În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Complex My Life
în Chişinău

Vânzările sunt suspendate.
Dezvoltător
Adresă
str. Sarmizegetusa, 53

Mai detaliat despre blocuri

Blocul A
str. Sarmizegetusa, 53 (Bloc A)
Vânzările sunt suspendate
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Vânzările sunt suspendate
Blocul B
str. Sarmizegetusa, 53 (Bloc B)
Vânzările sunt suspendate
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Vânzările sunt suspendate
Blocul E
str. Sarmizegetusa, 53 (Bloc E)
Vânzările sunt suspendate
Necunoscut
Finalizare în 2023 tr. 4
Vânzările sunt suspendate

Schițe și prețuri în Complex My Life

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 octombrie 2023
1 camere
16.94–17.33 m2
preț la cerere
2 camere
32.42–62.77 m2
preț la cerere
3 camere
62.54–62.77 m2
preț la cerere

Complex My Life pe hartă Chişinău

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case5
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţirestaurant complex, livrare bacanie la apartament, gradinita si loc de joaca, cinema
🟧 încălzireautonom
🟧 Liftlift Kleemann
🟧 Spațiu de parcaresubterană (95 mașini)
🟧 Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamenteloreuroreparaţie şi euroreparaţie cu mobilă şi aparate de uz casnic
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente777
🟧 Spaţiu apartamente16,9–70,3 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

În apropierea Grădinii Botanice este amplasat Complexul Locativ „MY LIFE” - unul din сele mai variate şi stilate complexe locative a sectorului Botanica din Municipiul Chiişinău. Adresa fixă a Complexului Locativ „MY LIFE” este: Chişinău mun., Chisinau, Botanica, Sarmizegetusa, 53.

Infrastructura

Complexul Locativ „MY LIFE” se amplasează la sectorul Botanica lângă Grădina Botanică, adică este situat în cea mai verde şi cea mai ecologică zonă a municipiului Chişinău. Aici este una din сele mai curate şi liniştite regiuni a capitalei.

Complexul locativ „MY LIFE” are o aşezare ideală, este situat în imediata apropiere de Grădina Botanică unde puteţi savura natura pitorească şi neobişnuită, unde puteţi face sport la aer curat, plimbări cu copiii şi familia, anume aici puteţi organiza un pescuit de neuitat la lacul Grădinii Botanice. A doua perlă a aşezării perfecte a Complexului Locativ „MYLIFE” este amplasarea nu atât de departe a Grădinii Zoologice şi a muzeului satului, aici Dumneavoastră cu copiii veţi petrece fericiţi zilele de odihnă.

În apropierea caselor Complexului locativ sunt multe instituţii de învăţământ. Copiii mici pot merge la grădiniţa № 141, apoi se vor duce la Liceul teoretic „Mircea сel Bătrân” sau Gimnaziul № 31, studiile pot fi continuate la fel aici în apropiere - la Universitatea Tehnică a Moldovei.

În apropiere mai puteţi găsi şi farmacii, secţii bancare, cafenele şi o sală de sport.

Aşezare

Complexul locativ „MY LIFE” se află la intesecţie cu strada Burebista, aproape de oprirea transportului public, anume din acest punct al oraşului circulă o mulţime de microbuze cu rute în toate direcţiile şi sectoarele oraşului la fel circulă două rute troleibuze şi autobuze. Un mare avantaj este amplasarea în apropierea aeroportului, deoarece Botanica este primul sector al oraşului din partea aeroportului, distanţa până la aeroport este 10 km. Gara feroviară este legată de blocurile Complexului cu rutiere directe şi se află doar la o distanţă de 6 kilometri. Până în centrul capitalei ajungem destul de repede, nu mai mult de 15 minute.

Informaţii tehnice

Complexul Locativ „MY LIFE” constă din cinci blocuri cu câte 10 etaje. Şi propune apartamente începând cu o cameră şi până la patru camere de diferite tipuri, cu diferite aspecte, suprafeţe şi сel mai important cu euroreparaţie la cheie şi/sau mobilate şi amenajate tehnic. Toate blocurile sunt amenajate cu geamuri germane de economisire înaltă a căldurii. Fiecare apartament are încălzirea sa autonomă. Complexul Locativ „MYLIFE” este proiectat în aşa fel încât exclude la maxim pierderea de energie şi căldură.

Teritoriul

Complexul Locativ „MY LIFE” prezintă la dispoziţia locatarilor săi un oraş mic într-un oraş mare. Adică aici în incinta Complexului Locativ sunt prevăzute toate necesităţile şi dorinţele locuitorilor: supermaketul lucrează non-stop şi oferă un serviciu de livrare a productelor până la uşa apartamentului, sala de sport are şi două piscine sportive cu lungimea de 25 de metri, blocul de restaurante vă propune diverse bucate delicioase şi cinematorgraful personal a Complexului vă va relaxa. Grădiniţa de copii şi terenul de joacă pentru copii vă va distra şi dezvoltă copii Dumneavoastră. Şi nu în ultimul rând accentuăm că Complexul Locativ „MYLIFE” are şi o parcare proprie subterană.

Apartamente

Toate apartamentele Complexului Locativ „MYLIFE” sunt spaţioase şi luminoase dar totuşi diferă prin individualitatea sa, prin reparaţiile sale, prin amenajarea sa cu tehnică, aparate de uz casnic şi mobilier modern. Stilurile locuinţelor pot satisface chiar şi cele mai capricioase gusturi deoarece sunt destul de variate, începând cu stilul clasiс şi ajungând până la stilul modern.

Aveţi posibilitatea de a alege o locuinţă din următoarele tipuri de apartamente propuse mai jos:

1. Apartamente de tip „Studio” cu o cameră care este unită de bucătărie. Spaţiul astfel de apartamente variază de la 16,94 м2 până la 17,33 м2 şi poate fi prezentat doar cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi amenajat cu aparate de uz casnic.

2. Apartamente cu o odaie separată. Spaţiul astfel de apartamente variază de la 23,03 м2 până la 34,11 м2 şi la fel poate fi prezentat în două variante: numai cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie şi mobilă cu tehnică.

3. Apartamente cu două camere. Spaţiul acestor apartamente variază de la 32,02 м2 până la 58,03 м2 şi poate fi prezentat în două variante: numai cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi aparate de uz casnic.

4. Apartamente cu trei odăi. Spaţiul acestor apartamente variază de la 48,63 м2 până la 63,16 м2 : cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi aparate de uz casnic.

5. Apartamentele cu patru camere au spaţiul de 70,27 м2 şi pot fi cu euro reparaţie sau cu euro reparaţie, mobilă şi aparate de uz casnic.

Apartamentele cu euro reparaţie sunt finisate cu tavanuri de gipso-carton, cu tapete, uşi , pe podea este laminat şi în camera de baie sunt plăci ceramice. Dacă alegeţi un apartament cu mobilier „la cheie” – primiţi aşa mobilă şi tehnică: dulapuri, mese, scaune, fotolii, paturi, noptiere şi o bucătărie cu cuptor şi aragaz, în camera de baie aveţi instalate o cabină duş, closet şi robinete. Toate apartamentele Complexului Locativ „MY LIFE” sunt atât de variate încât prevăd modul de viaţa a diferitor oameni, sunt apartamente pentru familii mari cu copii, sunt apartamente pentru persoane tinere active fără familie şi pentru cupluri mici.

Vânzare apartamente

Compania de construcţie „KIRSAN COM SRL” întotdeauna consctruieşte imobiliare numai pe pământuri proprii, toate procesele de construcţie sunt iniţializate, programate şi finisate numai în interiorul companiei, ce dă posibilitatea de a controla calitatea consctrucţiei. Secţia de vânzare a imobilului oferă o programă de procurare a locuinţelor în ipotecă cu plata lunară începând cu 200,00 de euro şi condiţia principală de a achita prima rată în mărime de 30 % din costul apartamentului ales. Sunt prevăzute şi alte programe ipotecare. Pentru fiecare cumpărător a unui apartament din Complexul Locativ „MYLIFE” este prevăzut un cadou plăcut în calitate de un abonament pentru un an în clubul de fitness.

Complexul Locativ „MY LIFE” este proiectat pentru cei care ştiu preţul banilor şi pot economisi timpul, deoarece aici apartamentele sunt deja GATA pentru trai şi au tot necesarul pentru viaţă. Mai multă informaţie detaliată aflaţi pe saitul oficial.

Complexul Locativ „MY LIFE” cu euro reparaţie la cheie vă dă posibilitate să nu economisiţi pe sine, ci să economisiţi pentru sine. Căci banii se întorc, dar timpul nu.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Complex My Life?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Unde se află Complex My Life?

str. Sarmizegetusa, 53.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex My Life din Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Complex My Life?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Complex My Life?

Bloc A, Bloc B – finalizat.