Complex Familia
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Suceviţa, 22/3

Complex Familia pe hartă Chişinău

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Spațiu de parcareterestră

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidenţial „Familia” din Chişinău se află situat la sectorul Buiucani, pe strada Suceviţa, 22/3. Lângă blocul nou construit se află parcul de la Buiucani, sunt multe magazine, licee şi grădiniţe pentru copii. În apropiere se află o piaţă, un supermarket, un centru comercial şi este o piscină.

Pereţii interiori şi exteriori ai Complexului Locativ „Familia” sunt ridicaţi din cărămidă roşie de calitate înaltă de producere MACON SA. Rezistenţa necesară în construcţia clădirii este oferită de carcasa monolită din beton armat. Pereţii şi pardoselele dispun de termoizolare şi fonoizolare foarte calitativă, ferestrele şi balcoanele sunt vitrate cu geamuri termopane cu sticle de o economie eficientă a energiei.

Vânzarea apartamentelor se realizează cu toate comunicaţiile inginereşti conectate şi cu o sistemă autonomă individuală de încălzire. Compania de Construcţii a asigurat conexiunile la TV, internet şi telefon. În curtea Complexului sunt amenajate locuri pentru parcarea autovehiculelor şi este organizat un sistem de supraveghere video.

Unde se afla Complex Familia?

str. Suceviţa, 22/3.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Complex Familia.

Cine este dezvoltatorul Complex Familia în Chişinău?

Dezvoltator Complex Familia – Vasigur Grup.