În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Complex Green Park Home
în Chişinău

Vânzările sunt suspendate.
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Titulescu, 36

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Nicolae Titulescu, 36 (Bloc A)
Vânzările sunt suspendate
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Vânzările sunt suspendate
Faza construcție
str. Nicolae Titulescu, 36 (Bloc B)
Vânzările sunt suspendate
Necunoscut
Necunoscut
Vânzările sunt suspendate

Schițe și prețuri în Complex Green Park Home

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 octombrie 2023
1 camere
28.27–49.07 m2
preț la cerere
2 camere
44.3–74.27 m2
preț la cerere
3 camere
69.77–93 m2
preț la cerere

Complex Green Park Home pe hartă Chişinău

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case2
🟧 Numărul de etaje14
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţi teren de joaca echipat, Internet, televizor, telefon
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftlifturi Kleemann
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu boxe
🟧 Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă, cu reparaţie, сu reparaţie şi mobilă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente44,3–93 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

În partea de sud-est a Capitalei în centrul sectorului Botanica este situat Complexul locativ “GREEN PARK HOME” cu adresa exactă: Chişinău mun., Chisinău, sectorul Botanica, strada, Nicolae Titulescu, 36.

Infrastructura

Complexul Locativ „GREEN PARK HOME” se amplasează într-o zonă curată şi liniştită cu o infrastructură bine dezvoltată în apropierea multor puncte de interes. Blocurile locative sunt înconjurate de diferite Centre Comerciale: „ELAT”, „Maximum”, „Loial”, magazine de haine şi încălţăminte, magazine cu mărfuri pentru casă, magazinul „1000 mărunţişuri”, librărie, o mulţime de markete, este şi o piaţă mare alături. Farmacii, bancomate, secţii bancare şi frizerii sunt des întâlnite în apropierea locuinţelor Complexului locativ „GREEN PARK HOME”.

Multe locuri de odihnă pentru maturi, tineret şi copii la fel sunt la o distanţă mică: Parcul „Serghei Lazo” cu Monumentul lui „Serghei Lazo”, Parcul Cuza Vodă, Parcul Valea Trandafirilor şi Biblioteca Vasile Alexandri.

Diferite restaurante, cafenele, cofetării, bruterii, piţerii, cluburi de biliard, karaoke, bouling, grill baruri şi McDonald`s funcţionează în apropierea caselor complexului locativ „Green Park Home”.

Copiii preşcolari au posibilitatea de a fregventa grădiniţele ce se află foarte aproape: Grădiniţa № 9 de pe strada Titulescu 10a, Grădiniţa „Pas cu Pas” № 152 şi Grădiniţa-creşă №216.

Şcolarii şi viitorii studenţi pot face studii la instituţiile din apropiere: Liceul „Iulia Hasdeu”, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu”, Liceul Teoretic „Pro Succes”, Gimnaziul „Nicolae H. Costin”, Liceul Teoretic cu profil teatral „Elena Alistar” şi Liceul Teoretic cu Profil De Arte „Elena Alistar”, Centru de excelenţă în transporturi, Centru de excelenţă în informatică şi tehnologii informaţionale, Universitatea Tehnică a Moldovei.

Puţin mai departe se află Centrul medical Microchirurgia ochiului, Centrul Mamei şi a copilului şi Complexul sportiv (stadionul) „Zimbru”.

Doar peste un cartier de la blocurile Complexului locativ este un loc sfânt: Biserica Tuturor Sfinţilor Români.

Căi de transport

Complexul locativ „Green Park Home” se află în imediata apropiere de principalele artere care leagă sectorul Botanica cu centrul oraşului şi cu alte sectoare a Capitale. Până la Bulevardul Decebal sunt câteva minute pe jos şi de acolo avem rute de transport public: troleibuzul №1 şi multe rutiere ce circulă în toate direcţiile Chişinăului. De la blocurile Complexulu Locativ facem 7 minute cu transport până la Gara Feroviară, deorace nu este departe, doar 3 km. Autogara Nord este în 6 km şi ajungem în maxim 15 minute. Aeroportul internaţional Chişinău este la o distanţă de 10 km şi facem 14 minute cu maşina în direcţia spre porţile oraşulu. Centru Capitalei este la o distanţă de 6 km şi până la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt putem ajunge în maxim 17 minute.

Informaţii tehnice şi amenjarea

Complexul Locativ „Green Park Home” are un design individual modern şi este compus din două blocuri cu câte 14 etaje locative şi penthouse. La parter sunt parcări păzite subterane cu boxuri de tip închis cu rolete şi o sistemă modernă de videosupraveghere atât la parter cât şi peste tot teritoriul. În curtea Complexului Locativ este prevăzut un teren de joacă pentru copii cu o acoperire anti-alunecare. Blocurile locative au alarmă automată de incendiu şi sunt dotate cu ascensoare silenţioase germane de marcă KLEEMANN. Locuinţele sunt amenajate cu geamuri cu 5 camere de economisire înaltă a căldurii şi uşi de metal la intrare. Toate apartamentele au încălzire autonomă, internet, TV şi telefon. În construcţia clădirilor au fost folosite materiale de construcţie de rezistenţă înaltă şi сele mai noi tehnologii. Complexul Locativ „Green Park Home” corespunde tuturor condiţiilor de confort şi siguranţă.

Apartamente

Complexul Locativ „Green Park Home” propune la dispoziţia şi alegerea cumpărătorilor apartamente în versiune albă, apartamente cu reparaţie sau apartamente cu reparaţie şi mobilă. Apartamentele sunt proiectate cu o cameră, două şi trei camere cu astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 44 mp până la 49 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţă între 54 mp până la 72 mp;
  • Apartementele cu 3 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 83 mp până la 93 mp.

Locuinţele Blocurilor sunt proiectate şi construite într-o gamă largă de scheme originale, pentru orice gust şi dorinţă.

Vânzare apartamente

Scopul principal al Companiei de Construcţii KIRSAN COM SRL este de a construi frumos, comod şi totodată accesibil. Secţia de vânzare a Companiei de construcţii KIRSAN COM SRL oferă mai multe metode de cumpărare a imobilului nou:

  1. Cu condiţia de achitare a primei rate în mărime de 30% din suma apartamentului ales aveţi posibilitaea de a-l cumpăra în ipotecă pe un termen de până la 10 ani cu dobânda de 9,99% anual şi se vor lua în vedere dorinţele Dumneavoastră pentru a compune un program individual de achitare.
  2. Aveţi posibilitatea de a achita prima rată în mărime de 15% şi peste 2 luni a doua rată cu mărimea de 15%, mai departe în ipotecă pe un termen de 10 ani cu un program individual de achitare.
  3. Procurarea în rate vă poate elibera de ipotecă în cazul achitării primei rate în mărime de 50 % la începutu construcţiei şi a doua rată de 50% la momentul transmiterii cheilor.
  4. Există o programă specială „KIRSAN Buget” pentru familiile cu mulţi copii sau pentru angajaţii de stat şi ai companiilor mari, ce oferă сele mai accesibile condiţii de cumpărare a apartamentelor, anume prima rată poate fi de la 0 până la 15%, şi ipotecă directă de la Compania de construcţii pe un teremen de până la 10 ani. Fiecare cerere este discutată individual.

Compania de construcţii KIRSAN COM SRL oferă diferite metode de achitare a imobibului nou, chiar şi puteţi schimba locuinţa Dumneavoastră veche pe un apartament nou cu un spaţiu mai mare. Sau vă puteţi achita în calitate de prima rată cu automobilul personal. În orice caz fiecare apel sau cerere este discutată individual pentru fiecare personă în depenedenţă de posibilităşile şi dorinţele cumpărătorilor.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul locativ „Green Park Home” şi metodele de cumpărare a imobilului nou puteţi afla pe site-ul oficial al dezvoltătorului.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Complex Green Park Home?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Unde se află Complex Green Park Home?

str. Nicolae Titulescu, 36.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex Green Park Home din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Complex Green Park Home?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Complex Green Park Home?

Bloc A – finalizat.