str. Albișoara, 78/4
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Albișoara, 78/4

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 8 blocuri în această etapă
Încă 8 blocuri
str. Albișoara, 78/4 (Scara 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

str. Albișoara, 78/4 pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case4
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Facilităţiteren de joacă pentru copii, interfon
🟧 încălzirePardoseală și pereți izolați fonic și termic
🟧 LiftAscensor silențios cu deplasare și la nivelul parcării subterane
🟧 Numărul de scara9
🟧 Pereți cărămidă roșie de la producătorul Macon S.A
🟧 Spațiu de parcareparcare subterana
🟧 Termoizolarepolisteren extrudat
🟧 Сurte închisăpază 24/7

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Spaţiu apartamente46–100 m2

Informații despre Complexul locativ

Localizare

La intersecția sectorului Centru cu sectorul Râșcani, pe strada Albișoara, la numărul 78/4 este localizat noul complex locativ cu aceeași denumire - „Albișoara 78/4”, care este dezvoltat de către Compania de Construcții „EXFACTOR-GRUP”.

Descrierea locului și a zonei de amplasare

Complex locativ „Albișoara 78/4” este înălțat într-o zonă confortabilă și în apropiere de centrul istoric al capitalie. În vecinătatea imobilelor se află un lac este parc și sunt diverse zone verzi. Pentru relaxare funcționează multe localuri, baruri, cafenele, pizzerii, restaurante, este patinoarul „Ice Bravo” și sală de fitness. În zonă funcționează câteva market-uri și magazine alimentare, nu departe sunt școli, licee (Liceul Teoretic „George Meniuc”) și grădinițe (grădinița nr. 127). Până la Academia de Studii Economice sunt de parcurs aproximativ 1,4 km în cel mult 17 minute, acest fapt poate interesa persoanele care doresc să facă investiții imobiliare profitabile, deoarece aici apartamentele vor fi foarte întrebate pentru a fi închiriate.

Amplasarea comodă a blocurilor de apartamente oferă locatarilor posibilitatea de a ajunge ușor și repede la toate punctele de interes comercial, social și cultural din capitală atât cu transport public cât și cu mașina personală.

Căi de acces, distanțe și transport public

În acest cartier este destul de bine dezvoltată infrastructura de transport, ce oferă legătură cu toate sectoarele capitalei cu multe rute de transport: maxi taxi, autobuze și troleibuze. De asemenea, și pe jos de la complexul locativ „Albișoara 78/4” este foarte aproape de ajuns în centrul Chișinăului. De exemplu, până la Parcul Catedralei sunt de parcurs aproximativ 2000 de metri, unde se poate ajunge pe jos în 25 de minute.

Distanțe:

- 14,9 km până la Aeroportul Internațional din Chișinău, cel mai scurt drum este prin strada Albișoara și Șoseaua Hâncești;

- 4,1 km până la Gara Feroviară, unde se poate ajunge în 13 minute cu mașina;

- 4 km până la Gara Auto de Nord și 3,6 km până la Gara Centrală și Piața Centrală.

Structura și conceptul complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Albișoara 78/4” este compus din patru blocuri locative. Fiecare imobil este proiectat cu un regim egal de înălțime - câte 9 etaje. În total în complex sunt prevăzute un număr de 9 scări locative. La construcție sunt folosite cele mai calitative și durabile materiale cu utilizarea a celor mai inovative tehnologii. Structura de rezistență a imobilelor este bazată pe o carcasă monolită din beton armat. Închiderile exterioare a caselor și absolut toți pereții interiori și cei despărțitori sunt zidiți din cărămidă roșie de la firma Macon SA, care se deosebește prin nivelul înalt de eficiență energetică.

Blocurile locative din exterior sunt izolate termic cu un sistem din polistiren extrudat. Iar, din interior pereții apartamentelor și toate pardoselile sunt izolate nu numai termic dar și fonic, oferind locuitorilor liniște și menținerea temperaturii calde în interior.

Amenajarea ansamblului rezidențial

Pentru transportul locatarilor în complex sunt oferite locuri de parcare amplasate la subsolul blocurilor locative. La fiecare scară locativă este instalat câte un ascensor de ultimă generație, care circulă la toate etajele, inclusiv și până la nivelul parcărilor subterane. Teritoriul complexului rezidențial este păzit 24/7, iar în curtea securizată copiii se pot juca la locurile special amenajate pentru ei.

Finisarea și dotarea apartamentelor

Cumpărătorii au la dispoziție posibilitatea de a-și alege viitoarea locuință dintre apartamentele cu o cameră - cu suprafața de la 46 mp până la 52 mp, dintre apartamentele cu 2 camere - cu suprafața de la 66 mp și 84 mp și dintre apartamentele cu 3 camere - cu suprafața de la 82 mp și 100 mp. Apartamentele se dau în exploatare în versiune de finisare - ”la alb”, cu spațiile comune ale blocurilor (coridoarele, casa scării, holul) finisate și cu ușile de la intrare montate. Ferestrele la fel sunt instalate și sunt cu geam termopan și profil PVC.

Toate unitățile locative beneficiază de internet prin fibră optică, au telefon și televiziune. Fiecare locuință are instalate contoare pentru controlul consumului de gaz și electricitate, apometrele la fel sunt dotate și conectate.

Informații despre constructor

Ansamblul locativ „Albișoara 78/4” este construit și oferit pe piața imobiliarelor noi din Chișinău de către compania de construcții „EXFACTOR-GRUP” SRL, aceasta a fost înființată în anul 2001 și are o experiență vastă în domeniul construcțiilor civile, toate imobilele finisate de către companie dispun de un grad sporit de rezistență seismică la cutremure de până la 9 grade. De asemenea compania predă toate casele sale complet conectate la apă, canalizare, curent și gazificate, plus instalează în apartamente contoare și apometre individuale. Locuințele proiectate și construite de către „Exfactor” sunt prevăzute cu sistem autonom de încălzire.

Această compania de construcții acceptă metode flexibile de plată. Mai multe amănunte, detalii și alte informații utile despre apartamentele complexului rezidențial „Albișoara 78/4” le puteți găsi pe site-ul companiei de construcții „EXFACTOR-GRUP” SRL, precum și contactele directe ale Departamentului de vânzări.

Unde se află ?

str. Albișoara, 78/4.

Termen de finalizare str. Albișoara, 78/4?

Scara 1, Scara 2, Scara 3, Scara 4, Scara 5, Scara 6, Scara 7, Scara 8, Scara 9 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Albișoara, 78/4 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Albișoara, 78/4 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Albișoara, 78/4 este – Exfactor-grup.