Stroy Invest

Proiecte dezvoltator Stroy Invest

Construiește începând cu 2013
0 proiecte
în construcție
3 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Stroy Invest

Compania «Stroy Invest» este constituită de către o echipă de colaboratori creativi și foarte talentați, implicați în crearea unor locuințe practice și confortabile, care combină în sine elemente de design exclusivist și ale luxului. Arhitecți recunoscuți și cei mai buni antreprenori, implicaţi în muncă, construiesc case, care diferă calitativ de altele similare pe piața imobiliară din Moldova.

Avantajul companiei, fără îndoială, evidențiindu-se printre toți dezvoltatorii, este preocuparea constantă pentru confortul, căldura, comoditatea și siguranța fiecărei familii. Obiectele sunt construite sub supravegherea vigilentă a specialiștilor «Stroy Invest», folosindu-se, în acest sens, doar cărămizi naturale, de înaltă calitate și aplicând tehnologia carcasei de piatră. Aceasta din urmă oferă o rezistență suplimentară clădirii și permite creșterea stabilității sale seismice până la 10 puncte.

Pentru o eficiență energetică mai bună, în fiecare casă sunt montate ferestre de la firma «DECEUNINCK» cu geamuri termopane polistratificate LOW-E. Acest lucru va permite reducerea zgomotului din stradă și economisirea pe încălzire în timpul iernii, de asemenea, va împiedica, în mod eficient, supraîncălzirea apartamentului în timpul verii. Blocurile companiei «Stroy Invest» sunt echipate cu interfoane cu deschidere de la distanță a ușilor, iar finisarea intrărilor se evidenţiază prin balustrade din oțel forjat, tencuială decorativă de înaltă calitate și portiere elegante.

Chiriașii vor fi ridicaţi la etajul său de către un ascensor silenţios «Kleemann», de la producătorul grec, care are o capacitate crescută de încărcare și siguranţă suplimentară. Fiecare casă, aflată în proces de construcție, curte şi apartament concret sunt realizate conform unui proiect individual, iar completează acest ansamblu magnific un spaţiu îngrădit cu design peisagistic, ceea ce califică toate complexele «Stroy Invest» ca unele dintre cele mai bune printre cele prezentate în capitală.

Principalele priorităţi ale «Stroy Invest» sunt conectarea antreprenorului general, dezvoltatorului și principalului investitor într-o singură organizație. Pentru construirea tuturor edificiilor sale, compania investește exclusiv propriile resurse financiare, fără a utiliza oricare credite sau împrumuturi terțe. Toate casele aflate în construcție, indiferent de numărul de apartamente achiziționate, sunt puse în funcţiune la timp și fără nici cea mai mică economie pe calitatea construcției.

Numeroasele comentarii pozitive despre «Stroy Invest» vorbesc despre reputația extraordinară a companiei de construcții. În ultimii ani, compania a dobândit mândrul nume de dezvoltator imobiliar din categoria premium, unde fiecare casă construită servește carte de vizită prezentabilă, cu care se poate mândri în exclusivitate.