Summa

Summa

Construiește imobile din 1989
Site-ul oficial – summa.md

Întrebați dezvoltatorul Summa

Completați câmpurile pentru a trimite un mesaj
Întrebați dezvoltatorul Summa
Completați câmpurile pentru a trimite un mesaj
Întrebarea dvs.
Autentificați-vă pe site-ul Korter folosind opțiunile de mai jos.
Numele dvs.
E-mail
Numărul de telefon

Toate complexuri Summa de pe hartă

Construiește complexuri numai în Chişinău
toate apartamentele de la dezvoltator sunt vândute

Proiecte finalizate de la dezvoltator 1 obiect

Despre Compania de construcții Summa

«Summa» este o companie de talie internațională înființată în anul 1989 la Ankara (Turcia), care îşi desfăşoară activitatea în 14 țări din întreaga lume în cele mai diverse sectoare - de la construcții la energetică. În ultimii ani «Summa» este recunoscută, în mod constant, ca fiind una dintre cele mai mari 250 de companii internaționale de construcții.

«Summa» este un antreprenor general cu interese și operațiuni diferențiate, în care construcția se prezintă ca afacere emblematică. «SUMMA» este dezvoltatorul și investitorul numeroaselor proiecte în Turcia, Europa de Est și diferite țări africane. Specializarea principală este planificarea și construcția celor mai diverse obiecte la cheie, inclusiv proiecte de amploare orientate spre îmbunătățirea vieții și bunăstarii oamenilor.

În Republica Moldova, compania «Summa» desfășoară de mulți ani o activitate diversă și fructuoasă, atât cu sectorul privat, cât și cu structurile de stat. Timp de câteva decenii au fost implementate cu succes multe proiecte (construcții și reparații) inclusiv:

  • Supermarket Green Hills (4.000 m2)
  • Spitalul Clinic Republican (10.300 m2)
  • Reparația drumului Chișinău-Soroca (44,8 km)
  • CR Crown Plaza Park (15.821 m2)
  • Spitalul internațional Medpark (12.500 m2)
  • Centrul comercial şi de divertisment MallDova Shopping Mall (75.000 m2)
  • Hotel Leogrand (16.000 m2)
  • Clădirea terminalului aeroportului internațional Chișinău (10.600 m2)

Actualmente «Summa» deține și coordonează primul și cel mai mare spital privat multidisciplinar din Moldova, Medpark, continuând să aducă un aport semnificativ în stabilirea și dezvoltarea pieței imobiliare a republicii.

Structura unicală a personalului «Summa» constă dintr-un cerc foarte variat de angajați, de la muncitori în construcţii la medici, precum și de la manageri superiori până la ingineri de mină, numărând aproximativ 2 500 de oameni pe patru continente. Acest lucru, combinat cu diversificarea geografică, oferă oportunități excepționale pentru experiența și dezvoltarea interculturală și transsectorială. Anume echipele cu înaltă calificare și motivaţie ale companiei sunt explicaţia creșterii permanente și prosperării «SUMMA».

Managementul companiei acordă o atenție deosebită extinderii capacităților tuturor subdiviziunilor, fortificând competențele funcționale și tehnice ale angajaților săi, oferind condiții pentru dezvoltarea profesională și personală. Această abordare asigură rezultate excelente în activitatea zilnică «Summa» și satisfacție deplină clienților și partenerilor.

Încă dezvoltatori din Moldova