str. Nikolae Zelinski, 36/2
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nikolae Zelinski, 36/2

str. Nikolae Zelinski, 36/2 pe hartă Chişinău

str. Nikolae Zelinski, 36/2

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Spațiu de parcareterestră

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Nicolae Zelinski, 36/2 este amplasat la sectorul Botanica și la doar trei kilometri de la centrul Chișinăului.

Noul Complex Locativ se situează între Bulevardul Dacia și Decebal fiind izolat de drumurile aglomerate. În vecinătate lucrează un magazin alimentar, este un restaurant, policlinică și farmacie, alături de asemenea s-au amplasat grădinițe pentru copii și licee.

Complexul Rezidențial de pe strada Nicolae Zelinski, 36/2 prezentat de Compania de Construcții „Rodaris Pro” dispune de nouă nivele.

Fațada clădirii este fiabil termoizolată, ferestrele sunt vitrate cu geamuri termopane și cu sticle de economie a energiei.

Teritoriul Complexului Rezidențial este îngrădit și amenajat cu zone verzi unde sunt plantate grădini cu flori și sunt sădiți copaci, în clădire este organizată o parcare subterană, în curte este o zonă de odihnă pentru maturi și este un teren modern de joacă pentru copii cu un nivel înalt de siguranță.

Unde se află ?

str. Nikolae Zelinski, 36/2.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Nikolae Zelinski, 36/2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Nikolae Zelinski, 36/2 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Nikolae Zelinski, 36/2 este – Rodaris Pro.