Crown Plaza Park
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Columna, 102

Mai detaliat despre blocul

str. Columna, 102
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Crown Plaza Park pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje13–15
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzirectntrale
🟧 Liftda
🟧 Numărul de scara2
🟧 Spațiu de parcaresubteran
🟧 Сurte închisăTeritoriu păzit

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente48,8–92,8 mp

Informații despre Complexul locativ

Blocul Locativ „Crown Plaza Park” se află situat în centrul orașului Chișinău, la nemijlocita apropiere de Parcul Catedralei. Lângă Complexul Locativ se află o mulțime de secții bancare, sunt diverse magazine printre care și de elită, multe cafenele și restaurante. În apropiere se află Filarmonica, un cinematograf, Sala cu organ și este Teatrul de operă și balet. Prin vecinătate funcționează câteva supermarkete, saloane de frumusețe, sunt instituții educative, de învățământ și organizații medicale.

Există un acces comod la autostrăzile principale a capitalei. Până la Autogara de Nord și până la Gara Feroviară sunt în jur la doi kilometri.

Noua casă locativă are prevăzute apartamente cu 1-2-3 și 4 odăi, ce dispun de centrale pentru încălzirea autonomă individuală, cu televiziune prin cablu conectată, cu telefonie și internet de o mare viteză. Dezvoltatorul achiziționează apartamente cu suprafața totală de la 49 mp până la 93 mp.

Curtea Blocului locativ dispune de locuri deschise pentru parcarea automobilelor și curtea este păzită. De asemenea există și o parcare subterană. În curtea Complexului locativ există zone de odihnă și locuri de joacă pentru copii. Trotuarele, aleile și căile de acces sunt amenajate și pavate cu dale, sunt sădite plante decorative și este gazon înverzit.

Unde se află Crown Plaza Park?

str. Columna, 102.

Termen de finalizare Crown Plaza Park?

str. Columna, 102 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Crown Plaza Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Crown Plaza Park din Chişinău?

Dezvoltătorul Crown Plaza Park este – Summa.