str. Mihail Sadoveanu, 15/2
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Mihail Sadoveanu, 15/2

Mai detaliat despre blocul

str. Mihail Sadoveanu, 15/2
17 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Schițe și prețuri pe str. Mihail Sadoveanu, 15/2

1 camere
30.74 m2
indisponibil
2 camere
61.61 m2
indisponibil
3 camere
80.21 m2
indisponibil

str. Mihail Sadoveanu, 15/2 pe hartă Chişinău

str. Mihail Sadoveanu, 15/2

Stadiul construcției

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — martie 2019

Stadiul construcției  - Spot 1, martie 2019
Spot 1
martie 2019
Stadiul construcției  - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Stadiul construcției  - Spot 3, martie 2019
Spot 3
martie 2019
Stadiul construcției  - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019
Stadiul construcției  - Spot 5, iunie 2019
Spot 5
iunie 2019
Stadiul construcției  - Spot 6, mai 2019
Spot 6
mai 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje17
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireautonomă
🟧 Lift1 marfă, 2 pasager
🟧 Numărul de scara3
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcaresubteran cu două nivele
🟧 Termoizolarepolistiren
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Numărul de apartamente142
🟧 Spaţiu apartamente31,34–69,11 mp

Informații despre Complexul locativ

Localizarea

Noul Ansamblu Rezidențial se află construit în una din cele mai liniștite și pitorești zone a sectorului Ciocana din municipiul Chișinău, pe strada Mihail Sadoveanu, nr. 15/2.

Descrierea localității amplasării

Apartamentele din Ansamblul Rezidențial de pe strada Mihail Sadoveanu, nr. 15/2 sunt amplasate într-o zonă verde și curată, în preajma parcului Râșcani-Ciocana. Datorită acestui fapt locatarii facilită de posibilitatea de a face sport sau plimbări cu familia la aer curat imediat lângă casă, precum și nu departe se află câteva terenuri deschise de sport. Și puțin mai departe pe aceeași stradă există bine amenajat un teren de joacă pentru micuți – „Baby Parc”. Imediat în apropiere de casa Complexului se găsește Centrul Comercial „Green Hills Market”, „Palmira”, „Budești”, este supermarketul №1, sunt magazine de electrocasnice, funcționează un salon de înfrumusețare, sunt bancomate și bănci, farmacii, Centre Medicale, Clinici stomatologice și este un Centru diagnostic.

Sectorul Ciocana, unde este amplasat noul Complex Locativ din str. Mihail Sadoveanu este considerat un sector care are o infrastructură dezvoltată la maxim, cu o mulțime de puncte de interes comercial și social pentru toate vârstele locuitorilor. Ciocane este un sector cu multe construcții noi și unde locuiesc multe familii tinere și aici se află o mulțime de grădinițe, școli și licee cu diferite profiluri. Rezidenții au la alegere astfel de școli și grădinițe care funcționează nu departe de casă, unde copii pot ajunge ușor fără de transport: Liceul Teoretic „Olimp”, Liceul cu profil sportiv nr. 2, Liceul „Petru Zadnipru”, Liceul Teoretic „Gaudeamus”, Liceul Teoretic „Orizont”, Liceul Teoretic „Dacia”, Școlile primare №12 și „Grigore Vieru”, Grădinița № 212 și № 18.

Nu atât de departe de blocul de apartamente este Biblioteca Transilvania, sunt câteva librării și se află Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”.

Din punct de vedere distractiv, aici se află multe cafenele, baruri, cluburi de noapte și karaoke.

De asemenea, în vecinătatea apropiată a acestui Complex Locativ se află un Oficiu Poștal, este Registrul Ciocana, Judecătoria Ciocana și un Sectorul de Poliție.

Căi de transport

Ansamblul Rezidențial de pe strada Mihai Sadoveanu are imediat în apropiere 2 stații pentru transport public, pe unde circulă maxi taxi și la fel locatarii pot facilita de transportul care circulă pe Bd. Mircea cel Bătrân cu rute de autobuz, troleibuz și microbuze.

De la scara Blocului de apartamente până la Gara Feroviară sunt de parcurs în jur la 6,1 km. Gara auto de Nord se află la o distanță de 4,1 km. Până la Aeroport sunt 15,2 km și centrul capitalei se află la 6,1 km, unde se poate de ajuns prin câteva căi – la alegere.

Descrierea construcției

Complexul Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu nr. 15/2 constituie un bloc de apartamente cu o înfățișare atractivă, care conține doar o singură scară locativă și este înălțat cu 17 nivele.

Structura constructivă a imobilului constă dintr-o carcasă turnată monolit din beton armat, acest fapt oferă construcției o rezistență sporită. Zidăria pereților exteriori și a celor din interior este clădită din cărămidă roșie. Fațada imobilului din exterior dispune de un sistem de izolație termică cu vată minerală și polistiren.

Amenajarea Proiectului Locativ și teritoriului adiacent

Acest Proiect Rezidențial oferă transportului rezidenților locuri de parcare construite în două nivele subterane.

În curte există amenajate zone de odihnă pentru locatari și sunt echipate pentru copiii acestora - spații de joacă. Teritoriul adiacent și curtea blocului este amenajată și îngrijită.

Descrierea locuințelor Complexului Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu

Dezvoltatorul propune la dispoziția cumpărătorilor un număr total de 142 de apartamente, care se predau beneficiarilor finisate - în versiune albă ce va oferă posibilitatea de a finisa și aranja interiorul individual după propriul său gust.

La alegerea Dumneavoastră aveți puse la dispoziție apartamente cu schițe confortabile cu o cameră și apartamente cu două camere cu următoarele suprafețe construite: apartamentele cu o cameră sunt cu o suprafață de la 32 mp până la 38 mp, iar apartamentele cu două camere sunt proiectate cu suprafețele de la 62 mp până la 68 mp.

Tâmplăria apartamentelor din acest bloc locativ este cu profil PVC și geamuri termopane cu pervazuri și glafuri.

La intrare în fiecare locuință sunt instalate uși din metal.

Rețelele electrice (de primul ciclu) și contorul electric – sunt instalate în apartamente.

Locuințele sunt conectate la rețelele inginerești și sunt dotate cu contoare pentru gaz și apometre pentru consumul apei.

Sistemul de încălzire este autonom și individual pentru fiecare apartament - prin cazan propriu, care este instalat.

Toate locuințele au dotări pentru telefon, TV și internet.

Din geamurile apartamentelor de la nivelurile superioare a Blocului Locativ se deschide o panoramă fascinantă asupra Chișinăului.

Metode de achitare și condiții de cumpărare a imobiliarelor noi direct de la Dezvoltator

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial de pe strada Mihail Sadoveanu, 15/2 este Compania de Construcții „Exfactor-Grup” SRL. Această Companie a fost fondată în anul 2001 și construiește cu succes obiecte imobiliare calitative cu prețuri avantajoase pe piața imobiliară din Republica Moldova.

Dezvoltatorul oferă reduceri cumpărătorilor care au posibilitatea de achitare 100% a costului locuinței în prealabil.

De asemenea Compania «Exfactor-Grup» vă oferă posibilitatea de a cumpăra un apartament nou achitându-l în rate. Achitarea în rate poate fi efectuată prin două metode:

  1. În două rate egale cu mărimea de 50%, prima la semnarea contractului și a doua la momentul dării în exploatare;
  2. În trei tranșe cu mărimea de 30% la încheierea contractului, 40% la mijlocul perioadei și 30% la darea în exploatare a locuinței.

Mai multăinformație utilă, detalii și amănunte despre Ansamblul Rezidențial de pe strada Mihail Sadoveanu, nr. 15/2 și despre condițiile de vânzare a apartamentelor puteți afla pe site-ul oficial a Dezvoltatorului - Compania „Exfactor-Grup”.

Unde se află ?

str. Mihail Sadoveanu, 15/2.

Termen de finalizare str. Mihail Sadoveanu, 15/2?

str. Mihail Sadoveanu, 15/2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Mihail Sadoveanu, 15/2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Mihail Sadoveanu, 15/2 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Mihail Sadoveanu, 15/2 este – Exfactor-grup.