str. Costiujeni, 10
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Costiujeni, 10

Schițe și prețuri pe str. Costiujeni, 10

1 camere
44 m2
indisponibil

str. Costiujeni, 10 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Costiujeni, 10 este construit la sectorul Botanica, la periferia orașului Chișinău. Dezvoltatorul „Volare-Construct” a finisat construcția și a dat casa în exploatare în anul 2015.

Construcția clădirii este bazată pe carcasa turnată monolit din beton armat. Fațada casei dispune de o termoizolare fiabilă și are instalate geamuri termopane mari cu camere triple și cu sticle eficiente energetic. În plus, toate balcoanele și logiile sunt vitrate – de tip închis.

Există posibilitatea de a cumpăra locuințe în Complexul Rezidențial de pe strada Costiujeni, 10 cu o cameră, cu două, sau cu trei camere. Este de menționat că în costul fiecărui apartament este inclus și prețul sistemului de încălzire autonomă.

Lângă casa locativă este o zonă de parc, există o parcare deschisă, curtea complexului este îngrădită și are instalate lămpi stradale. De asemenea la dispoziția locatarilor este un teren de joacă excelent amenajat și o zonă plăcută de recreere.

La imediata apropiere de Complexul Rezidențial de pe strada Costiujeni, 10 funcționează un liceu, este o școală primară și o grădiniță de copii. În vecinătate este un supermarket, un spital pentru copii și desigur diverse magazine.

Unde se află ?

str. Costiujeni, 10.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Costiujeni, 10 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Costiujeni, 10 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Costiujeni, 10 este – Volare Construct.