Volare Construct

Volare Construct

Construiește imobile din 1998
de la ‍700 € / m2

Ansambluri rezidențiale curente de la Volare Construct  1 obiect de vânzare

Сomplex Grenoblе
de la ‍700 € / m2
Finalizat în 4 tr. 2019
Chişinău, str. Grenoble, 120/3, 120/4, 120/5, 120/6

Toate complexuri Volare Construct de pe hartă

Construiește complexuri numai în Chişinău
sunt locuințe la vânzare
totul e vândut

Complexuri cu apartamente vândute 3 obiecte

str. Grenoble, 120/1, 120/2
Finalizat în 2 tr. 2014
Chişinău, str. Grenoble, 120/1, 120/2
str. Costiujeni, 10
Finalizat în 4 tr. 2015
Chişinău, str. Costiujeni, 10
Сomplex Gheorghe Cașu
Finalizat în 4 tr. 2018
Chişinău, str. Gheorghe Cașu, 24

Despre Compania de construcții Volare Construct

Compania «Volare-Construct» a fost fondată în anul 1998 și pe parcursul multor ani îşi bucură clienții cu locuinţe de o calitate extraordinară. În edificiile ridicate există, neapărat, un apartament pentru fiecare familie, iar compania are întotdeauna ce să ofere pe piața imobiliară din Republica Moldova.

Complexele «Volare-Construct» se deosebesc printr-un confort sporit, design modern, cele mai avansate tehnologii și siguranță completă pentru locatarii săi. În decursul anilor, prin muncă fructuoasă, profesioniștii companiei au pus în funcţiune mai mult de 300 de apartamente, finalizând 4 proiecte majore. Suprafața totală a locuințelor ocupate depășește deja, 20.000 m2.

Fiecare casă este construită din beton armat monolitic, cu pereți exteriori din BCA și interioare din cărămidă «BRIKSTON». Toate clădirile posedă planificări impecabile, cu holuri spațioase și scări acoperite cu granit. În partea exterioară a complexelor construite se efectuează izolarea termică completă a fațadelor, iar în interior se folosesc materiale de finisaj, de înaltă calitate, de la producătorii bine-cunoscuți.

Fiecare unitate construită este dotată cu lifturi moderne de la compania «BASLIFT», care au un regim de lucru practic fără zgomot. «Volare-Construct» folosește doar ferestre calitative din PVC cu 5 și 6 camere ale cunoscutei companii «SALAMANDER», care asigură fiabilitate, durabilitate și izolare termică excelentă. Pe lângă proiectarea profilului, tehnologia încorporată este impresionantă, ceea ce îmbunătățește semnificativ confortul proprietarilor și reduce costurile pentru energie. Sistemul de etanșare dublă împiedică pătrunderea zgomotului și a frigului, având, în același timp, capacități de rezistenţă la intemperii și de curățare ușoară.

Complexele «Volare-Construct» au întotdeauna o curte interioară spațioasă cu zone verzi, teren de joacă pentru copii și bănci pentru odihnă. Pentru automobilişti există un loc de parcare personal, în curte, sau parcare subterană. Securitatea curții și a parcării este asigurată de supraveghere video și efectuată non-stop. Teritoriul adiacent amenajat serveşte ca loc ideal pentru o relaxare degajată la aer liber și are o vedere frumoasă asupra împrejurimilor, deoarece «Volare-Construct» construiește întotdeauna numai în locurile pitorești din Chișinău.