Bloc Locativ Bulgară 5
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Bulgară, 5

Mai detaliat despre blocul

str. Bulgară, 5 (Bloc Locativ Bulgară 5)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Bloc Locativ Bulgară 5 pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje7
🟧 Facilităţiinterfon, teren de joacă
🟧 încălzirepardoseală
🟧 LiftKleemann cu supraveghere video
🟧 Pereți cărămidă ro
🟧 Spațiu de parcare2 nivele de parcări subterane
🟧 Сurte închisăsistem supraveghere video

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului3,0 m
🟧 Numărul de apartamente44
🟧 Spaţiu apartamente87–143 m2

Informații despre Complexul locativ

Amplasat foarte comod

În centrul orașului Chișinău, pe strada Bulgară, la numărul 5 se află localizat complexul locativ inedit de Premium clasă – Blocul locativ „Bulgară”.

Zona de amplasare și căi de transport

Blocul rezidențial „Bulgară” are o amplasare strategică și perfectă pentru a oferi o viață liniștită rezidenților în centrul capitalei cu multe puncte de interes în apropiere și cu acces facil și rapid către toate sectoarele Chișinăului. Printre vecinii semnificativi ai complexului trebuie de remarcat: Memorialul Complex „Eternitate”, nu departe se află Casa de Cultură a Universității de Stat, Palatul Sporturilor și Stadionul Republican. În această zonă funcționează Școala Auxiliară nr. 7, sunt câteva saloane de înfrumusețare, restaurante, sucursale bancare, farmacii și clinici stomatologice.

Pentru cumpărături locatarii au posibilitatea să ajungă repede pe jos în cel mult 20 de minute până la Magazinul mixt „UNIC” și piața centrală parcurgând doar 1,7 km. De asemenea nu departe de bloc se află și alte puncte strategice așa ca Gara feroviară (distanță 2,4 km), Gara Auto de Nord (distanța 3,6 km) și Gara Auto de Sud (distanță 4,7 km). Aeroportul Internațional din Chișinău este localizat la o distanță de 12,5 km de la blocul rezidențial „Bulgară”.

Tehnologia, structura și amenajarea blocului

Clădirea ansamblului rezidențial „Bulgară” este construită doar din materiale de construcții calitative și ecologie. Regimul de înălțime al casei este cu parter și 7 etaje locative.

Structura construcției este realizată în baza unei carcase fiabile din beton armat, iar toate închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă roșie, care asigură clădirii un nivel ridicat de termo - eficiență. Piatra naturală folosită la finisarea fațadei imobilului este de culoare deschisă și oferă casei un aspect luminos și atrăgător, plus participă în calitate de încă un strat suplimentar de izolație termică a clădirii. Păstrarea căldurii în interiorul casei este asigurată și de către tâmplăria eficientă energetic, cu profil din aluminiu și de geamurile instalate în trei rânduri (3 foi de sticlă) ce sunt de tip „four seasons” și sunt cu acoperire low-e, care reprezintă o peliculă specială cu grosime microscopică ce permite trecerea luminii în interiorul camerelor și reduce pierderea de căldură din interior.

Parterul clădirii rezidențiale găzduiește spații comerciale, acest fapt oferă casei un aspect respectabil iar locatarilor mai mult confort de care aceștia pot beneficia chiar la pragul casei personale. De asemenea un aspect cochet și romantic casei este oferit de către balcoanele franțuzești, elegant proiectate pentru fiecare apartament. Rezidența asigură 100% locuri de parcare pentru transportul tuturor locatarilor, parcarea este organizată la cele 2 etaje subterane dedicate doar pentru automobilele locatarilor. Pentru circulația verticală din bloc, acesta este echipat cu ascensor de firmă Kleemann, care este dotat cu camere de supraveghere video. Toată spațiile comune ale clădirii locative și terenul complexului sunt sub supraveghere video 24 din 24 ore. Iar apartamentele dispun de interfoane. Teritoriul adiacent complexului rezidențial „Bulgară” este drăguț amenajat pentru a oferi locatarilor confort și plăcere nu numai în casă dar și lângă casă.

Apartamente de clasă Premium

În blocul rezidențial „Bulgară” sunt proiectate în total un număr de 44 de unități locative de lux. Apartamentele sunt prezentate pe piața imobiliară cu scheme bine gândite cu două, trei și patru camere spațioase. Apartamentele sunt oferite cu suprafața de: 87 – 108,32 mp (2 camere); 94,98 mp – 106,53 mp (3 camere) și 173,08 mp (4 camere).

Toate proprietățile imobiliare se dau în exploatare în variantă de finisare – „la alb”. Și toate locuințele sunt conectate la sistemul de canalizare de clasă „A”, acest sistem în plus încă este suplimentar izolat fonic. Structura sistemului de încălzire al apartamentelor este realizată prin pardoseală și dezvoltatorul asigură imobiliarele cu câte o centrală termică individuală. Unitățile locative sunt racordate la sistemul de canalizare și amenajare cu apă menajeră, locuințele sunt conectate la sistemul de alimentare cu gaz și cu curent electric. Pentru controlul consumului utilităților apartamentele sunt completate cu contoare individuale și cu apometre. În apartamente este internet prin fibră optică, conexiune la TV și telefonie. Complexul locativ „Bulgară” este construit de către o companie de construcții de încredere, care are o experiență vastă în construcția imobiliarelor rezidențiale de pe piața Moldovei și activează cu succes din anul 2001 - Compania de construcții FPC „Exfactor Grup” S. R. L. Aceasta se mândrește cu obiectele sale finalizate și date în exploatare la termenele stabilite și este pe un loc înalt datorită locuințelor calitative, moderne și frumoase.

Toți cumpărătorii care sunt interesați de un apartament nou de calitate de lux amplasat în centrul Chișinăului - în blocul complexului locativ „Bulgară”, sunt așteptați să contacteze agenții de vânzări ai departamentului de vânzări al companiei de construcții „Exfactor Grup”, de la care se poate de aflat mai multe informații, detalii și amănunte absolut despre toate facilitățile locuințelor.

Acest proiect mai este numit și Exfactor Bulgara 5.

Unde se află Bloc Locativ Bulgară 5?

str. Bulgară, 5.

Termen de finalizare Bloc Locativ Bulgară 5?

Bloc Locativ Bulgară 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bloc Locativ Bulgară 5 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Bulgară 5 din Chişinău?

Dezvoltătorul Bloc Locativ Bulgară 5 este – Exfactor-grup.