Complex Solomon Dendrarium
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Ștefan cel Mare, 171

Mai detaliat despre blocul

bd. Ștefan cel Mare, 171
14 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Complex Solomon Dendrarium pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje14
🟧 Facilităţiteren de joaca pentru copii, market
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftacensoare silențioase și rapide
🟧 Pereți cărămidă roșie
🟧 Spațiu de parcareparcare subterana
🟧 Termoizolarefațadă ventilată termoizolată cu plăci din vată minerală
🟧 Сurte închisăpază 24/7

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului3
🟧 Numărul de apartamente143

Informații despre Complexul locativ

Locație ultracentrală și amplasare de invidie

În inima capitalei, lângă plămânii Chișinăului, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, la numărul 171, în sectorul Centru, se află localizat ansamblul rezidențial de clasă Premium „Solomon Dendrarium”. Complexul locativ beneficiază de acces imediat către Parcul Dendrariu și oferă locatarilor posibilitatea de a respira mai mult aer curat, de a face mai multe plimbări sănătoase și picnicuri plăcute cu familia și prietenii în apropiere de casă. Pentru copii și adolescenți în această zonă funcționează Liceul de Creativitate și Inventică „Prometeu-Prim” și American Language Center Buiucani.

Pentru tineri și studenți în apropiere de complex se află: Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Universitatea de Studii Europene, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testimițanu” și Universitatea Tehnică. De asemenea în apropiere de complex sunt restaurante prestigioase, cafenele întrebate, pizzerii și terase drăguțe, de asemenea funcționează supermarket-uri, sunt multe secții bancare, business centre, cluburi sportive și spitale. Datorită acestei amplasări în apropiere de casă fiecare locatar are inclus în costul apartamentului: aer curat, plimbări sănătoase, zonă de recreere în curte și o locuință liniștită lângă centrul orașului unde viața devine complet împlinită.

De la complexul locativ „Solomon Dendrarium” sunt de parcurs următoarele distanțe:

  • 1,7 km până la Monumentul lui Ștefan сel Mare și Sfînt;
  • 3,6 km până la Piața și Gara Centrală;
  • 4,4 km până la Gara Feroviară;
  • 5,4 km până la Gara Auto de Nord;
  • 7,1 km până la Gara Auto de Sud;
  • 15,2 km până la Aeroportul Internațional din Chișinău.

Prezentarea, conceptul și structura ansamblului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Solomon Dendrarium” reprezintă o clădire de apartamente ultra modernă, care este proiectată cu un aspect excepțional și la maxim de atractiv. Clădirea captivantă este prevăzută cu 14 etaje de apartamente perfecte. Și are pe acoperiș amenajate zone verzi și spații de relaxare pentru locatari. Structura constructivă a casei locative constă din pereți termo eficienți, construiți din cărămidă roșie pe bază de beton armat, cu utilizarea a celor mai noi tehnologii. Fațada blocului rezidențial este ventilată și este placată cu un sistem fiabil de izolare termică și fonică cu plăci din vată minerală. Încăperile la maxim sunt iluminate cu lumină naturală datorită ferestrelor clădirii, ce sunt instalate de dimensiuni mari din tavane până în podea, acestea dispun de trei foi de sticlă de tip termopan. Pentru circulația interioară pe vertical în blocul locativ sunt instalate ascensoare fiabile de ultimă generație, acestea sunt silențioase și rapide, ce opresc la toate etajele, inclusiv și la etajele parcărilor subterane. Holul, coridoarele și spațiile comune din clădire se predau finisate la cheie, sunt cu gust amenajate și placate cu plăci ceramice. La parterul blocului rezidențial va funcționa o recepție 24 din 24 de ore, unde rezidenții și locatarii complexului rezidențial vor fi întâmpinați cu zâmbet și cu dorința de vă fi de folos în orice moment. Terenul de joacă este amenajat modern cu mobilier de nivel ridicat de siguranță, unde copiii locatarilor se vor juca vesel și cu plăcere. Locurile de parcare din complex sunt amplasate pe trei nivele subterane din bloc. Complexul locativ „Solomon Dendrarium” este proiectat cu o curte interioară închisă, unde accesul este controlat și unde sunt instalate camere pentru sistemul de monitorizare video non stop.

Premium apartamente cu vederi panoramice

Complexul locativ „Solomon Dendrarium” se prezintă pe piața Chișinăului cu un număr total de 143 de unități locative. Apartamentele noului ansamblu rezidențial sunt proiectate cu scheme ideale și foarte funcționale cu 1 - 2 și 3 camere. Locuințele dispun de planimetrii confortabile și logic gândite cu suprafața cuprinsă între 48 mp și 110 mp. Tavanele apartamentelor dispun de înălțimea de 300 mm, acest fapt oferă senzația de libertate și vizual mărește spațiul încăperilor. Apartamentele amplasate la ultimul etaj locativ beneficiază de ieșiri personale către terasă, care este perfect amenajată și unde sunt organizate locuri de relaxare. Toate proprietățile rezidențiale sunt oferite în vânzare pe piața imobiliară a Chișinăului în versiune de finisare – „la alb”, unde toți pereții interiori sunt perfect prelucrați, nivelați manual și acoperiți cu amestec uscat.

Ușile instalate la intrare în locuințe sunt efectuate din metal și sunt de clasă – Premim cu un nivel înalt de antiefracție. Locuințele sunt proiectate cu sistem electric de încălzire individuală (de Premium clasă), acest sistem este mai avantajos față de sistemele tradiționale pe gaz și este mult mai eficient energetic economisind locatarilor până la 40% la cheltuielile pentru facturi.

În complexul locativ funcționeaz un sistem de control și climatizare. Din ferestrele apartamentelor se deschid vederi uluitoare asupra parcului și orașului, care locatarii le primesc ca bonusul principal la momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare a apartamentului nou din complexul locativ „Solomon Dendrarium”.

Despre constructor

Compania de construcții „Solomon Construct Imobil” a fost înființată în anul 2016 și are lansate și deja finalizate obiecte imobiliare în Chișinău, această companie a făcut fericite 324 de familii, care locuiesc în apartamente perfecte și calitativ construite. Pe site-ul web al companiei de construcții „Solomon Construct Imobil” se găsesc afișate toate materialele și informațiile utile despre proiectul rezidențial „Solomon Dendrarium”, toate caracteristicile constructive, planurile locuințelor, mai multe amănunte despre cum puteți rezerva un apartament, informații depline despre modalitățile de plată acceptate și contactele directe ale managerilor Departamentului de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Solomon Dendrarium Ștefan cel Mare.

Unde se află Complex Solomon Dendrarium?

bd. Ștefan cel Mare, 171.

Termen de finalizare Complex Solomon Dendrarium?

bd. Ștefan cel Mare, 171 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Solomon Dendrarium în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Solomon Dendrarium din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Solomon Dendrarium este – Solomon Construct Imobil.