str. Gheorghe Ghimpu, 1
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gheorghe Ghimpu, 1

str. Gheorghe Ghimpu, 1 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje6
🟧 Spațiu de parcaredeschis

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Gheorghe Ghimpu, 1 se află la sectorul Ciocana în orașul Chișinău, la distanța de un kilometru până la Parcul „Râșcani”. Lângă noul bloc locativ sunt magazine, supermarkete, instituții de educație și organizații medicale. În apropiere se găsește oficiul poștal și o cafenea.

Teritoriul Complexului Locativ este îngrădit și îngrijit, în incintă este amenajată o zonă de odihnă și curtea dispune de un teren de joacă pentru copii.

În clădire sunt două scări, fiecare fiind dotată cu ascensor.

Apartamentele sunt achiziționate în variantă cu 1, 2 sau 3 camere. Costul imobiliarului cu spațiul de la 43 mp până la 86 mp, include: finisaje la gri, instalarea geamurilor termopane cu profil Rehau și două rânduri de sticle, montarea sistemului de încălzire individuală și conectarea caloriferelor, contorizarea individual la apă rece și electricitate, și pereții sunt tencuiți iar plăcile de beton (dalele) sunt prelucrate.

Unde se află ?

str. Gheorghe Ghimpu, 1.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Gheorghe Ghimpu, 1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Gheorghe Ghimpu, 1 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Gheorghe Ghimpu, 1 este – Inamstro.