În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Complex Trandafirilor
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Trandafirilor, 33/3

Complex Trandafirilor pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireautonom
🟧 Liftlift Kleemann
🟧 Numărul de scara1
🟧 Perețibeton aerat
🟧 Spațiu de parcaregaraje şi parcare exteroiară
🟧 Termoizolarepolistiren expandat
🟧 Сurte închisăteritoriu păzit

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă, cu reparaţie, сu reparaţie şi mobilă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente70
🟧 Spaţiu apartamente47,78–72,76 m2

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Trandafirilor, 33/3 este prezentat de Compania de Construcții „KIRSAN” și conține toate trăsăturile distinctive ale unei clădiri moderne de clasă înaltă.

La parterul acestui Bloc Locativ se află un supermarket mare a unei rețele dezvoltate, este o farmacie și funcționează un Centru medical.

La doar câteva zeci de metri se desfășoară Parcul Valea Trandafirilor, în apropiere este un liceu de prestigiu, sunt grădinițe pentru copii, magazine, cafenele și este o piață, iar nu atât de departe se află unul din cele mai mari Centre comerciale și de agrement din Chișinău.

Complexul Rezidențial are organizat în incinta sa un teren de joacă pentru copii și o parcare cu locuri terestre și teritoriul Complexului este pavat cu dale pentru trotuare de calitate înaltă.

Clădirea conține numai o scară locativă, ce este echipată cu două ascensoare silențioase de marcă KLEEMANN - unul pentru pasageri și unul pentru greutăți mari.

Apartamentele Complexului Rezidențial de pe strada Trandafirilor, 33/3 se împart în apartamente cu o cameră și cu două camere. Toate locuințele au montate uși blindate din fier la intrare, cazane de gaz de două circuite instalate și conectate la gaz pentru încălzirea încăperilor și amenajarea locuinței cu apă fierbinte, geamurile termopane cu profil plastic și cu sticle de o eficiență energetică excelentă la fel sunt instalate.

Unde se află Complex Trandafirilor?

str. Trandafirilor, 33/3.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Trandafirilor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Trandafirilor din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Trandafirilor este – Kirsan.