str. Mircea cel Bătrîn, 41
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Mircea cel Bătrîn, 41

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 21 blocuri în această etapă
Încă 21 blocuri
str. Mircea cel Bătrîn, 41 (Bloc 1)
9 etaje
Indisponibil
tr. 4 2018
Finalizat în 2022 tr. 3
Indisponibil

str. Mircea cel Bătrîn, 41 pe hartă Chişinău

str. Mircea cel Bătrîn, 41

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de etaje9–18
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţizonă de parc, teren de joacă pentru copii, amenajarea teritoriului adiacent
🟧 încălzireautonomă în fiecare apartament cu instalarea cazanului de clasa A
🟧 Liftascensor pînă în parcare
🟧 Perețicărămidă roşie
🟧 Spațiu de parcareparcare subterană
🟧 Termoizolare vata minerala

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente44–92 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Complexul Locativ „Eco Moldova” este amplasat la întrunirea sectorului Ciocana cu sectorul Râşcani pe adresa exactă: bulevardul Mircea сel Bătrân, 41, sectorul Ciocana, municipiul Chişinău.

Infrastructură

Complexul Locativ „Eco Moldova” se află într-o zonă liniştită şi curată deoarece este înconjurat de parcuri şi lacuri. Totodată în apropierea caselor Complexului Locativ uşor şi repede găsim diferite puncte de divertisment pentru copii şi adulţi. Sectorul Ciocana este un sector al tineretului şi are o infrastructură bine dezvoltată cu o mulţime de locuri publice, grădiniţe, licee, centre comerciale, centre medicale, supermarkete, magazine pentru copii, o librărie, diferite secţii băncare, cafenele, piţerii şi restaurante.

La dispoziţia Dumneavoastră- în apropiere se află două săli de sport: ”Global Fitness Club” şi Bazinul pentru maturi şi copii “Fitness famili”.

Nu atât de departe se află Grădiniţele: № 211, 188, 212, şcoala primară „Grigore Vieru”, Liceul „Mihail Berezovschi” şi Liceul „Igor Vieru”.

În imediata apropiere de clădirile Complexului Locativ se află Centrul Comercial cu aceeaşi denumire „Eco Moldova”, peste drum sunt: Centrul Comercial „MAYER-MOBILĂ” şi Supermaketul „Green Hills”.

Printre vecinii pricipali ai Complexului locativ este Parcul „Râşcani-Ciocana” – o zonă verde unde puteţi face plimbări cu familia, sport activ, plimbări cu bicicleta şi frigărui delicioşi în wikende.

Complexul Locativ „Eco Moldova” este aşezat în apropierea a două locuri sfinte, lângă Biserica Sfântului Ioan Iacob Hozevitul şi Biserica „Sfânta Parascheva”.

Căi de transport

Complexul Locativ „Eco Moldova” are o amplasare foarte reuşită, deoarece se află la intersecţia bulevardului Mircea cel Bătrân cu strada Ion Dumeniuc unde se unesc două sectoare a Capitalei: Ciocana cu Râşcani. Din care deducem că anume din acest punct al Chişinăului aveţi posibilitatea de a junge uşor şi repede acolo unde doriţi. Aici circulă o mulţime de microbuze, troleibuze şi autobuze. De aici ajungem până la Gara Feroviară timp de treizeci de minute cu rută directă. Până la Gara de Nord facem doar 20 de minute. Aeroportul este puţin mai departe şi ajungem la el nu mai repede decât timp de o oră. Centrul oraşului Chişinău se află la o distanţă de aproximativ 8 km de la casele Comlexului şi aveţi posibilitatea de a ajunge acolo în două cai timp de până la 15 minute.

Materiale tehnice

Complexul Locativ „Eco Moldova” se compune din 22 blocuri locative cu câte 10, 12 şi 18 etaje. Pereţii blocurilor sunt construiţi din piatră naturală de călcar, în exterior au termoizolare Multipor, în interior au o izolare acustică între vecini. Clădirile Complexului au o rezistenţă seismică sporită. Toate locuinţele au geamuri termopan cu 4-5 camere. Complexul are o reţea ecologică pentru încălzire şi aclimatzare, ce dovedeşte din plin denumirea Complexului Locativ „Eco Moldova”. Anume această sistemă de încălţire combină utilizarea energiei pământului, aerului şi soarelui şi face aceste locuinţe – unice. Mulţumită SEPC "Sistemă Energetic Performant Construcţii"locatarii primesc o independenţă energetică şi o economie colosală la facturi.

Amenajarea Complexului

Complexul Locativ „Eco Moldova” are o infrastructură internă foarte dezvoltată. În primul rând proiectul presupune o grădiniţă proprie cu 320 locuri şi o şcoală primară care va putea primi 160 de mici şcolari. Aceşti micuţi locătari au posibilitatea de a petrece vesel timpul pe terenurile de joacă pentru copii. Cei care sunt puţin mai mari au la dispoziţie zone recreativ- sportive. În incinta Complexului locativ sunt proiectaţi 27 500 m2 de spaţiu comercial cu un Centru Comercial enorm de mare cu diferite oferte în toate domeniile. Blocurile imobiliarului sunt amenajate cu ascensoare până la parcare şi lifturi panoramice. În subsol sunt debarale şi parcare subterană pentru 1750 de locuri. Este aici şi parcare terestră cu 360 de locuri. Sigur ca este prevăzut acces securizat în Complex.

Apartamente

Complexul Locativ „Eco Moldova” propune 1650 de apartamente în versiune albă. În dependenţă de necesitatea, dorinţa şi posibilitatea Dumneavoastră aveţi la dispoziţie apartamente cu o cameră, două camere şi cu trei camere cu diferite suprafeţe:

  • Apartamentele cu o odaie au un spaţiu între 33 mp şi 44 mp;
  • Apartamentele cu 2 odăi sunt prezentate cu suprafeţe de 62 mp, 64 mp şi 69 mp;
  • Apartementele cu 3 odăi au un spaţiul de 86 de mp.

Apartamentele caselor Coplexului locativ sunt luminoase şi spaţioase. Aici este asigurată o iarnă caldă şi o vară răcoroasă.

Complexul locativ „Eco Moldova” este tânăr şi unic.

Locuind aici - vei fi şi Tu tânăr şi unic!

Acest proiect mai este numit și Eco Moldova.

Unde se află ?

str. Mircea cel Bătrîn, 41.

Termen de finalizare str. Mircea cel Bătrîn, 41?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12, Bloc 13, Bloc 14, Bloc 15, Bloc 16, Bloc 17, Bloc 18, Bloc 19, Bloc 20, Bloc 21, Bloc 22 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Mircea cel Bătrîn, 41 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Mircea cel Bătrîn, 41 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Mircea cel Bătrîn, 41 este – Exfactor-grup, Interactiv.