Complex Decebal 70
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
bd. Decebal, 70/4

Mai detaliat despre blocul

bd. Decebal, 70/4 (Decebal 70)
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2017 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Complex Decebal 70

1 camere
49 m2
indisponibil
2 camere
71 m2
indisponibil
3 camere
92 m2
indisponibil

Complex Decebal 70 pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Complex Decebal 70

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — martie 2019

Stadiul construcției Complex Decebal 70 - Spot 1, martie 2019
Spot 1
martie 2019
Stadiul construcției Complex Decebal 70 - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Stadiul construcției Complex Decebal 70 - Spot 3, martie 2019
Spot 3
martie 2019
Stadiul construcției Complex Decebal 70 - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019
Stadiul construcției Complex Decebal 70 - Spot 5, martie 2019
Spot 5
martie 2019
Stadiul construcției Complex Decebal 70 - Spot 6, martie 2019
Spot 6
martie 2019
Stadiul construcției Complex Decebal 70 - Spot 7, martie 2019
Spot 7
martie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case4
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireindividual
🟧 Liftlift Otis
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente236
🟧 Spaţiu apartamente49.2–148.7 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Noul Complex Locativ al Companiei „UrbanConstruct-TT” se află situat în сel mai confortabil loc al sectorului Botanica în municipiul Chişinău pe Bulevardul Decebal, 70.

Infrastructura

Complexul Locativ de pe Bd. Decebal, 70 este amplasat în apropierea multor parcuri, zonelor verzi şi punctelor de interes pentru toţi membrii familiei.

Blocurile Locative au în imediata apropiere zone de relax cu aer curat, regiuni pitoreşti, lacuri şi puncte de divertisment pentru orice vârstă. Chiar peste drum este situat Parcul „Valea Trandafirilor”, în câteva minute pe jos se află Parcul „Serghei Lazo” cu Monumentul lui „Serghei Lazo” şi puţin mai departe este Parcul Cuza Vodă.

Puncte comerciale sunt suficient de multe la orice gust, pentru orice buzunar şi pentru combinarea plăcerei cu interesul personal, deci aici găsim aşa Centre Comerciale сa: „ELAT”, „SIGMA”, „MAXIMUM” şi „MALLDOVA”, multe magazine de haine şi încălţăminte, magazine pentru copii şi magazine cu mărfuri pentru casă şi design interior, magazinul „1000 mărunţişuri” şi magazinul „BergHoff”. Puncte de alimentare aşa ca: Supermaketul №1 City, Piaţa Agricolă „DACIA” şi ghipermarketul „VELMART”. La fel aici se află multe farmacii, bancomate şi secţii bancare, frizerii şi saloane de frumuseţe, săli de sport şi magazine cu mărfuri sportive ba chiar şi un magazin de biciclete.

Restaurante, cafenele, baruri, pizzerii, berării, cofetării, bruterii, cluburi de biliard, karaoke, bouling, grill baruri înconjoară din toate părţile casele Complexului Locativ de pe Bd. Decebal şi McDonald`s se află la o distanţă mică.

Centre medicale: Policlinica №11, Microchirurgia , Centrul „Cardio Prima”, Sanatoriul „Constructorul”, Policlinica №1/Centrul medicilor de familie №1 şi puţin mai departe este Centrul diagnostic EuroLab.

Pentru preşcolari sunt în apropiere aşa grădiniţe: Grădiniţa № 9 de pe strada Titulescu 10a, Grădiniţa „Pas cu Pas” № 152, Grădiniţa-creşă №216, Grădiniţa ”Cocostârcul Alb” №40 şi Grădiniţele №139, №71,№153, №106.

Şcolariisunt aşteptaţi la aşa instituţii de învăţământ: Liceul „Iulia Hasdeu”, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu”, Şcoala de arte Alexei Stârcea, Liceul Republican cu profil sportiv, Liceul „Dmitrie Cantemir”, Liceul Teoretic „Pro Succes”, Gimnaziul „Nicolae H. Costin”, Liceul Teoretic cu profil teatral „Elena Alistar” şi Liceul Teoretic cu Profil De Arte „Elena Alistar”.

Studenţii au posibilitatea de a face studii la următoarele instituţii: Centru de excelenţă în transporturi, Centru de excelenţă în informatică şi tehnologii informaţionale, Centrul de excelenţă în Educaţia Artistică, Institutul de formare continuă şi Universitatea Tehnică a Moldovei.

Biblioteca „Maramureş” şi Biblioteca de cultură şi literatură rusă „M. Lomonosov” sunt deschise în apropierea caselor acestui Complex Locativ.

Locuri sfinte din apropiere: Biserica Tuturor Sfinţilor Români, Biserica Sfântului Dumitru din Chişinău şi Biserica Sfântului Mucenic Gheorghe.

Căi de transport

Complexul locativ de pe Bulevardul Decebal, 70 are o amplasare foarte comodă ce dă posibilitatea de a junge la locul dorit destul de uşor printr-o varietate de căi. De aici la alegerea Dumneavoastră puteţi repede ajunge la Bulevardul Dacia, Bulevardul Decebal, strada Trandafirilor sau strada Zelinschi – de unde foarte multe mijloace de transport public vă vor duce în toate sectoarele Chişinăului sau acolo unde sunteţi aşteptat. Din aceste străzi circulă o mulţime de rutiere, autobuze şi troleibuze.

Gara Feroviară este la 2 km şi ajungem la ea în 5 minute cu maşina, la dorinţă putem să mergem şi pe jos doar în 22 de minute parcurgem această distanţă făcând o plimbare plăcută.

Autogara Nord este în 4,2 km şi ajungem în maxim 9 minute cu maşina.

Aeroportul internaţional Chişinău este la o distanţă de 10 km şi facem 14-16 minute cu maşina în direcţia porţilor oraşulu.

Centru Capitalei este la o distanţă de 5 km şi până la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt putem ajunge în maxim 12 minute cu maşina.

Informaţii tehnice despre construcţie

Complexul Locativ de pe Bulevardul Decebal, 70 este compus din patru blocuri locative cu câte 10 etaje. Are o zidărie din cărămidă ce este finisată cu materiale polimerice. Apartametele au geamuri PVC Salamader cu trei rânduri de sticlă şi uşi blindate la intrare. Toate locuinţele sunt amenajate cu contoare individuale de apă, gaz şi electricitate. Sunt instalate cazane individuale pentru încălzire autonomă. Blocurile Locative sunt amenajate cu ascensoare silenţioase de marcă „OTIS” ce au izolare fonică.

Amenajarea Complexului Locativ

Complexul Locativ de pe Bulevardul Dacia, 70 are un teritoriu îngrădit cu o grădină îngrijită şi zone verzi ce este păzită 24/24. Aici este amenajat un teren de joacă pentru copii şi un hafuz frumos. Complexul Locativ dispune de parcare supterană şi terestră pentru comoditatea locatarilor săi.

Apartamente

Complexul Locativ de pe Bulevardul Dacia, 70 propune la dispoziţia şi alegerea cumpărătorilor 236 de apartamnete ce se dau în exploatare „în versiune albă” şi pot pot fi cu o cameră, cu două sau cu trei camere în astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafaţă de 49,2 mp şi 51,4 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţă între 71,2 mp până la 79,6 mp;
  • Apartementele cu 3 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 92,1 mp până la 103,8 mp.

Locuinţele Blocurilor sunt proiectate şi construite cu o gamă largă de planificări originale, pentru orice gust şi dorinţă, care oferă posibilitatea de o mică replanificare.

Vânzare apartamente

Complexul Locativ de pe Bulevardul Dacia, 70 este construt de Compania de Construcţii „URBANCONSTRUCT-TT”, ce activează cu mare succes pe piaţa imobiliarelor noi din Republica Moldova timp de 13 ani.

Aveţi posibilitatea de a cumpăra apartamnete noi direct de la dezvoltator în rate, cu condiţia de achitare a primei rate în mărime de minim 30% şi următoare rate de achitare a datoriei se discută la momentul semnării contractului în oficiul Companiei de construcţii.

La fel imibiliarul nou poate fi cumpărat prin achitarea în prealabil 100% a costului apartamentului ales.

Locul de parcare subterană poate fi cumpărat numai prin achtarea 100%.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul Locativ de pe Bulevardul Decebal,70 puteţi afla pe site-ul oficial al dezvoltatorului.

Unde se află Complex Decebal 70?

bd. Decebal, 70/4.

Termen de finalizare Complex Decebal 70?

Decebal 70 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Decebal 70 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Decebal 70 din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Decebal 70 este – Urbanconstruct-TT.