str. Albișoara, 78/6
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Albișoara, 78/6

str. Albișoara, 78/6 pe hartă Chişinău

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Spațiu de parcareterestră

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

În apropiere de centrul orașului Chișinău, la sectorul Râșcani se află amplasat Complexul Rezidențial de pe strada Albișoara, 78/6.

În apropierea Blocului Locativ strălucește un lac mare și la cinci sute de metri se află stațiunea feroviară „Gara Visterniceni”. În vecinătate sunt cafenele, grădinițe pentru copii, licee, farmacii, centre de fitness și complexuri sportive.

La parterul casei locative există locuri de infrastructură proprie și puncte comerciale, inclusiv este un supermarket mare și o secție bancară.

Curtea Complexului Rezidențial de pe strada Albișoara, 78/6 este amenajată și dispune de un teren de joacă pentru copii bine echipat plus sunt zone de odihnă. Există o parcare terestră și aleile sunt pavate cu plăci din beton.

Dezvoltatorul efectuează vânzarea apartamentelor în versiune absolut pregătită pentru a intra și a trăi. Este instalat sistemul de încălzire autonomă și ușa blindată la intrare, balcoanele sunt vitrate, balcoanele și geamurile sunt echipate cu sticle termopane de economisire eficiență a energiei. Locuințele sunt conectate la linia de telefonie, la internet și au instalate interfoane.

Unde se afla str. Albișoara, 78/6?

str. Albișoara, 78/6.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul str. Albișoara, 78/6.

Cine este dezvoltatorul str. Albișoara, 78/6 în Chişinău?

Dezvoltator str. Albișoara, 78/6 – Astercon.