str. Piața Veche, 10
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Piața Veche, 10

str. Piața Veche, 10 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje8
🟧 Spațiu de parcareterestră

Informații despre Complexul locativ

Blocul locativ se amplasează pe str. Piața Veche, 10 în sectorul Centru al Chișinăului, nu departe de Guvernul Republicii. Noul Bloc Locativ se află situat pe un teritoriu închis cu acces comod la intrare. Alături este o infrastructură destul de bine dezvoltată, cu magazine, farmacie, spital de maternitate, stomatologie, teatru și alte puncte de interes. Acest Bloc Locativ dispune de o amplasare prestigioasă și locuitorii lui profită de accesul liber și ușor la orice sector al Capitalei.

Pe teritoriul Complexului Locativ sunt locuri de parcare terestre și este amenajat un teren de joacă pentru copii.

Pentru înălțarea Blocului Rezidențial de pe strada Piața Veche au fost alese și folosite сele mai bune și calitative materiale de construcții și finisaje.

În fiecare apartament este prevăzută instalarea unui sistem modern de încălzire autonomă, ce va permite controlul climei personale din apartament. Iar pentru a păstra căldura și confortul, au fost instalate geamuri termopane cu 5 camere și cu 2 rânduri de sticle. La scară este instalat un ascensor cu un nivel înalt de siguranță OTIS.

Apartamentele cu un număr de camere de la 1 până la 3 camere și cu suprafața de la 49 până la 104 mp, este posibil de achiziționat achitândule în integral sau în rate direct de la Compania de Construcții „Urbanconstruct-TT”. La fel, spre vânzare sunt propuse locuri pentru parcare cu achitarea costului 100% în prealabil.

Unde se află ?

str. Piața Veche, 10.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Piața Veche, 10 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Piața Veche, 10 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Piața Veche, 10 este – Urbanconstruct-TT.