Complex Alexandru cel Bun 108/1
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Alexandru cel Bun, 108/1

Complex Alexandru cel Bun 108/1 pe hartă Chişinău

str. Alexandru cel Bun, 108/1

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje11
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu 2 nivele

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Alexandru cel Bun, 108/1 se află situat în apropiere de scuarul Catedralei și este construit din materiale de construcție de cea mai înaltă calitate și cu folosirea a celor mai inovative tehnologii.

Blocul locativ cu multe apartamente dispune de un aspect original, neobișnuit și este foarte atractiv.

La primele nivela ale clădirii sun prevăzute spații comerciale, care și formează o infrastructură personală a Complexului locativ.

Clădirea este echipată cu ascensoare panoramice, holurile, scările, coridorul și spațiile de uz comun din bloc sunt finisate cu granit, marmură și sunt instalate balustrade de inox.

În Complexul Rezidențial sunt construite apartamente moderne într-un nivel locativ și sunt locuințe în două nivele cu terase.

Teritoriul adiacent clădirii este complet amenajat, există organizate locuri de joacă pentru copii și sunt construite două nivele cu locuri subterane pentru parcare, este organizat un loc pentru odihnă cu bănci la aer curat și cu o grădină de flori.

Trotuarele și drumurile de la intrare în Complexul Locativ sunt pavate cu dale, aleile și curtea sunt iluminată cu lămpi stradale moderne. De asemenea, funcționează sistemul de supraveghere video.

Unde se afla Complex Alexandru cel Bun 108/1?

str. Alexandru cel Bun, 108/1.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Complex Alexandru cel Bun 108/1.

Cine este dezvoltatorul Complex Alexandru cel Bun 108/1 în Chişinău?

Dezvoltator Complex Alexandru cel Bun 108/1 – Interactiv.