Astercon

Proiecte dezvoltator Astercon

Construiește începând cu 2009
astercon.md
1 proiect
în construcție
9 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Astercon

Începând cu anul 2009, dezvoltarea companiei «Astercon Group» s-a demarat cu paşi siguri și decisivi. În prezent, «Astercon» este unul dintre principalii jucători de pe piața imobiliară din Moldova, care posedă o bogată experiență în domeniul proiectării și construcțiilor.

Crearea unei imagini pozitive în sfera construcțiilor industriale și civile a făcut posibilă asocierea companiei și angajaților săi cu profesionalismul, calitatea constantă a lucrărilor efectuate, nivelul înalt al standardelor aplicate în proiectele sale și respectarea strictă a tuturor obligațiilor contractuale.

«Astercon» se specializează în construcția obiectelor cu diversă destinaţie, la cheie, folosind numai materiale de cea mai înaltă calitate, importate din Europa și Asia Centrală. În plus, compania se ocupă cu activități de proiectare pentru toate categoriile de construcții, instalarea diferitelor rețele de comunicații și inginerie, reconstrucția și restaurarea clădirilor.

Graţie unei echipe de profesioniști cu înaltă calificare, compania «Astercon» administrează și controlează, competent, întregul proces de construcție, la fiecare etapă, începând cu elaborarea proiectului arhitectural, finisarea interioară a apartamentelor și terminând cu înmânarea nemijlocită a acestora clienților. Această abordare oferă o oportunitate, pentru fiecare, de a intra în posesia unei proprietăţi imobiliare excelente, pe deplin având încredere în agentul economic, care și-a dovedit profesionalismul și calitatea deosebită a construcției, prin acţiuni concrete.

Activitatea fructuoasă a companiei «Astercon Group» a permis punerea în funcțiune a aproximativ 20 de clădiri rezidențiale, construind astfel mai mult de 80.000 m2. Actualmente, compania oferă clienților săi un design individual, elaborat pentru apartamentele viitoare, o arhitectură incomparabilă a edificiilor și realizarea tuturor serviciilor necesare, indiferent de tipul sau volumul lucrărilor presupuse.

Experiența îndelungată a companiei «Astercon» serveşte drept cea mai bună garanție a finalizării la termen a oricărui obiect, aflat în construcție. Iar introducerea celor mai avansate tehnologii are loc pentru a satisface nevoile și cele mai îndrăznețe așteptări ale clienților săi, impresionându-i cu idei noi, de fapt, întruchipând visul fiecărei familii moldovenești despre propria sa casă.