str. Ivan Zaikin, 24
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ivan Zaikin, 24

str. Ivan Zaikin, 24 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje8
🟧 Spațiu de parcareterestră
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Spaţiu apartamente49.90–76.30 m2

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Ivan Zaikin, 24 se află situat la sectorul Râșcani în centrul istoric al municipiului Chișinău.

Imobiliarul nou de elită are un design individual și este construit după tehnologia ce garantează o rezistență seismică de până la 10 baluri.

Clădirea dispune de o carcasă din beton armat cu centuri de rigidizare, mulțumită cărora încărcătura este uniform distribuită asupra coloanelor și pereților, ce sunt executați din cărămidă roșie. Fațada casei este termoizolată fiabil cu vată minerală și căptușită cu tencuială. Pardoselile apartamentelor sunt acoperite cu un strat de izolare termică și fonică.

Locuințele cu schițe moderne din Complexul Rezidențial de pe strada Ivan Zaikin, 24 prezentate de Dezvoltatorul Stroy Invest, sunt echipate cu cazane individuale instalate și dispun de încălzire prin pardosea.

Sunt instalate geamuri termopane cu trei rânduri de sticle, podeaua este turnată cu șapă de ciment iar pereții sunt prelucrați cu amestec uscat, apartamentele sunt dotate cu interfoane.

Complexul Locativ dispune de o curte păzită, de tip închis, unde este amenajată o zonă de recreere și un havuz.

Unde se află ?

str. Ivan Zaikin, 24.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Ivan Zaikin, 24 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Ivan Zaikin, 24 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Ivan Zaikin, 24 este – Stroy Invest.