În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Complex Pan Halippa
în Chişinău

Vânzările sunt suspendate.
Dezvoltător
Adresă
str. Pan Halippa, 2

Mai detaliat despre blocul

str. Pan Halippa, 2
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizare în 2020 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Complex Pan Halippa

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 martie 2021
1 camere
38.57 m2
preț la cerere
2 camere
53.81 m2
preț la cerere
3 camere
74.46 m2
preț la cerere

Complex Pan Halippa pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca, zona verde
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftlifturi Kleemann
🟧 Numărul de scara2
🟧 Perețibeton armat
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu două nivele, terestră
🟧 Termoizolarepolistiren expandat
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,75 m
🟧 Spaţiu apartamente38,57–71,46 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa de amplasare

Complexul Rezidențial „Pan Halippa” este localizat pe strada Pan Halippa, nr. 2, la sectorul Centru în cartierul Telecentru, în partea sud-vestică a orașului Chișinău.

Infrastructura cartierului și descrierea zonei de localizare

Complexul locativ „Pan Halippa” se află amplasat într-un loc prestigios în apropiere de centrul capitalei, cu multe locuri de interes în vecinătate, cu organizații de menire comercială și socială. Nu departe de locuințe se află supermarketul „FIDESCO”, sunt multe farmacii, secții bancare, bancomate, multiple magazine, este Piața de Păsări (inclusiv cu produse universale) și se află o piscină deschisă.

Nu departe se află Academia de Poliție „Ștefan cel Mare” și Liceul teoretic nr 10 „Mihai Viteazul”.

Printre vecinii semnificativi ai Ansamblului locativ „Pan Halippa” ar fi cazul de remarcat: Spitalul Clinic pentru Copii „Emilian Coțaga”, Complexul sportiv „Palatul Sporturilor”, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Centrul Național de Management și Sănătate și Biserica Sf. Mare Mucenic Gheorghe și Cuviosul Stelian.

Distanțe facile și căi de transport

Fiind așezat în apropiere de centrul Chișinăului Ansamblul rezidențial „Pan Halippa” oferă locatarilor săi acces rapid către sectoarele orașului atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun, care circulă pe autostrada din apropiere cu rute de troleibuz, autobuz și maxi taxi.

Distanța de la intrarea în complex până în centrul capitalei - până în Piața Marii Adunări Naționale este de doar 3,3 km și poate fi parcursă în 10-13 minute cu mașina. Distanța până la gara feroviară este de doar 2,7 km, iar până la autogara de nord sunt 4,1 km și până la gara auto de sud - 3,7 km. O distanță de 12,8 km trebuie să fie parcursă până la Aeroportul Internațional Chișinău.

Prezentarea și descrierea tehnică a Ansamblului Rezidențial

Complexul rezidențial de elită„Pan Halippa” se prezintă pe piața imobiliară din Chișinău cu un bloc de apartamente construit cu 10 nivele. Imobilul este împărțit în două scări locative.

Clădirea este construită cu o fundație protejată cu rezistență ridicată, cu zidăria pereților din blocuri din gaz – beton acoperite cu un sistem de termoizolare din polistiren plus pereții din exterior sunt finisați cu tencuială decorativă aranjată pe plasă de polimer.

Imobilul este dotat cu ferestre cu profil cu 5 camere și geamuri termopane, care efectiv păstrează căldura și liniștea în interior. Balcoanele apartamentelor sunt de tip închis și la fel este instalată tâmplărie cu geam termopan.

Amenajarea Complexului Rezidențial

Blocul locativ este dotat cu lifturi moderne cu un nivel înalt de siguranță și confort de la Kleemann.

Pentru autoturismele locatarilor sunt construite 2 etaje de parcări subterane securizate și supravegheate video cu poartă cu rolete, precum și sunt organizate și locuri terestre de parcare.

Teritoriul complexului este pavat cu dale. Există un loc de joacă special organizat pentru copii cu leagăne moderne și cu acoperire anti-alunecare. De asemenea este instalat mobilier urban în jurul terenului de joacă. Precum și în curte sunt spații verzi amenajate cu plante decorative plantate.

Complexul „Pan Halippa” dispune de o curte închisă cu acces securizat și cu sistem de monitorizare video non stop.

Descrierea unităților locative, finisajelor și dotărilor

Complexul locativ „Pan Halippa” vine pe piața imobiliară din Chișinău cu apartamente confortabile cu una, două și trei camere, cu suprafața de la 38,57 mp pentru locuințele cu o cameră, de la 53,81 mp pentru apartamentele cu 2 camere și cu suprafața de 71,46 mp pentru o locuință cu 3 camere. Înălțimea liberă a tavanelor din apartamente este de 275 cm.

Toate apartamentele se oferă cumpărătorilor finisate în versiune „la alb”. Pereții interiori sunt prelucrați cu amestec uscat, nivelați și pregătiți pentru acoperirea cu tapet. Pardoselile sunt turnate cu sapa, gata pregătite pentru placarea finală.

La pereții despărțitori între apartamente este utilizat un sistem de izolare acustică.

Dezvoltatorul predă locuințele cu ușă blindată montată la intrare.

Este instalat sistemul de încălzire autonom cu cazan italian propriu pentru fiecare apartament și sunt montate calorifere.

Funcționează și sistemul de anti-incendiu.

Este internet (1 gigabit), telefonie și cablaj pentru TV.

Locuințele sunt conectate la toate utilitățile și sunt dotate cu apometre și contor de gaz. Rețelele electrice la fel sunt montate și dispun de contoare instalate.

Un moment foarte importat și inovativ este faptul că locuințele sunt dotate cu sistemul „Casă inteligentă”, care vine în ajutor pentru comunicarea și controlul comod a temperaturii, aparatelor electrice, sistemului de audio, video, climatizare, ventilație și luminii electrice prin intermediul tabletei sau de pe telefon.

Despre Dezvoltator

Ansamblul rezidențial „Pan Halippa” este construit și oferit în vânzare de Compania de construcții „KIRSAN COM” SRL. Această companie este destul de bine cunoscută pe piața imobiliară din Moldova ca una din cele mai stabilă și sigură firmă de construcții. Fiind înființată în anul 2000 compania dispune de o experiență enormă în domeniul construcțiilor civile și instalațiilor inginerești cu utilizarea tehnologiilor inovative și cu obiecte imobiliare construite calitativ și finalizate cu succes.

Metode de plată

  • Există posibilitatea de achitare în rate de la Dezvoltator - fără dobândă.
  • Ipotecă de la Compania de construcții cu condiția de achitare a primei tranșe în mărime de 30 % pe un termen de 10 ani.
  • Achitarea imobilului nou în două etape: 50 % din cost la încheierea contractului (la începutul construcției) și 50% la momentul predării cheilor.
  • Posibilitatea de a profita de metode de schimb apartament vechi pe apartament nou sau schimbare automobil pentru prima tranșă.

Compania Kirsan oferă mai multe metode flexibile de plată, iar managerii de la Departamentul vânzări vă stau mereu la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți cea mai potrivită metodă de achitare.

Mai multe facilități, mai multe poze, schemele amplasării locuințelor pe etaj, schițele apartamentelor, toate materialele tehnice și toate informațiile depline despre imobilele din Ansamblul Rezidențial „Pan Halippa” și informații despre reducerile actuale le aveți afișate pe site-ul web al Dezvoltatorului – Compania „Kirsan Com”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Complex Pan Halippa?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Unde se află Complex Pan Halippa?

str. Pan Halippa, 2.

Cât costă m² în Complex Pan Halippa?

M² în acest complex costă de la ‍695 €.

Termen de finalizare Complex Pan Halippa?

str. Pan Halippa, 2 – în viitor.

Cine este dezvoltatorul Complex Pan Halippa din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Pan Halippa este – Kirsan.