Solomon Construct Imobil

Proiecte dezvoltator Solomon Construct Imobil

Construiește începând cu 2015
solomon.md
0 proiecte
în construcție
3 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Solomon Construct Imobil

Compania «SolomonConstruct» a fost fondată la începutul anului 2015. Încă destul de tânără, dar evoluând cu încredere, compania de construcţii a reuşit deja să se recomande ca un dezvoltator sigur. În cadrul ei lucrează colaboratori cu o bogată experiență practică în domeniul imobiliar, iar organizația are o structură clară de management, de la procesul de construcție propriu-zis până la vânzarea nemijlocită a apartamentelor consumatorilor finali.

La construirea fiecărui său complex, «SolomonConstruct» ia în considerare toate tendințele arhitecturale moderne pentru a-i oferi cumpărătorului un confort maxim și satisfacție completă. Clădirile, construite de meșterii companiei, se disting prin finisare de înaltă calitate, siguranță sporită și o gamă largă de comodităţi.

În toate obiectele «SolomonConstruct» se utilizează materiale de construcție certificate și fiabile, de asemenea se realizează izolarea exterioară a clădirilor cu un strat de poliester «CAPAROL» de 5 cm. Apartamentele sunt dotate cu ferestre cu geamuri din cinci camere cu reflecţie-oglindă și izolare termică suplimentară, care mențin perfect căldura iarna și răcoarea vara. Și în încăperi sunt folosite podele din trei straturi, cu izolare termo-, hidro- și fonică uimitoare.

Principalele avantaje ale complexelor construite de către «SolomonConstruct» sunt amplasarea și infrastructura aferentă. De regulă, clădirile se află în zonele de parc, ceea ce oferă o oportunitate excelentă pentru rezidenți de a se bucura de un anturaj liniștit și o ședere plăcută. Există posibilitatea deplasării cu ușurință în orice loc a capitalei Moldovei și, de asemenea, profitării de tot ceea ce este necesar pentru o viață confortabilă, direct lângă locul de trai.

În curtea împrejmuită și supravegheată cu atenție (supraveghere video sigură 24 de ore) există un teren de joacă pentru copii, o zonă de agrement și o parcare (subterană și în curte). Fiecare proprietar de apartament în complexele «SolomonConstruct» și oaspeții săi se vor simți confortabil, liniştit și în deplină siguranţă.

Consultanții imobiliari din cadrul companiei vor oferi tuturor clienților săi o varietate largă de locuințe, ajutor profesional și recomandări de calitate pentru a elimina orice posibile dificultăți juridice la cumpărarea apartamentului de la «SolomonConstruct». Dezvoltatorul consideră că clientul trebuie să primească mai mult decât prețul pe care l-a plătit!