Blocul locativ Deleanu Park 24
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Liviu Deleanu, 24

Blocul locativ Deleanu Park 24 pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Blocul locativ Deleanu Park 24

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — februarie 2019

Stadiul construcției Blocul locativ Deleanu Park 24 - Spot 1, februarie 2019
Spot 1
februarie 2019
Stadiul construcției Blocul locativ Deleanu Park 24 - Spot 2, februarie 2019
Spot 2
februarie 2019
Stadiul construcției Blocul locativ Deleanu Park 24 - Spot 3, februarie 2019
Spot 3
februarie 2019
Stadiul construcției Blocul locativ Deleanu Park 24 - Spot 4, februarie 2019
Spot 4
februarie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje7
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiparcare gratuită pentru oaspeți
🟧 încălzireautonoma
🟧 LiftKleemann
🟧 Numărul de scara1
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcareterestra
🟧 Termoizolarevată din bazalt
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Numărul de apartamente47
🟧 Spaţiu apartamente40–103 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Blocul rezidențial „Deleanu 24” se află construit pe strada Liviu Deleanu, la numărul 24, în sectorul Buiucani din orașul Chișinău. 

Descrierea amplasării

Clădirea de apartamente „Deleanu 24” este localizată la unul din cele mai înalte puncte al capitalei, în apropiere de multe zone verzi, la aer proaspăt și cu acces ușor către puncte de inters. 

Nu departe de casă funcționează: Piața „Delfin”, două supermarket-uri Linella, sunt magazine, restaurante, este oficiul poștal. Pentru copii la nemijlocita apropiere de casă se află Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” și este grădinița nr. 185. 

Distanța de la blocul locativ până la stația de transport în comun este de doar 100 metri. Până în centrul Chișinăului - până la Parcul Catedralei, Piața Marii Adunări Naționale și Arcul de Triumf sunt de parcurs doar 6,8 km (prin strada Nicolae Costin). Gara Feroviară față de complex se află la o distanță de 9,6 km, iar Autogara Nord este situată la - 10,9 km. De la blocul locativ „Deleanu 24” până la aeroportul internațional din Chișinău sunt de parcurs în jur la 19,8 km.

Detalii tehnice a blocului

Imobilul „Deleanu 24” este prezentat cu 7 etaje locative cu o singură scară și cu un număr redus de apartamente. Acesta este construit cu un nivel ridicat de rezistență seismică la cutremure de până la 10 grade pe scara Richter.  

Structura de rezistență este realizată cu o cutie (carcasă) din garnitură de piatră cu zidăria pereților din cărămidă roșie cu grosimea de 40 cm, atât pentru pereții exteriori cât și pentru pereții despărțitori între apartamente. Blocajele dintre etaje sunt efectuate monolit, iar pardoselile sunt flotante și sunt realizate cu patru straturi și au grosimea de 30 cm. Fațada imobilului este izolată termic cu un strat din vată bazaltică, care are caracteristici sporite din punct de vedere fonoizolant. Fațada este finisată cu zinc și cornișe decorative. Ferestrele montate dispun de profil PVC Salamander de 80 mm cu pachet termopan, cu geam în trei folii de sticlă cu acoperire Low-e de 41 cm, astfel de ferestre asigură căldura în casă în timpul iernii și previn supra-încălzirea în timpul de vară. 

Amenajarea blocului locativ și curții

Clădirea locativă „Deleanu 24” este finalizată și este complet finisată și amenajată. La parterul casei sunt organizate pentru depozitare 12 debarale. De asemenea se află construite 5 garaje cu mărimea de la 20 până la 30 mp. 

Scara blocului este dotată cu un ascensor de producere grecească, care funcționează cu zgomot redus și este de la firma KLEEMANN și circulă până la toate etajele. 

Întrarea în blocul locativ este amenajată cu balustrade din fier forjat, este finisată cu tencuială și ferestrele din hol sunt îmbrăcate cu draperii. În curte se află amenajate insule cu spații verzi, sunt montate băncuțe pentru odihnă și relaxare și este un loc de joacă amenajat pentru copii.

Locurile de parcare sunt organizate în curtea privată a blocului locativ de asemenea în apropiere de bloc se află o parcare gratuită. Terenul și zona de parcare este securizată 24 din 24. 

Curtea, clădirea și intrările sunt conectate la un sistem automat de iluminare. La intrare în blocul locativ este montat interfonul, care oferă posibilitatea de deschidere a ușii la distanță. 

Apartamente, finisaje și dotări

Locuințele blocului rezidențial „Deleanu 24” sunt proiectate cu schițe moderne și confortabile, prevăzute unui stil de viață contemporan. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite apartamente cu 2 camere cu suprafața de la 54 mp și apartamente cu 3 camere cu suprafața cuprinsă între 72 mp - 88 mp. La ultimul etaj sunt așezate patru penthouse-uri de tip duplex, care oferă rezidenților vederi panoramice asupra vecinătăților. 

Apartamentele dispun de planimetrii unde bucătăriile sunt de tip deschis, legate de camera de zi (salon), cu loc prevăzut pentru sufragerie. 

Cumpărătorilor li se predau apartamente finisate în versiune - „la alb”, unde pereții sunt prelucrați, gletuți cu strat de nivelare de nivelul 4. 

La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal placate cu plăci decorative din MDF. 

Locuințele sunt dotate cu câte un cazan termic de 24Kw. Bucătăriile și blocurile sanitare dispun de încălzire prin pardoseală, iar dormitoarele și camerele sunt dotate cu calorifere.

Fiecare apartment din blocul locativ este dotat cu contoare individuale pentru controlul consumului de gaz și electricitate. De asemenea sunt instalate și apometre și toate instalațiile sanitare sunt dotate și sunt trase până la poziții. De asemenea instalațiile electrice sunt echipate (ciclul I). 

Este conectat internet în bandă largă, HD, telefonie și TV. 

Compania „Art Decor Group” a implementat proiectul de design arhitectural al apartamentelor, blocului locativ și a curții. Iar construcția a fost realizată de către compania de construcții „Stroy Invest” SRL.

Dezvoltatorul acceptă plata cash, credite bancare și plata în rate. 

Pentru a afla mai multe informații despre apartamentele noi, sistemul constructiv al imobilului, planurile apartamentelor disponibile din blocul locativ „Deleanu 24”, toate aceste informații le găsiți afișate pe pagina web a companii de construcții „Stroy Invest” SRL.

Unde se află Blocul locativ Deleanu Park 24?

str. Liviu Deleanu, 24.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Blocul locativ Deleanu Park 24 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Blocul locativ Deleanu Park 24 din Chişinău?

Dezvoltătorul Blocul locativ Deleanu Park 24 este – Stroy Invest.