Complex Ion Inculeț 105/4
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Ion Inculeț, 105/4

Complex Ion Inculeț 105/4 pe hartă Chişinău

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Spațiu de parcareterestră

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Ion Inculeț, 105/4 prezentat de Compania de Construcții „Interactiv” se află în apropiere de Parcul Valea Trandafirilor în cartierul Malina Mică.

De la centrul Capitalei până la Blocul de apartamente noi este o distanță de aproximativ 3 kilometri, și este o zonă cu o infrastructură de transport urban bine dezvoltată.

Clădirea dispune de zece nivele construite din materiale ecologice și este împărțită in trei scări locative. Carcasa casei are o structură durabilă turnată din beton armat monolit și are un nivel ridicat de rezistența seismica.

Pereții exteriori sunt bine termoizolați, zidăria este îndeplinită din blocuri de gazobeton. Fațada casei este căptușită cu tencuială decorativă și cu elemente vopsite în culoarea portocalie, care perfect se armonizează cu acoperișul de culoare roșie.

Parterul Blocului locativ găzduiește spații comerciale și pentru oficii.

Pentru a cumpăra un apartament, trebuie să vă adresați pe adresa site-ului Dezvoltatorului.

Cumpărând locuințe în Complexul Rezidențial din strada Ion Inculeț, 105/4, locatarii profită de posibilitatea de a se folosi de o curte spațioasă și bine amenajată, unde sunt organizate locuri de parcare terestre și locuri de joacă pentru copii.

Unde se afla Complex Ion Inculeț 105/4?

str. Ion Inculeț, 105/4.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Complex Ion Inculeț 105/4.

Cine este dezvoltatorul Complex Ion Inculeț 105/4 în Chişinău?

Dezvoltator Complex Ion Inculeț 105/4 – Interactiv.