Durlești, str. Cartușa, 50/3
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Durlești, str. Cartușa, 50/3

Durlești, str. Cartușa, 50/3 pe hartă Chişinău

Durlești, str. Cartușa, 50/3

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje5

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Cartușa, 50/3 se află amplasat în orașul Durlești la șase kilometri de la partea centrală a orașului Chișinău.

În vecinătate cu Complexul Locativ se află oprirea de transport public și este o ieșire comodă la autostradă. În apropiere sunt magazine inclusiv și care lucrează non-stop, este o piață alimentară, policlinica, farmacie și un supermarket.

Clădirea nou construită are o carcasă monolită trainică din beton armat, pereții sunt realizați din piatră naturală și termoizolați eficient.

Complexul Rezidențial de pe strada Cartușa, 50/3 are construite cinci etaje locative și cumpărătorilor potențiali li se propun apartamente aici cu 1-2 camere, suprafața cărora este de la 38 mp până la 54 mp.

Locuințele se achiziționează cu finisare „la alb”, podeau este turnată calitativ cu șapa de ciment, pereții sunt prelucrați, este instalat sistemul de încălzire autonomă plus calorifere, există contorizare individuală, ușă calitativă la intrare, geamuri termopane cu profil cu cinci camere și trei rânduri de sticle de economisire a energiei ce sunt acoperite cu un strat de reflexie.

Unde se află Durlești, str. Cartușa, 50/3?

Durlești, str. Cartușa, 50/3.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Durlești, str. Cartușa, 50/3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Durlești, str. Cartușa, 50/3 din Chişinău?

Dezvoltătorul Durlești, str. Cartușa, 50/3 este – Rodaris Pro.