o curte de tip - închis cu un nivel înalt de securitate.

Locurile de parcare sunt organizate - subterane și ascensoarele silențioase de marcă Otis (Franța) din acest bloc locativ circulă inclusiv până la nivelul subteran al parcării.

În curte sunt amenajate și plantate spații verzi, sunt organizate locuri de recreere, spații de odihnă pentru rezidenți și pentru copii acestora există echipate terenuri de joacă.

Teritoriul adiacent blocului la fel este bine îngrijit și drăguț amenajat.

Descrierea locuințelor din Complexul Locativ de pe strada Mazililor, nr. 32

Un număr total de doar 60 de apartamente cu suprafețe generoase și scheme confortabile, sunt oferite spre vânzare de către Dezvoltator.

Toate locuințele din acest Bloc locativ se predau cumpărătorilor finisate în versiune – „la alb” și oferă rezidenților posibilitatea de a-și realiza ideile de design și finisarea apartamentelor sale conform propriilor gusturi.

În acest Complex locativ există construite apartamente cu 1, 2 și 3 camere, care dispun de astfel de suprafețe: apartamentele cu o cameră sunt oferite cu suprafața totală de 51 mp, locuințele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafața de la 63 mp până la 80 mp, iar suprafața apartamentelor cu 3 camere este de la 96 mp și până la 100 mp.

Unitățile locative se dau în exploatare cu uși blindate instalate la intrare, cu pereții prelucrați și cu pardoselile turnate, tavanele la fel sunt prelucrate cu amestec uscat iar ferestrele sunt montate și sunt cu profil PVC și geam termopan cu 6 camere și cu 3 rânduri de sticle energo – eficiente cu acoperire Low-e.

Apartamentele sunt racordate la toate utilitățile: la apeduct, la curent electric, la sistemul de canalizare și sistemul de gazificare, precum și toate locuințele sunt dotate cu contoare și apometre individuale. Sunt instalații electrice de ciclul I și instalații termice cu cazane individuale de clasa A, pentru fiecare apartament aparte, pentru sistemul de încălzire autonom.

Există dotări pentru TV, telefon și este internet prin fibră optică.

Despre Dezvoltator

Ansamblul Rezidențial de pe strada Mazililor, nr. 32 este dezvoltat de Compania de Construcții „Exfactor-Grup” SRL.

Exfactor-Grup este o companie bine cunoscută pe piața construcțiilor civile și industriale din republica Moldova. Care are o activitate din anul 2004 și are construite cu succes multe imobile civile și de importanță națională și internațională, cum ar fi Terminalul Aeroportului Internațional din Chișinău.

Metode de achitare

  • Plata integrală cu mărimea de 100% a prețului apartamentului plăcut, cu reduceri drăguțe din partea Dezvoltatorului.
  • Plata în două tranșe egale a câte 50 % din prețul imobiliarului, prima tranșă se achită la momentul semnării contractului și a doua la finisarea construcției.
  • Plata în trei tranșe la început, la mijlocul termenului și la sfârșitul construcției cu mărimea de: 30%, 40% și 30%, respectiv.

Pentru mai multă informație amănunțită, detalii și materiale utile despre Ansamblul Rezidențial din strada Mazililor, nr. 32 și despre toate metodele accesibile de cumpărare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, sunteți așteptați să vizitați pagina oficială a Companiei de Construcții „Exfactor-Grup”.

Unde se află Blocul locativ Mazililor 32?

str. Mazililor, 32.

Termen de finalizare Blocul locativ Mazililor 32?

Blocul locativ Mazililor 32 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Blocul locativ Mazililor 32 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Blocul locativ Mazililor 32 din Chişinău?

Dezvoltătorul Blocul locativ Mazililor 32 este – Exfactor-grup.