Urbanconstruct-TT

Proiecte dezvoltator Urbanconstruct-TT

Construiește începând cu 2004
urbanconstruct-tt.md
1 proiect
în construcție
6 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Urbanconstruct-TT

Compania «URBANCONSTRUCT-TT», înființată în anul 2004, a reușit, deja, să se prezinte în industria construcțiilor, în mai multe țări ale lumii. După ce a devenit antreprenorul general al companiei «Lukoil», a putut să construiască mai mult de 300 de stații în întreaga lume, pe parcursul câtorva ani. Începând cu anul 2009, «URBANCONSTRUCT-TT» investește toată energia și cunoștințele sale în edificarea complexelor rezidențiale, obținând, aproape instantaneu, statutul unui jucător important, în domeniul imobiliar al Republicii Moldova.

Datorită fondurilor proprii, compania este eficientă în activitatea sa și considerată una dintre cele mai stabile structuri pe piață, fapt extrem de important în momentele de criză economică gravă. În procesul de construcție «URBANCONSTRUCT-TT» folosește exclusiv materiale de construcție și finisare de înaltă calitate, pe care le pot oferi cei mai renumiți producători în această sferă. Compania dispune de mai mult de 200 de profesioniști în domeniu, care folosesc tehnologiile moderne și echipamentele de construcție necesare. Acest lucru, în ansamblu, asigură realizarea lucrărilor de calitate, permite menținerea prețurilor favorabile și oferă posibilitatea de a construi locuințe sigure, confortabile și durabile.

Compania «URBANCONSTRUCT-TT» a finalizat cu succes construcția blocurilor de locuit, precum și caselor particulare și conform plăcutei tradiții, stabilite deja, le-a dat în exploatare înainte de termenul convenit, fapt prin care, desigur, i-a mulțumit pe toți clienții săi. Fiecare comandatar poate deveni investitor al propriei locuințe, achitând 100% din cost sau achiziționând proprietatea imobiliară în rate. După finisare, fiecare imobil are apartamente confortabile, curte spațioasă, echipată și îngrădită, locuri de parcare și terenuri de joacă. La etapa construcției propriu-zise există posibilitatea replanificării apartamentului, ceea ce se discută individual cu fiecare client în parte și permite implementarea în realitate a celor mai ambițioase idei arhitecturale.

Cu seriozitate extraordinară personalul «URBANCONSTRUCT-TT» abordează efectuarea tuturor lucrărilor de construcție, controlând strict fiecare etapă de înălțare a clădirii, pentru ca oricare dintre locatari să simtă încredere deplină și securitate în propria casă.