str. Alecu Russo, 9/2
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Alecu Russo, 9/2

Mai detaliat despre blocul

str. Alecu Russo, 9/2
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

str. Alecu Russo, 9/2 pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de etaje10
🟧 Facilităţigradiniță, liceu (rom., rus.), teren de fotbal, farmacii, policlinică
🟧 Liftda
🟧 Perețipereţii albi prelucraţi cu amestec uscat
🟧 Spațiu de parcareparcare subterană
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Adresă, informații despre zona de amplasare și vecinătăți

O nouă capodoperă arhitecturală modernă de locuințe excepționale este localizată pe strada Alecu Russo, la numărul 9/2, în sectorul Râșcani din orașul Chișinău.

Fiind amplasat la o mică distanță față de centrul capitalei, complexul locativ oferă locatarilor nu numai acces facil și rapid către o mulțime de puncte importante din Chișinău, dar și plăcerea de a locui într-o zonă liniștită, ferită de zgomotul și agitația bulevardelor totodată apropiată de toate facilitățile urbane. Locuințele se găsesc înconjurate de zone verzi și de un ambient ecologic curat, unde până la zona de parc este de parcurs o distanță de doar 200 de metri. Până la Plaja Lacului de la Râșcani sunt de parcurs circa 850 de metri, unde ajunge pe jos în maxim 10 minute. Distanța de la intrare în blocul rezidențial până la Bulevardul principal din sectorul Râșcani (Bulevardul Moscova) sunt doar 250 de metri.

Pentru grijile cotidiene rezidenții acestui complex facilită de o diversitate de magazine, cafenele, restaurante, bănci, sunt saloane de înfrumusețare, săli de sport, este un bazin, pentru copii funcționează grădinițe și licee, se află centre medicale și farmacii. În vecinătate este Spitalul Clinic Municipal Nr. 3 „Sfânta Treime” și Policlinica Nr. 6.

Pentru cumpărături în apropiere de casă se află supermarket-urile: Green Hils, Nr. 1, Linella 76, centrul Comercial „PanCom”, pentru mici plăceri gastronomice foarte aproape sunt fast food-urile McDonald’s și KFC, este Andy’s Pizza, cafenele, restaurante pentru cele mai exigente gusturi și cele mai moderne cluburi de noapte. Pentru un mod de viață sănătos locatarii au la îndemână clubul sportiv „Impuls Sport” și este un teren de fotbal deschi și unul acoperit.

La distanțe mici și ușor accesibile pietonal pentru copii se află organizații de învățământ și de educație preșcolară așa ca: Grădinița Nr. 129, Grădinița nr. 100, Creșa-Grădinița Nr. 88 „Steluța”, Grădinița nr. 76, centrul de Educație Preșcolară „Smart Start Kids Akademy”, Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Liceul Teoretic „Alecu Russo”, Liceul Tehnologic ORT, B. Z. Hertli, Liceul Academic de Arte Plastice „Igor Vieru”, Liceul Muzical „Ciprian Porumbescu”, Centrul de Excelență în Economie și Finanțe, Colegiul de Management, Economie și Drept, aici sunt și biblioteci, librării și școli/cursuri de limbi streine.

În apropiere de complexul locativ de pe strada Alecu Russo, 9/2 circulă multe mijloace de transport în comun. Distanța de la blocul rezidențial până la Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău este de 3,9 km, sunt de parcurs 3,6 km Gara Auto de Nord și 9,6 km până la Gara Auto de Sud din Chișinău, Gara Feroviară se află la 5,5 km, iar Aeroportul Internațional din Chișinău este la 15,7 km fașă de locuințele noi.

Prezentarea blocului și amenajarea complexului

Blocul rezidențial „Alecu Russo, 9/2” este prezentat cu o arhitectură modernă și elegant stilată, care apare pe piața construcțiilor noi din Chișinău cu o clădire solidă de un aspect atractiv și cu o statură decentă.

Regimul de înălțime al clădirii este realizat cu un Parter plus 10 Etaje locative. Și imobilul este construit la cele mai înalte standarde, norme și în conformitate cu legislația în vigoare. Structura constructivă a blocului rezidențial este realizată din materiale calitative în baza unei carcase turnată din beton armat, monolit. Pentru umplutura tuturor pereților atât a celor interiori cât și a celor exteriori este folosit un material eficient termic și fonic – blocurile din beton celular autoclavizat (BCA). Pe pereții din partea exterioară a imobilului este calitativ aplicat un sistem termic eficient format din plăci de polistiren și vată minerală. Pentru finisarea exterioară a blocului fațadele sunt placate cu elemente moderne excelent combinate în stil minimalist cu culorile alb și gri. Ferestrele instalate la blocului rezidențial sunt de calitate superioară și au un grad sporit de eficiență termică, dispun de profil PVC Rehau și au 5 camere termice și geam termopan.

În clădirea de apartamente este proiectată o singură scară locativă, care este finisată modern cu materiale și finisaje contemporane. Scara blocului este echipată cu un ascensor de ultimă generație, acesta funcționează nu numai silențios dar și este rapid și are un grad înalt de siguranță.

Pentru parcarea transportului rezidenților la nivelul subteran din bloc sunt organizate garaje și se află locurile de parcare.

Teritoriul complexului este complet îngrădit, intrarea este controlată. Curtea complexului de locuință este atent amenajată cu spații verzi și trotuare, unde este dedicat și un spațiu special amenajat pentru joaca micilor locatari.

Apartamente, finisaje și instalații

Complexul rezidențial din strada Alecu Russo prezintă pe piața imobiliarelor noi din capitală un număr limitat de apartamente – 70 de unități locative. Acestea sunt proiectate cu planimetrii funcționale și au scheme cu 1, 2, 3 și 4 camere, cu suprafețele cuprinse între 47,30 mp și 116 mp. Locuințele cu o cameră au suprafața total construită de 47,30 mp; locuințele cu două camere sunt proiectate cu mărimea de: 54,65 mp, 60,45 mp, 62,75 mp; și proprietățile rezidențiale cu trei camere sunt propiecate cu suprafața construită totală de: 59,20mp, 66 mp, 71,20 mp, 71,60 mp; iar cu spațiul de 116,05 mp sunt prezentate apartamentele cu 4 camere.

Proprietățile locative sunt prevăzute cu ferestre ample și cu spații vitrate generoase și oferă vederi panoramice, iar încăperile interioare beneficiază de înălțimea tavanelor de 270 cm.

Fiecare apartament din complexul locativ se predă excelent pregătit pentru doar aplicarea materialelor de finisare interioară și este gata finisat – în versiune „La alb”, unde nivelul de finisare a pereților este adus până la suprafețe mecanizat prelucrate cu amestec uscat alb și pardoselile turnate cu sapă. Liniștea, intimitatea și confortul termic în locuințe este asigurat de către sisteme de izolare atât termică cât și fonică a pereților și pardoselilor. Cumpărătorii primesc cheile de la apartamente pregătite pentru personalizarea în conformitate cu nevoile și gusturile viitorilor locatari și așteaptă să fie finisate în acel stil de design și cu acele culori și nuanțe potrivite Dumneavoastră și membrilor familiei Dvs. Ușile de acces sunt efectuate din metal, sunt blindate și sunt instalate la intrare în fiecare apartament.

Locuințele autonom se încălzesc și sistemul de încălzire constă din calorifere și cazane termice individuale, caloriferele instalate sunt alese de calitate superioară, iar cazanele dotate în apartamente sunt de ultimă generație, sunt economice și funcționează pe gaz, acestea sunt produse în Italia.

Locuințele se predau în exploatare conectate la toate utilitățile generale și au instalate toate elementele tehnice, comunicațiile electrice (tablourile electrice) și drenajele. Și fiecare unitate locativă are instalate contoare pentru controlul consumul de gaz, curent electric și dispune de apometre dotate și conectate la țevile apeductului.

Dezvoltatorul a prevăzut preinstalații pentru sistemul de interfon, fir de telefon, TV și internet pentru fiecare apartament.

Complexul rezidențial din strada Alecu Russo, nr. 9/2 este dezvoltat de către compania de construcții SC „Inamstro”, care a construit o mulțime de obiecte nu numai civile dar și de menire comercială/socială, de oferire a serviciilor și chiar obiecte strategice atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și peste hotare. Compania „Inamstro” este acel Dezvoltator, care cu mândrie prezintă obiectele sale modern finisate, calitativ realizate și la termenele prestabilite date în exploatare.

Pe site-ul web al Dezvoltatorului, unde vă invităm să treceți direct de pe site-ul nostru (doar cu o singură mișcare a mausului), găsiți prezentate și alte detalii și informații despre blocul locativ și apartamentele din strada Alecu Russo, nr. 9/2, despe metodele de plată aaceptate și contactele Dezvoltatorului, unde vă puteți programa cu o vizionare la apartamentul de vis al viitorului Dumneavoastră.

Unde se află ?

str. Alecu Russo, 9/2.

Termen de finalizare str. Alecu Russo, 9/2?

str. Alecu Russo, 9/2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Alecu Russo, 9/2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Alecu Russo, 9/2 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Alecu Russo, 9/2 este – Inamstro, Bon Ton & Company.