str. Mihail Sadoveanu, 15
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Mihail Sadoveanu, 15

str. Mihail Sadoveanu, 15 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje19
🟧 Spațiu de parcareterestră

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Complexul Locativ „Sadoveanu 15” se află amplasat la hotar cu Parcul „Râșcani-Ciocana” pe strada Mihail Sadoveanu 15, la sectorul Ciocana, în orașul Chișinău, mun. Chișinău.

Infrastructura

Înconjurat de aer curat, în liniște și în vecinătate cu pădure este construit Complexul Locativ de pe stradaMihail Sadoveanu, 15.

În apropierea apartamentelor acestui complex locativ se află câteva săli de sport, un bazin, terenuri sportive, terenul de joacă pentru copii «Baby Parc», Centrul Comercial «Palmira», supermarketele №1 și „Green Hills”, diverse magazine pentru copii și casă, un salon de frumusețe, farmacii, secții bancare, oficiu poștal, clinică medicală și o clinică stomatologică.

Restaurantele, cafenelele, barurile, și cluburile din acest sector oferă locatarilor posibilitatea de a petrece interesat timpul liber nu departe de casă.

Divertismentul pentru copii este oferit de Teatrul Municipal de Păpuși «Guguță», ce se află peste câteva cartiere de la blocul locativ.

Grădinițele №188, №212, №30, №130 și №225 sunt deschise nu departe, pentru micii locatari din acest Complex Locativ.

Școlarii sunt așteptați la Liceele și Școlile din apropiere: Liceul Teoretic «Olimp», «Petru Zadnipru», Liceul Teoretic «Gaudeamus», «Mihail Berezovschi», «Dacia», Liceul Teoretic cu profil sportiv №2, școala primară №12 «Anatol Popovici» și școala «Grigore Vieru».

Cei mai apropiați vecini ai acestui Complex locativ sunt: Registrul Ciocana, Judecătoria Ciocana, Sectorul de poliție și Direcția de documentare a populației.

Căi de transport

Blocul Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu, 15 este construit aproape de opririle de transport public cu multe rutiere, autobuze și troleibuze, ce circulă nu numai la alte sectoare dar și la suburbiile Capitalei.

De aici se ajunge până la Gara Feroviară percurgând 7,3 km. Până la Autogara Nord sunt 5 km și Aeroportul internațional se află la 16 km. Până în centrul Chișinăului parcurgem doar 6,3 km.

Informații despre construcţie

Blocul Locativ „Sadoveanu 15” conține 19 nivele inclusiv două etaje la subsol.

Clădirea blocului locativ etse constrută din beton monolit și are o rezistenșță sporită. Grosimea pereților exteriori este de 200mm și pereții despărțitori au grosimea de 120mm și 80mm. Pardoselele sunt din polistiren beton de 100mm. Acoperișul clădirii este plat din membrane bituminoase.

Casa este gazificată și fiecare apartament conține sistem individual de încălzire.

Blocul este amenajat cu trei ascensoare silențioase, două pentru pasageri și unul pentru greutăți mari.

Amenajarea Complexului Locativ şi teritoriului adiacent:

În clădirea blocului sunt două etaje de încăperi gospodărești subterane.

Grădina Complexului Locativ de pe strada „Sadoveanu15„ este păzită și îngrijită.

În curtea Complexului Locativ este amenajat un teren de joacă pentru copiii și sunt locuri de parcare terestre.

Descrierea apartamentelor

Blocul Locativ „Sadoveanu 15” dispune de 142 de apartamente ce se propun în vânzare „în versiune albă”.

Aveți posibilitatea de a alege apartamente între astfel de spații ce pot fi cu o cameră sau de tip „Studio”, cu două camere separate și cu trei camere:

  • Apartamentele cu o cameră au suprafață între 28mp și 34mp;
  • Apartamentele cu două camere sunt propuse cu suprafață între 66mp și 70mp;
  • Suprafața apartamentelor cu trei camere începe de la 77 mp.

Despre Dezvoltator și posibilităţi de cumpărare a imobiliarului nou

Blocul locativ „Sadoveanu 15” aparține Companiei de construcții SA „Consam”. Această companie a fost înființată în anul 1992 și are experiență nu numai în construcții civile, dar și în construcții comerciale și sociale. Anume de mâinile muncitorilor din acestă companie a fost construit Centrul Comercial Grand Hall și podul Jumbo.

Nu ratați șansa de a profita de ofertele speciale de cumpărare a unui apartament cu preț avantajos direct de la Dezvoltator, apelați secția de vânzări a SA „Consam”.

Mai mulltedetalii despre locuințele de pe strada Mihail Sadoveanu,15 aflați pe site-ul oficial a dezvoltatorului - Compania «Consam» SA.

Unde se află ?

str. Mihail Sadoveanu, 15.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Mihail Sadoveanu, 15 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Mihail Sadoveanu, 15 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Mihail Sadoveanu, 15 este – Consam.