White House
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ion Grosu, 5

Mai detaliat despre blocul

str. Ion Grosu, 5
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

White House pe hartă Chişinău

Stadiul construcției White House

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — februarie 2020

Stadiul construcției White House - Spot 1, februarie 2020
Spot 1
mai 2019februarie 2020
Stadiul construcției White House - Spot 2, februarie 2020
Spot 2
mai 2019februarie 2020
Stadiul construcției White House - Spot 3, februarie 2020
Spot 3
mai 2019februarie 2020

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje5
🟧 încălzireîncălzire individuală independentă, cu control al temperaturii de monitorizare on-line
🟧 Liftascensor silentios cu cameră tehnică
🟧 Numărul de scara1
🟧 Сurte închisăsupraveghere video, alarme anti-efracție de-a lungul perimetrului casei, control asupra accesului

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă, în plus, este posibil finisajul ornamentelor interioare
🟧 Inălțimea tavanului2,95–4,91 m
🟧 Numărul de apartamente14
🟧 Spaţiu apartamente54–120 m2

Informații despre Complexul locativ

Locație de prestigiu cu acces facil către toate sectoarele

În zona de elită a sectorului Centru în cartierul Telecentru din municipiul Chișinău, pe strada Academician Ion Grosu, la numărul 5, se găsește localizat complexul locativ „White House”. Complexul locativ se află amplasat imediat la intersecția străzii Gheorghe Asachi cu strada Sprîncenoaia. Vis-a-vis de casa locativă se află Agenția Națională pentru Sănătate Publică și Arhiva Națională. În apropiere de casa locativă funcționează Institutul de Neurologie și Neurochirurgie, sunt câteva farmacii, este o stomatologie, o frizerie, și este un restaurant și o pizzerie. Nu departe se află Universitatea Academiei de Științe a Moldovei, este Liceul de Seară nr. 1 și sunt Grădinițele nr. 227 și nr. 8. Pe o rază de 3000 de metri se găsește supermarket-ul Linella, este un club sportiv, sunt policlinici și alte spitale. De la poarta complexului locativ „White House” până în centrul orașului Chișinău se parcurge o distanță de 4,1 km și se ajunge în maxim 12 minute cu mașina. Până la Gara Feroviară și se parcurg 3,7 km. Gara Auto de Nord se amplasează la 4,9 km, iar până la Gara Auto de Sud este o distanță de 3,3 km. Aeroportul Internațional din Chișinău se află la 13,2 km de la blocul rezidențial.

Prezentarea complexului cu caracteristici tehnice

Ansamblul rezidențial „White House” reprezintă o clădire de apartamente concepută cu un regim redus de înălțime pentru a oferi locatarilor intimitate și confort la maxim. Regimul de înălțime al clădirii locative este realizat cu Subsol plus Demisol și Cinci Etaje locative.

Construcția blocului rezidențial este efectuată din blocuri din calcar, iar coloanele și blocadele sunt realizate din beton armat monolit. Exteriorul casei de apartamente are un aspect faimos finisat în stil combinat cu elemente de design moderne și clasice, astfel că imobilul seamănă cu un palat încoronat din poveste, însă acesta este foarte modern și finisat cu materiale contemporane. Fațada blocului este finisată cu materiale durabile, unde este placată piatra naturală, care ideal este combinată cu corpurile de iluminat instalate pe casă. Culoarea împărătească a plăcilor din piatră în nuanțe bej - deschise perfect se privește în combinație cu culoarea închisă a profilului tâmplăriei exterioare. Iar profilul tâmplăriei este de tip PVC de producere germană de la firma REHAU, ferestrele sunt foarte efective din punct de vedere energetic, au 6 camere și geam termopan triplu, care dispune de un nivel ridicat de izolare fonică și apără locuințele de pătrundere a prafului.

În hol-ul spațios al blocului locativ funcționează 24 din 24 ore serviciul de concierge, funcționarii cărora vă stau la dispoziție oricând pentru a vă ajuta cu un taxi sau pentru a vă rezerva o masă la restaurant. Lobby – ul și spațiile comune din bloc sunt perfect finisate și este organizat un salon pentru oaspeți. Blocul locativ are instalat un ascensor silențios, de ultimă generație, care dispune de cameră tehnică și dispune de un perete din sticlă, care deschide locatarilor vederi panoramice. Precum și în bloc este construită o scară monumentală din marmură. Imobilul este dotat cu sistem de protecție împotriva incendiilor, cu senzorii instalați. Complexul rezidențial „White House” dispune de 10 locuri de parcare, acestea sunt sub pază permanentă. Curtea complexului este verde amenajată, este complet împrejmuită, păzită și are acces controlat în incintă. De-a lungul perimetrului casei se află instalate alarme de anti – efracție. Absolut tot complexul este sub controlul sistemului centralizat de video – monitorizare.

Prezentarea unităților locative

Un număr total de 14 unități locative sunt proiectate și perfect amplasate pe etajele ansamblului rezidențial „White House”.

La primul etaj sunt localizate două apartamente cu suprafața de 60mp, iar la restul etajelor se află plasate câte trei unități locative pe nivel. Suprafața apartamentelor cu una, două și trei camere variază de la 54 mp, 62,5 mp și 68 mp. Încoronează blocul unicul apartament cu suprafața de 154 mp, care se amplasează pe două etaje, are o terasă formidabilă și oferă o vedere panoramică asupra orașului.

Înălțimea tavanelor din apartamente este de 295 cm și apartamentele se vând finisate la alb. Fiecare apartament este conectat la sistemul de ventilare forțată plus este integrat un sistem inovativ pentru purificarea aerului. Locuințele se predau locatarilor racordate la sistemul de asigurarea cu curent electric, care în dependență de suprafața apartamentului poate fi cu o putere electrică de la 18 kW până la 30kW. Contoarele pentru gaz, apă și curent electric sunt dotate și instalate în fiecare locuință.

Sistemul de încălzire al locuințelor este individual (cu cazan și calorifere) și dispune de control al temperaturii on-line. Apa caldă aprovizionează apartamentele neîntrerupt și funcționează sistemul de purificare a apei pe mai multe niveluri. Fiecare apartament are instalat și conectat câte un interfon. La dorința cumpărătorului apartamentele suplimentar pot fi finisate și decorate cu gresie, marmură, faianță, parchet din lemn și pot fi instalate toate aparatele electrocasnice (contra cost) – nu sunt incluse în prețul apartamentului.

Toate locuințele beneficiază de internet în bandă, HD, TV și telefonie. De exploatarea casei se va ocupa compania de gestionare „Protect - Imobil”. Pentru mai multe detalii și alte materiale utile despre apartamentele din casa de tip club „White House” le găsiți afișate pe site-ul web, unde găsiți contactele biroului de vânzări și de unde puteți afla informații despre disponibilitatea locuințelor și vă puteți programa cu o vizită la complexul rezidențial.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află White House?

str. Ion Grosu, 5.

Termen de finalizare White House?

str. Ion Grosu, 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în White House în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul White House din Chişinău?

Dezvoltătorul White House este – White House.