Paris ClubHouse
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. George Coşbuc, 38

Mai detaliat despre blocul

str. George Coşbuc, 38 (Paris ClubHouse)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Paris ClubHouse pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Stadiul construcției Paris ClubHouse

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — noiembrie 2019

Stadiul construcției Paris ClubHouse - Spot 1, noiembrie 2019
Spot 1
martie 2019noiembrie 2019
Stadiul construcției Paris ClubHouse - Spot 2, noiembrie 2019
Spot 2
martie 2019noiembrie 2019
Stadiul construcției Paris ClubHouse - Spot 3, noiembrie 2019
Spot 3
martie 2019noiembrie 2019
Stadiul construcției Paris ClubHouse - Spot 4, noiembrie 2019
Spot 4
martie 2019noiembrie 2019
Stadiul construcției Paris ClubHouse - Spot 5, noiembrie 2019
Spot 5
noiembrie 2019
Stadiul construcției Paris ClubHouse - Spot 6, noiembrie 2019
Spot 6
noiembrie 2019

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje5
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţi grădiniță, liceu, supermarket, farmacie
🟧 încălzireîncălzirea cazanului 24 Kw Turbo
🟧 Liftpasager
🟧 Numărul de scara2
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcareparcare gratuită pentru 25 de mașini

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Numărul de apartamente30
🟧 Spaţiu apartamente67–145 mp

Informații despre Complexul locativ

Locație

Ansamblul rezidențial „Paris Club House” are o localizare de excepție și extrem de confortabilă în sectorul Buiucani din orașul Chișinău, pe strada George Coșbuc, la numărul 38, imediat la intersecție cu strada Paris.

Descrierea zonei de amplasare

Fiind amplasat într-o zonă ecologic curată a capitalei, complexul locativ „Paris Club House” beneficiază de toate facilitățile orașului la nemijlocita apropiere, precum și de parcuri și multe zone verzi. Și se învecinează cu școli, licee (Liceul Teoretic cu Profil Real „Mihai Marinciuc”, Liceul „Columna”, Școala Profesională din Chișinău nr. 2 și Liceul Teoretic „Dante Alighieri”) și instituții superioare de învățământ și cu alte puncte de interes din zonă așa ca oficiu poștal, restaurante, baruri și cluburi sportive. De asemenea în apropiere de imobil se află supermarket-urile Linella și Fidesco.

Trafic și distanțe până la punctele de interes

Clădirea ansamblului rezidențial „Paris Club House” are o amplasare confortabilă deoarece casa este ferită de zgomotul și gălăgia străzilor principale, dar totodată în apropiere de toate facilitățile urbane și de stațiile de transport în comun cu troleibuze, autobuze și o mulțime de rute de maxi taxi. De la blocul de apartamente până în centrul orașului Chișină (Pața Marii Adunări Naționale) se ajunge foarte ușor în cel mult 15 minute cu transport personal (prin strada Vasile Lupu). Piața Centrală și Gara Auto Centrală sunt la 7,1 km, până la gara feroviară sunt de parcurs 7,5 km și Gara Auto de Nord se află la 9,8 km. Iar la Aeroportul Internațional Chișinău se ajunge într-o jumătate de oră și sunt 17,6 km.

Structura complexului și descrierea tehnică

Regimul de înălțime al clădirii de apartamente „Paris Club House” este proiectat și construit cu un etaj la demisol, un parter și 5 etaje de apartamente. Imobilul are o rezistență seismică la cutremure de până la 10 grade pe scara Richter, o astfel de rezistență sporită este asigurată imobilului de către structura durabilă pe cadru monolit și beton pe pietriș - granit. Pereții sunt clădiți din cărămidă roșie. Din exterior clădirea locativă dispune de un sistem fiabil de izolație termică efectuat din vată minerală. Fațada casei este dotată cu cornișe decorative și este finisată cu tencuială de marmură. Clădirea de apartamente este proiecatată cu doar două scări locative. Amplasarea locuințelor este bine gândită - cu numai 3 apartamente pe un etaj, pentru a oferi locatarilor confort, liniște și intimitate.

Amenajarea complexului

La subsolul clădirii „Paris Club House” sunt special prevăzute 12 spații de depozitare. De asemenea în subsolul imobilului sunt proiectate garaje individuale cu capacitatea de încăpere a unei sau chiar două mașini. În curtea complexului sunt organizate un număr de 25 de locuri de parcare (terestre) plus pentru parcarea temporară și/sau pentru transportul oaspeților sunt organizate alte locuri speciale de parcare.

Informații utile despre unitățile locative

La alegerea cumpărătorilor sunt oferite în ansamblul rezidențial „Paris Club House” apartamente cu 2 odăi cu suprafața cuprinsă între 59 mp și 73 mp și locuințe mai mari cu 3 camere cu suprafața de la 79 mp și până la 115 mp, de asemenea sunt proiectate și apartamente de 4 camere cu suprafața de 145 mp. Toate se predau beneficiarilor în versiune albă de finisare cu tavanele și pereții șlefuiți pe balize. Și toate dispun de balcoane simpatice de tip - deschis. Apartamentele sunt calitativ izolate termic și fonic absolut pe toate laturile, nu numai pereții interiori și despărțitori dispun de izolare eficientă dar și podelile sunt realizate de tip - plutitoare în 4 straturi. Camerele de baie și bucătăriile dispun de încălzire în pardoseală. Fiecare locuință are instalată câte o centrală termică (cazan) Turbo cu capacitatea de 24 Kw. Viitorii locatari pot beneficia de apartamente cu ferestre cu vederi panoramice asupra vecinătăților. Ferestrele instalate dispun de profil PVC în 7 camere de firma Salamander și cu trei rânduri de sticle cu acoperire specială, care permite trecerea luminii în interiorul camerei dar blochează evacuarea căldurii din încăpere prin sticlă (acoperire low-e), astfel se reduce pierderea căldurii și se ridică nivelul de eficiență energetică.

Dezvoltator

Compania de construcții „Stroy Invest” SRL este dezvoltatorul complexului rezidențial „Paris Club House”, care este bine cunoscută cu proiectele sale realizate pe piața imobilelor noi din Chișinău așa ca: „Casa de apartamente de pe Deleanu” „Zaikin”, ”Hâncești”. Și autorul designului proiectului imobiliar „Paris Club House” este compania "A Studiya" și Elena Agafonova.

Metode de plată

- Programul de creditare „Prima casă” cu termenul maxim posibil de până la 25 de ani cu dobânda de 6 procente anual.

- Credite ipotecare de la băncile - parteneri al companiei de construcții, cu condiții de creditare individuale.

- Plata cash.

Contactele biroului de vânzări și alte informații despre apartamentele proiectului rezidențial „Paris Club House” de care ați rămas interesați le puteți ușor găsi pe website-ul companiei de construcții „Stroy Invest” SRL.

Acest proiect mai este numit și Paris Club Hоuse, Paris Club Home.

Unde se află Paris ClubHouse?

str. George Coşbuc, 38.

Termen de finalizare Paris ClubHouse?

Paris ClubHouse – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Paris ClubHouse în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Paris ClubHouse din Chişinău?

Dezvoltătorul Paris ClubHouse este – Stroy Invest.