Complex Mircea cel Bătrîn 39
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
bd. Mircea cеl Bătrîn, 39

Mai detaliat despre blocul

bd. Mircea cеl Bătrîn, 39 (Complex Mircea cel Bătrîn 39)
9 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2018
Indisponibil

Complex Mircea cel Bătrîn 39 pe hartă Chişinău

bd. Mircea cеl Bătrîn, 39

Evoluția construcției Complex Mircea cel Bătrîn 39

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — martie 2019

Evoluția construcției Complex Mircea cel Bătrîn 39 - Spot 1, martie 2019
Spot 1
martie 2019
Evoluția construcției Complex Mircea cel Bătrîn 39 - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Evoluția construcției Complex Mircea cel Bătrîn 39 - Spot 3, martie 2019
Spot 3
martie 2019
Evoluția construcției Complex Mircea cel Bătrîn 39 - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca
🟧 încălzireautonomă
🟧 LiftBaslift
🟧 Numărul de scara5
🟧 Perețibloc de gaze
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă/la cheie
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente39–89 mp

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, nr. 35, la sectorul Ciocana, în municipiul Chișinău se amplasează un nou Complex Locativ dezvoltat de Compania de Construcții „Solomon Construct Imobil”.

Infrastructura zonei amplasării

Complexul Locativ de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân se află localizat la o distanță de doar 200 de metri de la Parcul Râșcani-Cocana și are în apropiere magazinul Kaufland, Centrul Comercial „Eco Moldova” și supermarketurile: “Green Hills”, “Rogop”, “Linella” și „№1”. În acest cartier funcționează magazine pentru copii, magazine de mobilă, librării, bănci, cafenele și restaurante și sunt centre medicale, stomatologii, farmacii și saloane de înfrumusețare.

La dispoziția locatarilor în apropiere de Complex sunt trei săli de sport dintre care una dispune de bazin pentru copii și maturi.

Copiii locatarilor pot frecventa astfel de instituții educaționale din apropiere: Grădinița №211 și №188 sau №212. Și instituții de învățământ ca: Liceul ”Mihail Berezovschi” și Liceul „Igor Vieru”.

Căi de transport

De la scările blocurilor locative de pe bd. Mircea cel Bătrân este acces facil către toate sectoarele Chișinăului atât cu transport personal cât și cu transport în comun. De aici pornesc multe rute de troleibuz, autobuz și maxi –taxi. Cea mai scurtă cale spre gări și spre centru se efectuează prin strada Vadul lui Vodă.

Gara Feroviară este la 7,2 km, Gara Auto de Nord – 5,1 km, Gara Centrală – 6,7 km. Gara de Sud - 12,7 km. Iar până în centrul capitalei sunt de parcurs nu mai mult de 7,7 în maxim 20 de minute prin Bd. Grigore Vieru.

Descrierea generală a construcției și amenajarea Rezidenței

Complexul Locativ de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân dispune de un complex de apartamente, care sunt împărțite în 5 scări locative și fiecare are câte nouă nivele.

Sistemul constructiv constă din blocuri de gaz-beton, beton armat și planșee din beton. Fațada blocului este izolată termic din exterior cu polistiren cu grosimea de 5 cm, de la Caparol. Tâmplăria exterioară dispune de ferestre cu profil PVC și geam termopan de tip (four seasons) cu acoperire Low-e, care funcționează ca un sistem de oglindire a razelor solare vara și termoizolare a căldurii în timpul iernii.

Toate scările locative sunt echipate cu ascensoare performante de marcă Baslift.

Pe teritoriul Complexului Locativ sunt amenajate locuri de joacă cu un nivel înalt de securitate pentru copii și la dispoziția locatarilor există pavate alei pietonale.

Parkingul – atât cel exterior cât și cel subteran sunt securizate și sunt sub supraveghere video.

Sistemul de interfon este conectat și oferă locatarilor încă un nivel suplimentar de confort și securitate.

Apartamentele Rezidenței din Bd. Mircea cel Bătrân sunt oferite spre vânzare cu scheme moderne și confortabile. Locuințele sunt finisate și propuse în versiune „la alb” sau la dorința beneficiarilor pot fi predate finisate „la cheie”. Există posibilitatea de a alege apartamente dinte unitățile locative prezentate cu una, două și cu trei camere. Unde apartamentele cu o cameră sunt construite cu suprafața de la 39 mp până la 47 mp. Apartamentele cu două camere dispun de suprafața totală de la 55 mp și până la 72 mp. Locuințele cu trei odăi sunt oferite cu suprafața construită între 80 mp și 89 mp.

Apartamentele sunt planificate câte 5 locuințe pe etaj la fiecare scară.

Pentru locuințele care se predau finisate la alb, pereții interiori sunt prelucrați cu amestec uscat Knauf, pardoselile sunt turnate în trei straturi și dispun de hidro și termo izolare. Există instalate la intrare în apartamente uși blindate. Sunt dotări cu cablu TV, fir de telefon și este internet. Toate unitățile locative se predau cumpărătorului conectate la toate rețelele inginerești și au apă, gaz, curent și canalizare. Plus contoare individuale.

Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare unitate locativă și se efectuează prin cazane individuale instalate, de marcă Bosch în fiecare apartament (este încălzire și prin pardoseală).

Din geamurile locuințelor de la etajele superioare se deschide o priveliște minunată și de neuitat.

Achiziționare direct de la Dezvoltator

Ansamblul Rezidențial de pe Bd. Mircea cel Bătrân, 35 este dezvoltat de Compania de Construcții „Solomon Construct Imobil” S.R.L. Acest Dezvoltator este cunoscut pe piața construcțiilor din Moldova din anul 2016.

Dezvoltatorul acceptă achitarea în rate:

1) achitarea în două tranșe plus o reducere - prima rată în mărime de 70 % și a doua tranșă restul 30 %.

2) achitarea în trei tranșe (35% + 35% + 30%).

Se acceptă și achitarea apartamentelor în credit.

Pentru mai multă informație despre apartamente, schițele lor, poze și despre toate posibilitățile accesibile de achitare a imobilului din Complexul Rezidențial de pe bd.Mircea cel Bătrân, 35, sunteți așteptat să vizitați site-ul web al Companiei de Construcții ”Solomon Construct Imobil”.

Acest proiect mai este numit și Mircea cel Batrin 39.

Unde se află Complex Mircea cel Bătrîn 39?

bd. Mircea cеl Bătrîn, 39.

Termen de finalizare Complex Mircea cel Bătrîn 39?

Complex Mircea cel Bătrîn 39 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Mircea cel Bătrîn 39 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Mircea cel Bătrîn 39 din Chişinău?

Dezvoltător Complex Mircea cel Bătrîn 39 – Solomon Construct Imobil.