În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Complex Belgrad
în Chişinău

Construcția este suspendată.
Dezvoltător
Adresă
str. Belgrad, 19

Mai detaliat despre blocul

str. Belgrad, 19 (Bloc A)
10 etaje
Vânzările sunt suspendate
Necunoscut
Necunoscut
Vânzările sunt suspendate

Schițe și prețuri în Complex Belgrad

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 octombrie 2023
1 camere
39.69–45.98 m2
preț la cerere

Complex Belgrad pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Stadiul construcției Complex Belgrad

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — februarie 2020

Stadiul construcției Complex Belgrad - Spot 1, februarie 2020
Spot 1
noiembrie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Belgrad - Spot 2, februarie 2020
Spot 2
martie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Belgrad - Spot 3, februarie 2020
Spot 3
martie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Belgrad - Spot 4, februarie 2020
Spot 4
martie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Belgrad - Spot 5, februarie 2020
Spot 5
martie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complex Belgrad - Spot 6, februarie 2020
Spot 6
martie 2019februarie 2020

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiliceul Mihai Eminescu, supermarket, cafenea, pizzerie, piață comercială și fitness club
🟧 încălzireautonom
🟧 Liftlifturi Kleemann
🟧 Numărul de scara2
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcaregaraje şi parcare terestră
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă, cu reparaţie, сu reparaţie şi mobilă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente39,69–66,5 m2

Informații despre Complexul locativ

Construcția este suspendată.

Adresa

Сomplexul Locativ „Belgrad” se află situat în inima celui mai verde sector a Capitalei pe adresa exactă: Chişinău mun., Chisinău, sectorul Botanica, str. Belgrad,19.

Infrastructura

Complexul Locativ „Belgrad” este amplasat foarte comod în apropierea multor puncte de interes, odihnă şi divertisment:

Puncte Comerciale: Centrele Comerciale: „ELAT”, „Briz”, „Loial”, supermarketul №1, magazinul „1000 mărunţişuri”, diferite magazine de haine şi încălţăminte, magazine pentru copii, pentru casă şi design interior, librării, un ghipermarket şi o piaţă mare, frizerii, farmacii şi multe secţii bancare.

Centre medicale: Centrul medical Microchirurgia ochiului şi Policlinica №11, Centrul diagnostic EuroLab, Centrul Mamei şi a copilului.

Divertisment:McDonald`s, multe restaurante, cafenele, cofetării, bruterii, pizzerii, cluburi de biliard, karaoke şi bouling.

Odihnă: Parcul Cuza Vodă, Parcul „Serghei Lazo”, Parcul Valea Trandafirilor, cluburi sporive, Complexul sportiv (stadionul) „Zimbru”, Biblioteca Vasile Alexandri şi Biblioteca Traian. În câteva opriri sunteţi bineveniţi la Grădina Botanică.

Instituţii de învăţământ: Grădiniţa ”Cocostârcul Alb” №40, Grădiniţa „Pas cu Pas” №152, Grădiniţa-creşă №216 şi grădiniţele № 9, №71, №153, №106, Liceul „Iulia Hasdeu”, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu”, Liceul „Dmitrie Cantemir”, Liceul Teoretic „Pro Succes”, Gimnaziul „Nicolae H. Costin”, Liceul Teoretic cu profil teatral „Elena Alistar” şi Liceul Teoretic cu Profil De Arte „Elena Alistar”, Centru de excelenţă în transporturi, Centru de excelenţă în informatică şi tehnologii informaţionale, Universitatea Tehnică a Moldovei.

Locuri sfinte: Biserica Tuturor Sfinţilor Români şi Biserica Sfântului Dumitru din Chişinău.

Căi de transport

Complexul locativ „Belgrad” este situat între patru străzi pricipale a Botanicii: Bd. Decebal, Bd. Dacia, str. Cuza Vodă şi str. Sarmisigetusa pe care circulă mult transport public cu rute în toate direcţiile oraşului Chişinău.

Din acest punct până la Gara Feroviară ajungem în doar 9 minute, deoarece sunt în jur la 4km. Autogara Nord este la o distanţă de până la 6 km unde putem ajunge prin două căi la alegere în 14-18 minute. Aeroportul internaţional este destul de aproape şi parcurgem 8,2 km în 12 minute.

Centru Capitalei este la o distanţă de 6,4 km şi până la Monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt se ajunge în maxim 16 minute cu maşina.

Construcţia şi amenajarea Complexului locativ

Complexul Locativ „Belgrad” are un bloc locativ cu zece etaje ce este construt din materiale de construcţii de cea mai înaltă calitate. Are o arhitectură interesantă şi modernă. Blocul este amenejat cu ascensoare silenţiose de firmă „KLEEMANN”. La parterul casei funcţionează un supermarket cu o gamă largă de produse. Locatarii cu automobile pot beneficia de parcarea subterană cu garaje inchise cu porţi automate şi cu un sistem modern de supraveghere video. La fel pentru automobile ехistă locuri şi la parcaerea terestră. Viitorii proprietari a apartamentelor noi au posibilitatea de a-şi alege debarale la parterul clădirii. Teritoriul adiacent este amenajat cu gust şi terenul de joacă pentru copii este montat din materiale trainice cu aşternut anti-alunecare pentru siguranţa micuţilor locatari. Pentru siguranţa tuturor locatarilor şi bunurilor sale Complexul Locativ „Belgrad” dispune de supraveghere video a teritoriului adiacent şi sistem interfon.

În apartamentele Complexului Locativ „Belgrad” sunt instalate geamuri termopan şi uşi metalice. Fiecare apartament are contoare individuale de gaz, apă şi energie electrică. La fel sunt conectate prize pentru TV, telefon şi Internet. Este şi un sistem automat de alarmă antiincendiară.

Complexul Locativ „Belgrad” dispune de toate beneficiile ce corespund celor mai comode nivele de trai.

Apartamente

Complexul Locativ „Belgrad” propune apartamente spaţioase, luminoase, modern proiectate cu o cameră şi сu două camere între astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 39,69 mp până la 45,98 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţă între 62,76 mp până la 66,55 mp;

Apartamentele Complexul Locativ „Botanic Star” se dau în exploatare „în versiune albă” şi vă dau posibilitatea de a face reparaţie după gustul, posibilităţile şi dorinţele personale. La fel Compania de construcţii vă poate oferi apartamente cu euro-reparaţie sau apartamente cu euro-reparaţie şi mobilă.

Vânzare apartamente

Complexul Locativ „Belgrad” este construit de Compania de Construcţii „KIRSAN COM” SRL ce activează şi construieşte cu succes pe piaţa Republicii Moldova din anul 2000. Scopul principal a Companiei este de a construi frumos, comod şi totodată accesibil. Secţia de vânzare a Companiei de construcţii KIRSAN COM SRL oferă posibilitatea de cumpărare a imobilului nou în rate, în ipotecă sau de a-l achita în prealabil 100%.

  • Pentru a semna un contract de ipotecă directă de la Compania de construcţii pe un termen de până la 10 ani cu dobânda anuală de 9,99% şi un program individual de achiatare, este nevoie doar de a îndeplini condiţia principală de achitare a primei rate în mărime de 30% din suma costului apartamentului ales.
  • Există metoda de procurare a apartamentului nou în două rate: 50 % la începutul construcţiei şi a doua rată în mărime de 50% la momentul transmiterii cheilor.
  • Există posibilitatea de achitare a primei rate în mărime de 15% şi peste 2 luni a doua rată cu mărimea de 15%, mai departe în ipotecă pe un termen de 10 ani cu un program individual de achitare.

Compania de construcţii KIRSAN COM SRL oferă mai multe diferite metode de achitare a imobibului nou şi/sau a primei rate, ce se discută personal cu cumpărătorul în oficiul secţiei de vânzare.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul locativ „Belgrad” şi metodele de cumpărare a imobilului nou puteţi afla pe site-ul oficial al dezvoltătorului Compania de Construcţii „KIRSAN COM” SRL.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Complex Belgrad?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Unde se află Complex Belgrad?

str. Belgrad, 19.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex Belgrad din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere.

Cât costă m² în Complex Belgrad?

M² în acest complex costă de la ‍620 €.

Termen de finalizare Complex Belgrad?

Bloc A – construcția este suspendată.