Complex Trandafirilor 13/2
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresă
str. Trandafirilor, 13/2

Mai detaliat despre blocuri

Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
str. Trandafirilor, 13/2 (bloc 1)
10 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 2 a anului 2020

Schițe și prețuri în Complex Trandafirilor 13/2

1 camere
45 m2
indisponibil
2 camere
62 m2
indisponibil
3 camere
81 m2
indisponibil
4 camere
131 m2
indisponibil

Complex Trandafirilor 13/2 pe hartă Chişinău

Evoluția construcției Complex Trandafirilor 13/2

Facem fotografii ale șantierului de construcție al complexului rezidențial din aceleași unghiuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — decembrie 2019

Evoluția construcției Complex Trandafirilor 13/2 - Perspectivă 1, decembrie 2019
Perspectivă 1
martie 2019decembrie 2019
Evoluția construcției Complex Trandafirilor 13/2 - Perspectivă 2, decembrie 2019
Perspectivă 2
martie 2019decembrie 2019
Evoluția construcției Complex Trandafirilor 13/2 - Perspectivă 3, decembrie 2019
Perspectivă 3
martie 2019decembrie 2019
Evoluția construcției Complex Trandafirilor 13/2 - Perspectivă 4, decembrie 2019
Perspectivă 4
martie 2019decembrie 2019
Evoluția construcției Complex Trandafirilor 13/2 - Perspectivă 5, decembrie 2019
Perspectivă 5
martie 2019decembrie 2019
Evoluția construcției Complex Trandafirilor 13/2 - Perspectivă 6, decembrie 2019
Perspectivă 6
septembrie 2019decembrie 2019

Filmari aeriene 360

Rotați telefonul pentru a vedea mai mult
Priviți construcția și împrejurimile survolând complexul rezidențial cu un dron

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Numărul de case7
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joacă pentru copii, zonă de odihnă și relaxare, spații comerciale, sală de sport, stadion modern
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftlift Baslift
🟧 Numărul de scara2
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcaresubteran
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Camere în apartamente1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente44,8–170,8 mp

Informații despre Complexul locativ

Localizare

În municipiul Chișinău, la sectorul Botanica, pe strada Trandafirilor, nr. 13/2, se află amplasat un nou Complex Rezidențial modern și multifuncțional, care este prezentat de Compania de Construcții „URBANCONSTRUCT-TT” SRL.

Infrastructura localizării

Zona amplasării Complexului Rezidențial - strada Trandafirilor este considerată o regiune cu o infrastructură dezvoltată la maxim, cu toate punctele de interes în apropiere, cu parcuri, cu locuri de divertisment și agrement cu Centre Comerciale, magazine și supermarketuri, cu multe organizații de învățământ în apropiere.

Așezarea între Parcul Valea Trandafirilor și Parcul Serghei Lazo, oferă locatarii acestei Rezidențe aer proaspăt din ambele părți. Precum și relax de la parcul de distracții pentru copii, care funcționează în apropiere de Biserica Sfântului Mucenic Gheorghe.

De asemenea pentru copii în apropiere se află fast food-ul McDonald`s, sunt magazine pentru copii și astfel de instituții de învățământ: Liceul Teoretic „B. P. Hașdeu”, școala profesională nr. 3, Liceul Teoretic cu profil Teatral „Elena Alistar”.

În vecinătate cu Complexul Locativ de pe strada Trandafirilor, nr. 13/2 se află două farmacii, este un oficiu poștal și sunt secții bancare, funcționează câteva marketuri și este un hipermarket, sunt Centrele Comerciala „Elat” și MalDova Mall și nu atât de departe se află piața agricolă Dacia.

Nu departe se află un salon de frumusețe, o sală de fitness sunt pizzerii, cafenele și restaurante.

Peste un cartier se află Centrul medical „Microchirurgia ochiului”.

Mijloace și căi de transport

O facilitate importantă a localizării Ansamblului Rezidențial este nemijlocita apropiere de punctele strategice a Chișinăului. Deoarece distanța până la Gara Feroviară este de doar 1,8 km și poate fi parcursă în câteva minute cu transport personal sau în comun. Autogara Centrală este situată la numai 3,5 km, iar până la Autogara de Nord sunt de parcurs în jur la 4,4 km. Centrul Capitalei (Piața Marii Adunări Naționale) se află la o distanță de 4,5 km. La toate punctele de interes din Chișinău se poate de ajuns ușor și repede cu rute directe a transportului public (autobuze, troleibuze și maxi-taxi), care circulă prin Bulevardul Decebal.

Caracteristici tehnice a Rezidenței

Ansamblul Rezidențial de pe strada Trandafirilor, nr. 13/2 conține șapte Blocuri de apartamente, care sunt proiectate cu un regim de înălțime pentru fiecare bloc de nouă nivele locative plus parter. Imobilele sunt așezate într-un așa mod, încât să formeze o curte interioară personală pentru Complexul locativ. Clădirile dispun de zidărie exterioară din cărămidă de marcă Brikston, care dispune de un nivel înalt de termoizolare.

Toate scările caselor locative sunt echipate cu ascensoare moderne de marcă OTIS, care sunt izolate fonic.

Amenajarea Complexului Locativ și curții

Ansamblul Rezidențial propune locatarilor săi o gamă largă de servicii și puncte de interes chiar în incinta Complexului, astfel încât formează un cartier locativ.

Pentru copiii locatarilor aici sunt amenajate multe locuri de joacă și este o grădiniță proprie. Pentru o viață sănătoasă în Complex este amenajat un stadion modern, o sală de sport și un bazin. Sunt amenajate spații verzi, locuri de odihnă și zone de relaxare. La parterul caselor sunt prevăzute multe spații comerciale.

Pentru autotransportul personal al locatarilor sunt prevăzute multe locuri de parcare subterane.

Descrierea apartamentelor

În Complexul Rezidențial de pestrada Trandafirilor, 13/2 sunt disponibile apartamente cu 1, 2 sau 3 camere cu balcoane de tip - închis. Toate locuințele se predau cumpărătorilor finisate calitativ - „la alb”, cu pereții prelucrați și tencuiți cu amestec uscat Knauf și cu pardoseli turnate. Planificările apartamentelor sunt oferite într-o gamă variată, dar toate sunt foarte confortabile și oferă posibilitate de o replanificare.

Tâmplăria exterioară este cu ferestre de marcă Salamander cu trei rânduri de sticle și geamuri termoizolante cu acoperire low-e și 5 camere de izolare.

Sistemul de încălzire a locuințelor este autonom și individual pentru fiecare apartamente prin centrală termică proprie cu calorifere.

Despre Dezvoltator și metode de vânzare a apartamentelor

Dezvoltatorul Complexului Rezidențial din strada Trandafirilor, 13/2 este Compania de Construcții „URBANCONSTRUCT-TT” SRL, care are o experiență în domeniu construcțiilor, mai mult de 14 ani și deja se mândrește cu proiectele sale, care au fost finisate și date în exploatare înainte de termenul anunțat.

Proiectantul acestui Ansamblu Rezidențial este Compania ”Altamira” SRL.

Apartamentele nou construite pot fi cumpărate direct de la Dezvoltator în rate sau prin achitarea prealabilă cash. Precum și există posibilitatea de a achiziționa o locuință nouă în credit. Pentru a afla mai multe amănunte și detalii în privința cumpărării, contactați secția de vânzări a Companiei „URBANCONSTRUCT-TT” SRL.

Mai multe informații utile despre apartamentele Complexului Rezidențial de pestrada Trandafirilor, nr. 13/2 și despre metodele de achiziționare a acestora direct de la Compania de Construcții, puteți afla de pe site-ul oficial al Dezvoltatorului „URBANCONSTRUCT-TT” SRL.

Alte site-uri web despre proiect

Unde se află Complex Trandafirilor 13/2?

str. Trandafirilor, 13/2.

Termen de finalizare Complex Trandafirilor 13/2?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Complex Trandafirilor 13/2.

Cine este dezvoltatorul Complex Trandafirilor 13/2 din Chişinău?

Dezvoltator Complex Trandafirilor 13/2 – Urbanconstruct-TT.