Cartierul Rezidențial Poiana Pinului
în Chişinău

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Păşunilor, 10

Mai detaliat despre bloc

Pinului
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022

Schițe și prețuri în Cartierul Rezidențial Poiana Pinului

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 10 ianuarie 2023
Townhouse-uride la 300 m2prețul se clarifică
Case individualede la 290 m2prețul se clarifică
Duplex-uride la 290 m2prețul se clarifică

Cartierul Rezidențial Poiana Pinului pe hartă Chişinău

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Facilităţizona de agrement
🟧 încălziresistem modern de încalzire dotat cu cazan încorporat
🟧 Perețibeton armat cu umplutura din caramida rosie
🟧 Spațiu de parcare2 locuri de parcare subterana cu poarta automatizata
🟧 Termoizolaretermo-izolare cu vata minerală
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Inălțimea tavanului3–6 m

Informații despre Complexul locativ

Localizare extraordinar de bună

Ansamblul rezidențial de elită „Poiana Pinului” se află localizat la doar câțiva pași distanță de la capitală. Complexul are o locație formidabilă într-o zonă foarte liniștită, pe strada Pășunilor. nr. 10, sectorul Botanica, municipiul Chișinău. Din acest punct de amplasare este acces facil către toate sectoarele capitalei.

Structură, amenajare și detaliile tehnice

Cartierul rezidențial „Poiana Pinului” se dezvoltă conform unui proiect foarte modern la construcția căpruia sunt folosite doar materiale de calitate înaltă și de producere europeană.

Construcția tuturor imobilelor indiferent de tip este realizată pe baza carcaselor din beton armat cu planșee din beton cu grosimea de 20 cm și cu umplutura închiderilor din cărămidă. Cărămida utilizată la zidăria pereților interiori și exteriori este de producere autohtonă de la firma „MACON”. Fațada tuturor imobilelor este complet finisată și fiabil izolată cu vată minerală, stratul final de finisare a imobilelor este realizat cu tencuială decorativă. Pentru tâmplăria exterioară sunt folosite ferestrele cu dimensiuni mari vitrate, din profil de culoare grafit din PVC și cu trei rânduri de sticlă, din partea interioară geamul are acoperire LOW-e (care oferă sticlei un nivel ridicat de eficiență energetică, dispune de o reflectantă ridicată a radiației de căldură). Acoperișul caselor este de tip terasă necirculabilă și acestea se vor preda cumpărătorilor complet finisate din exterior.

Există în complex organizate locuri de parcare subterane cu acces în bază de poartă automatizată, care este pusă în funcție în baza telecomandei. Pe teritoriul ansamblului rezidențial sunt prevăzute diverse puncte de interes comercial, spre exemplu aici va funcționa o farmacie, va fi un salon de înfrumusețare, sunt prevăzute multe alte spații comerciale și diferite zone de agrement și relaxare. Sunt cu gust amenajate alei pietonale, zone de joacă și stadion pentru copii. Și este prevăzut un market.

Zonele de lângă case sunt îngrijite și plantate verzi. Absolut tot spațiul complexului rezidențial este complet îngrădit și este organizat acces securizat în incinta cartierului locativ. Accesul către cartierul „Poiana Pinului” se efectuează prin străzi iluminate cu o infrastructură modernă.

Locuințe moderne și scheme logice

Ansamblul rezidențial „Poiana Pinului” este compus din trei tipuri de construcții: case individuale, case de tip – Duplex și Townhouse, toate cu terase. Casele individuale din complex sunt prezentate cu scheme cu subsol, parter și plus un etaj locativ cu suprafața totală de 290 mp și cu circa 6 ari de teren aferent.

Locuințele de tip Duplex sunt prezentate cu planimetrii de 290 mp și astfel de locuințe sunt construite cu un perete lateral comun cu vecinii. Unitățile locative de tip Townhouse dispun de suprafețe de 300 mp și au construiți ambii pereți laterali comuni între vecini. Locuințele amplasate la primul etaj din case dispun de tavane cu înălțimea de 3,6 metri, iar unitățile locative de la etajul doi au tavanele cu înălțimea curată de 3,3 metri. Toți pereții interiori ai locuințelor sunt tencuiți mecanizat cu amestec special pe bază de gips.În fiecare locuință este condus sistem de canalizare de clasa A, care este fonic izolat suplimentar.

Sistemul de încălzirea a fiecărei locuințe este autonom și toate proprietățile imobiliare sunt dotate cu câte o centrală termică proprie cu boiler încorporat pentru încălzirea apei, încălzirea locuințelor se va efectua prin pardosea, iar în fiecare cameră sunt instalate termostate de ambient. În case sunt conduse toate utilitățile: apă, gaze, sistem de canalizare și alimentare cu energie electrică, toate acestea sunt echipate cu contoare de evidență a consumurilor utilităților și apometre pentru apa rece.

De asemenea fiecare proprietate imobiliară dispune de un sistem de ventilare contemporan. Complexul locativ „Poiana Pinului” este construit de compania FPC „Exfactor-Grup” SRL. Fiind înființată în anul 2001, compania „EXFACTOR-GRUP” are o experiență vastă în domeniul construcției și amenajării complexelor rezidențiale, aceasta este bine cunoscută pe piața imobiliară din Moldova cu proiectele sale calitativ construite, care au fost finisate și date în exploatare conform termenelor stabilite.

FPC „Exfactor-Grup” SRL acceptă că metodă de plată - creditarea prin programul – „Prima Casă”. Pentru mai multe detalii despre construcția complexului „Poiana Pinului”, despre finisajele locuințelor, despre metodele de finanțare și despre prețurile imobilelor, vă rugăm să contactați oficiul de vânzări, contactele directe și alte detalii despre dezvoltarea proiectului imobiliar le găsiți afișate pe pagina web a companiei de construcții FPC „Exfactor-Grup”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Cartierul Rezidențial Poiana Pinului?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Poiana Pinului exfactor.

Unde se afla Cartierul Rezidențial Poiana Pinului?

str. Păşunilor, 10.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cartierul Rezidențial Poiana Pinului în Chişinău?

Se oferă spre vânzare townhouse-uri, case individuale, duplex-uri.

Cât costă metru pătrat în Cartierul Rezidențial Poiana Pinului?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Cartierul Rezidențial Poiana Pinului?

Pinului – construit.