str. Nicolae Starostenco, 25
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Starostenco, 25

Mai detaliat despre blocul

str. Nicolae Starostenco, 25
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2017 tr. 3
Indisponibil

Schițe și prețuri pe str. Nicolae Starostenco, 25

1 camere
46 m2
indisponibil
2 camere
68 m2
indisponibil
3 camere
78 m2
indisponibil

str. Nicolae Starostenco, 25 pe hartă Chişinău

str. Nicolae Starostenco, 25

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje13 + parter + subsol
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţicentru comercial, cinematograf, oficii, sală fitness, salon de frumuseţe, supermarket
🟧 încălzireindividual
🟧 Lift4 silențioase OTIS
🟧 Numărul de scara2
🟧 Perețicaramida ВСА
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu 2 nivele
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente172
🟧 Spaţiu apartamente41,5–78 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Blocul rezidențial „N. Starostenco” este ampasat în inima centrului turictic, comercial, cultural și social al orașului Chișinău pe strada Nicolae Starostenco, 25, mun. Chișinău.

Infrastructură

Amplasarea ideală și foarte comodă în imediata apropierere de Centre Comerciale, markete, magazine de elită, butikuri, restaurante de lux, hoteluri, locuri de divertisment, cinematografe, teatre, monumente și locuri de cultură – oferă o viață perfectă locatarilor săi.

În vecinătate cu Complexul Locativ „Columna” se află: Magazinul univesal central „UNIC”, MOLDTELECOM, Piaţa centrală și vis-a-vis de blocul loсativ funcționează Serviciul Vamal al RM.

Pentru micii și tinerii locatari din acest Complex Locativ sunt deschise ușile acestor instituții de învățământ: Clegiul Naţional de Administrae şi business, Liceul român-spaniol „Miguel de Cervantes Saavedra”, Liceul Teoretic român-francez şi în imediata apropiere este Grădiniţa №210.

Renumita Catedrală Episcopală Sf. Teodor Tiron este situată în câteva minute de la scările blocului locativ „N. Starostenco”.

Căi de transport

Complexul Locativ „Columna” este construit la începutul străzii Columna, la intersecție cu strada Ciuflea și în imediata apropiere de Bulevardul Ștefan сel Mare. De aici este transport public în toate direcțiile Capitalei și în unele suburbii a ei.

De la ușile apartamentelor acestui bloc locativ facem doar numărate minute de plăcere pe jos până la Piața Marii Adunări Naționale. Gara Feroviară este la 2,2 km și Autogara Nord se află la 2 km. Aeroportul este la 13,6 km unde ajungem în 20 de minute cu mașina.

Descriere generală a construcţiei

Blocul rezidențial „N. Starostenco” are un proiect foarte interesant cu un stil de arhitectură clasică și aspect atrăgător. Complexul rezidențial conține un bloc locativ împărțit în două scări cu 13 nivele locative plus două etaje de parter și plus subsol.

Clădirea blocului este construită din materiale de construcții calitative de la cei mai buni producători și în construcție au fost folosite tehnologii de ultimă generație. Casa are un schelet din beton armat, iar pereții exteriori au o umplutură cu BCA, sunt termoizolați cu vată minerală și polistiren și au finisaje de lux.

Blocul locativ este dotat cu patru ascensoare moderne, silențioase de marcă „OTIS”, ce funcționează fără zgomot.

La intrare în apartamente este instalată ușă blindată și sunt instalete geamuri termopane cu 5 camere și cu 3 sticle. Locuințele dispun de încălzire autonomă individuală, cu noduri de unire de primul ciclu, cu contorizare individuală și au toate dotările pentru telefon, interfon, TV și internet.

Amenajarea Complexului locativ

Blocul rezidențial „Columna” are două scări cu holuri spațioase cu pardosea din granit ce sunt amenajate cu gust. La parterul clădirilor sunt construite două etaje pentru parcare subterană. Grădina Complexului locativ este de tip – închis și este păzită. În curte este amenajat un teren de joacă pentru micii locatari.

Descrierea apartamentelor

În incinta Complexului Locativ „N. Starostenco” sunt construite 172 de apartamente de lux ce se predau viitorilor locatari „în versiune albă”. La dispoziția cumpărătorilor sunt la propuse locuințe cu o cameră, cu două și trei camere cu astfel de spații:

  • Apartamentele cu 1 odaie au un spațiu de la 46mp;
  • Apartamentele cu 2 odăi au un spațiu între 68mp până la 73mp;
  • Apartementele cu 3 odăi încep cu spaţiul de la 78mp.

Toate locuințele au scheme bine gândite, moderne și comode pentru o viață confortabilă și împlinită.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou de la Dezvoltator

Complexului Locativ „N. Starostenco” este un proiect exclusiv și prestigios a Companiei de construcție „DANSICONS”, ce construiește cu demnitate construcții civile pe piața imobiliarelor noi din Republica Moldova.

Pentru a devein stăpân fericit a unui apartament din Complexul Locativ de pe strada Nicolae Starostenco, 25 îl puteți cumpăra achitând-ul în prealabil 100% cu reduceri plăcute din preț.

Compaia de construcție „DANSICONS” oferă posibilitatea de a cumpăra apatrtamente noi - în rate cu 0% dobândă.

Mai multă informaţie detaliată despre apartamentele Blocului Locativ „N. Starostenco” și despre metotele de achitare, aflați pe site-ul oficial al Companiei de construcție „DANSICONS”.

Unde se află ?

str. Nicolae Starostenco, 25.

Termen de finalizare str. Nicolae Starostenco, 25?

str. Nicolae Starostenco, 25 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Nicolae Starostenco, 25 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Nicolae Starostenco, 25 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Nicolae Starostenco, 25 este – Dansicons.