Interactiv

Proiecte dezvoltator Interactiv

Construiește începând cu 1995
0 proiecte
în construcție
4 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Interactiv

Compania «Interactiv» a fost înființată la sfârșitul anului 1995 și îşi desfăşoară activitatea pe piața construcțiilor din Republica Moldova, în baza tuturor documentelor necesare pentru aceasta. Licența permite companiei să construiască case private şi blocuri cu apartamente, obiecte de infrastructură industrială și comercială, precum și să realizeze lucrări de finisare, instalare a comunicațiilor interne și externe, rețelelor de gaz, apă și canalizare.

În calitate de antreprenor general, subcontractant sau investitor în construcția de clădirilor civile și industriale, «Interactiv» a reușit să pună în aplicare o serie de proiecte serioase, printre care:

  • clădiri rezidențiale (peste 45.000 m2);
  • case individuale (peste 7500 m2);
  • birouri și spaţii comerciale (aproximativ 6800 m2);
  • parcări subterane;
  • stații de alimentare cu combustibil;
  • staţii de epurare;
  • bănci;
  • restaurante și multe altele.

Pentru implementarea cu succes a acestor proiecte, compania dispune de mijloace tehnice proprii (excavatoare, mixere, pompe pentru transportarea betonului, tractoare, buldozere, autobasculante, macarale, etc.) și echipamente (vibratoare, schele, suporturi, cofraje și altele), care permit executarea tuturor lucrărilor necesare la cel mai înalt nivel.

«Interactiv» generează astăzi tendințe noi și definește standarde în sectorul construcțiilor din Moldova. În fiecare edificiu al companiei se introduc tehnologii avansate, o abordare diferită a dezvoltării urbane, contribuind la îmbunătățirea și modernizarea domeniului, primordial în aplicarea progresului științific și tehnologic. Acest lucru este pe deplin implementat în noul proiect «EcoMoldova», în care încălzirea și condiționarea încăperilor se va efectua printr-o metodă ecologică (sistemul inteligent «SEPC»), datorită energiei pământului, aerului și soarelui (panouri fotovoltaice, încălzitoare de apă solare și turbine eoliene).

În cadrul companiei muncesc ingineri cu calificare înaltă, maiștri, manageri și angajați profesionişti, care au asigurare medicală și socială, salariu corespunzător eforturilor depuse, precum și echipamente speciale pentru a atinge un nivel decent al lucrărilor efectuate.

Compania «Interactiv» dispune de certificat de calitate (ISO 9001, 14001, 18001) și a implementat sistemul de management integrat, în scopul creșterii productivității muncii, satisfacerii nevoilor clienților, pentru a reduce prețul pe metru pătrat, extinzând și consolidând, astfel, piaţa imobiliară.

Apartamentele de la compania «Interactiv» sunt foarte atractive, au o planificare comodă, confort sporit și condiții excelente pentru viața modernă. Dezvoltatorul se străduiește, constant, să creeze pentru clienții săi tot ceea ce este mai bun și perfect, astfel încât, fiecare să poată trăi confortabil, ușor și fără orice fel de griji, într-o astfel de casă!