str. Alexandru cel Bun, 108/1
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Alexandru cel Bun, 108/1

str. Alexandru cel Bun, 108/1 pe hartă Chişinău

str. Alexandru cel Bun, 108/1

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje11
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu 2 nivele

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Alexandru cel Bun, 108/1 se află situat în apropiere de scuarul Catedralei și este construit din materiale de construcție de cea mai înaltă calitate și cu folosirea a celor mai inovative tehnologii.

Blocul locativ cu multe apartamente dispune de un aspect original, neobișnuit și este foarte atractiv.

La primele nivela ale clădirii sun prevăzute spații comerciale, care și formează o infrastructură personală a Complexului locativ.

Clădirea este echipată cu ascensoare panoramice, holurile, scările, coridorul și spațiile de uz comun din bloc sunt finisate cu granit, marmură și sunt instalate balustrade de inox.

În Complexul Rezidențial sunt construite apartamente moderne într-un nivel locativ și sunt locuințe în două nivele cu terase.

Teritoriul adiacent clădirii este complet amenajat, există organizate locuri de joacă pentru copii și sunt construite două nivele cu locuri subterane pentru parcare, este organizat un loc pentru odihnă cu bănci la aer curat și cu o grădină de flori.

Trotuarele și drumurile de la intrare în Complexul Locativ sunt pavate cu dale, aleile și curtea sunt iluminată cu lămpi stradale moderne. De asemenea, funcționează sistemul de supraveghere video.

Unde se află ?

str. Alexandru cel Bun, 108/1.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Alexandru cel Bun, 108/1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Alexandru cel Bun, 108/1 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Alexandru cel Bun, 108/1 este – Interactiv.