Columna Residence
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Columna, 122

Mai detaliat despre blocul

str. Columna, 122 (Columna Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Columna Residence pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etajeS+P+4E
🟧 Facilităţiteren de joaca pentru copii, interfon
🟧 încălzireautonomă
🟧 LiftAscensor până în parcarea subterană
🟧 Perețicărămidă roșie Brikston
🟧 Spațiu de parcareparcare privată de tip închis (14 subterane, 2 garaje, 5 locuri sub copertină) şi 8 locuri de parcare de tip deschis
🟧 Termoizolarevată minerală bazaltică

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Numărul de apartamente21

Informații despre Complexul locativ

Amplasare prestigioasă

În partea centrală a Chișinăului pe strada Columna, la numărul 122, imediat lângă Parcul Catedralei se amplasează mândru - complexul rezidențial de elită „Columna 122 Residence”.

Detalii despre zona de localizare

Ansamblul locativ „Columna 122 Residence” are o amplasare excelentă în inima capitalei cu toate localurile de interes în imediata apropiere. Ca puncte de reper pentru complex pot fi menționate cele mai reprezentative localuri așa ca: Palatul Parlamentului Moldovei, Președinția Republicii Moldova, Ministerul Finanțelor, Banca Națională a Moldovei și Casa Guvernului. Iar printre vecinii semnificativi trebuie de evidențiat: Catedrala Mitropolitană Ortodoxă și Parcul Catedralei, Arcul de Triumf, Palatul Național, Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, Parcul central și Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, Sala cu orgă, Teatrul „Anton Cehov”, Teatrul Satiricus „I.L. Caragiale”, Teatrul „Luceafărul” și Teatrul „Licurici”.

Din punct de vedere educațional în apropiere de imobil se găsesc următoarele instituții de învățământ și dezvoltare culturală: Liceul Teoretic „Spiru Haret”, Liceul Teoretic Român – Francez „Gheorghe Asachi”, Liceul Academic Român – Englez „Mircea Eliade”, Liceul „Mihai Coțiubinschi”, Academia de Studii Economice din Moldova „ASEM”, prin Parcul Catedralei se ajunge repede la Universitatea Liberă Internațională din Moldova „ULIM”, Biblioteca Națională, Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, Muzeul Național de Arte al Moldovei și Cinematograful Patria „Emil - Loteanu”.

Și din punct de vedere comercial în această zonă găsiți: supermarket-ul „Fidesco”, centrul comercial „Sun City” cu supermarket-ul „Nr. 1”, magazinul „Gemenii”, magazine cu electrocasnice și funcționează în imediata apropiere de casa complexului locativ „Columna 122 Residence” o diversitate de restaurante, cafenele, baruri, pizzerii, cluburi de noapte și nu departe se află fast food-ul McDonald’s. În această zonă găsiți câteva clinici medicale (private), sunt farmacii și se amplasează sucursale a multor bănci.

Pentru menținerea stării fizice bune, locatarii pot vizita clubul sportiv „Fitness Class” și bazinul Universității Sportive din apropiere. Absolut toate punctele menționate mai sus se află poziționate la o distanță mică de la casa locativă, această distanță poate fi parcursă pe jos în numărate minute.

Distanțe exacte până la punctele de interes

Amplasarea excelentă a complexului rezidențial „Columna 122 Residence” oferă viitorilor locatari acces către orice gară, piață, cele mai bune magazine și buticuri. Din acest punct de amplasare se poate ajunge ușor atât cu mașina cât și cu mijlocele de transport în comun către orice sector din capitală.

- Distanța de la casă până la Piața Centrală și Gara Centrală = 2,1 km;

- Distanța de la casă până la Gara Auto de Nord = 5,3 km;

- Distanța de la casă până la Gara Auto de Sud = 8,3 km;

- Distanța de la casă până la Gara Feroviară = 3,5 km;

- Distanța de la casă până la Aeroportul Internațional din Chișinău = 15,3 km.

Prezentarea generală a complexului

Ansamblul rezidențial „Columna 122 Residence” se prezintă pe piața imobiliarelor noi de elită din Chișinăului cu o clădire de apartamente, care este proiectată cu un regim de înălțime cu Subsol, Parter și Patru Etaje locative.

Clădirea rezidențială este construită cu o fundație hidroizolată, efectuată din beton și cu o pernă de 60 mm. Structura de rezistență a casei este realizată pe o carcasă efectuată din beton armat și planșee (apropo, grosimea planșeului este de 22 cm). Umplutura pereților exteriori este din cărămidă roșie de marca Brikston (BKS 25), iar compartimentările și pereții interiori sunt clădiți din cărămidă Brikston (BKS 20), toți pereții interiori sunt fiabil izolați fonic pentru liniștea locatarilor și intimitatea vecinilor. Pentru a îmbunătăți eficiența termică a casei, aceasta dispune de un sistem de termo izolație exterioară cu vată minerală bazaltică, care este rezistentă la foc. Un grad ridicat de termoeficiență este asigurat clădirii de către tâmplăria exterioară calitativ montată, care este efectuată din profil PVC cu grosimea de 82 cm în 7 camere, și cu 3 rânduri de sticle de marca Shuco.

Pe tot perimetrul casei fațada este clădită din piatră albă, ce oferă imobilului un aspect foarte elegant și atrăgător. Acest proiect rezidențial extraordinar de mult seamănă cu un palat din cele mai frumoase povești, cu siguranță că și viața aici va fi ca o poveste. Spațiile interioare comune ale clădirii rezidențiale sunt finisate cu gust cu marmură, iar la finisarea exterioară este folosit granitul.

Pentru circulația interioară verticală casa de apartamente are instalat un ascensor hidraulic de ultimă generație, acesta este silențios și este cu completare germană. Cu liftul locatarii au posibilitatea de a coborî până la etajul subteran cu locuri de parcare. Parcarea complexului oferă locuri supraterane fără acoperiș (8 locuri), locuri terestre acoperite (sub copertină) – 5 locuri, 14 locuri de parcare subterane și două garaje. Căile de acces spre casa rezidențială sunt asfaltate și iluminate, curtea este amenajată și dispune de trotuare pavate și locuri special organizate și echipate pentru joaca copiilor.

Facilitățile și dotările apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Columna 122 Residence” se mândrește cu apartamentele sale eficiente, cu schițe logic proiectate și cu spații generoase cu fiecare metru pătrat util. În total în complex sunt prezentate un număr de 21 de proprietăți imobiliare. Locuințele dispun de balcoane spațioase, unele au logii mari și balcoane franțuzești, unde locatarii fericiți pot lua dejunul romantic cu cafea și croissante franţuzesti. La dispoziția cumpărătorilor stau apartamente cu una, două, cu trei și patru camere, fiecare locuință are foarte confortabil diferențiate zonele de zi și de noapte. Fiecare cumpărător profită de posibilitatea de personalizare a locuinței sale, deoarece apartamentele se predau beneficiarilor în versiune de finisare – „la alb” cu finisaje de calitate superioară. Toate unitățile locative sunt echipate cu câte o ușă din metal instalată la intrare, ușa este blindată și este izolată fonic.

Fiecare apartament dispune de un sistem autonom de încălzire și toate încăperile se vor încălzi individual prin centrale termice proprii (pe apartament) cu centrale de clasa A, de producere germană, respectiv locuințele se vor încălzi prin calorifere bimetale. Clădirea rezidențială este racordată la toate utilitățile (gaz, apă, canalizare și curent electric), iar toate apartamentele sunt echipate cu contoare individuale pentru controlul consumului utilităților și apometre pentru apa rece.

Apartamentele au conectare la telefonie, TV și internet (prin fibră optică). Fiecare locuință facilită de interfon. Modalități de plată foarte flexibile oferite de către compania de construcții, precum și se acceptă plata în rate cu un avans inițial minim.

Pentru a afla mai mult util și toate informațiile detaliate despre apartamente, pentru a vedea schemele, suprafețele și restul amănuntelor, sunteți invitați să vizitați pagina web a proiectului rezidențial „Columna 122 Residence”, unde sunt afișate toate contactele directe către dezvoltator.

Unde se află Columna Residence?

str. Columna, 122.

Termen de finalizare Columna Residence?

Columna Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Columna Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Columna Residence din Chişinău?

Dezvoltătorul Columna Residence este – Baf-Prime, Vagvi.