Complexul Rezidențial Paris
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Paris, 34

Mai detaliat despre blocul

str. Paris, 34
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Complexul Rezidențial Paris pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Stadiul construcției Complexul Rezidențial Paris

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — februarie 2020

Stadiul construcției Complexul Rezidențial Paris - Spot 1, februarie 2020
Spot 1
martie 2019februarie 2020
Stadiul construcției Complexul Rezidențial Paris - Spot 2, februarie 2020
Spot 2
martie 2019februarie 2020

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţi monitorizare video, boxe, loc de joacă
🟧 încălzireindividual
🟧 Lift6 pasager
🟧 Numărul de scara3
🟧 Perețibloc de gaze
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente38–95 mp

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Paris” se află localizat în partea de sud-est a Capitalei, la sectorul Buiucani, pe strada Paris, nr. 34, municipiul Chișinău.

Infrastructura zonei de amplasare

Complexul Rezidențial „Paris” se află amplasat într-o zonă dezvoltată la maxim din punct de vedere a infrastructurii. Și are în apropierea sa toate punctele de interes pentru a face o familia fericită la maxim. Blocul locativ se învecinează cu Oficiul Poștal și cu supermarketul Fidesco 24/24 și are în apropiere Unimarket, Rogop și marketul Linella. Foarte aproape de casă funcționează câteva cluburi sportive și sunt săli de fitness, se află secții bancare, farmacii, policlinică și Centre Medicale. Sunt multe magazine, este un salon de înfrumusețare, cafenele, pizzerii, restaurante, săli pentru banchete și destul de aproape se află Cinematograful Flacăra. Copiii din acest Complex locativ dispun de alegerea dintre Liceele Teoretice: Petru Rareș, Onisifor Ghibu, Columna, Orizont, Școala Profesională nr. 6 și Liceul Teoretic Dante Alighieri, iar cei mai micuți locatari pot frecventa grădinițele din aproiere: nr. 116, nr. 143 sau nr. 145. La câteva minute de la scara casei se amplasează opriri de transport în comun și puțin mai departe se află o benzinărie. Aerul proaspăt din împrejmuirea Blocului de apartamente este aprovizionate de pădurea din vecinătate – Pădurea - Parc Butoiaș de pe strada Nicolae Costin, 11 minute de mers pe jos. La doar 650 de metri de la casă se află Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Căi de transport

Complexul Locativ „Paris” se află localizat comod, nu departe de centrul orașului (4,6 km până la Piața Marii Adunări Naționale) și cu acces comod către toate sectoarele cu mult transport public care circulă nu departe de casă: autobuze, troleibuze și diverse rute de maxi-taxi. De la poarta Complexului până la Gara Feroviară sunt de parcurs în jur la 6,9 km. Piața centrală și Auto Gara centrală se află la 6,5, iar Auto Gara de Nord este la 8,1 km. Aeroportul Internațional din Chișinău se află la 17,1 km.

Structura constructivă și caracteristica generală a Complexului Locativ

Ansamblul Rezidențial „Paris” are un regim de înălțime cu 10 nivele de apartamente, care este împărțit în două scări locative. Structura de rezistență a clădirii este bazată pe o carcasă din beton armat, iar umplutura închiderilor interioare și exterioare este din BCA (beton celular autoclavizat). Fațada imobilului dispune de o izolare termică cu plăci din vată minerală. Pereții construcției dispun de o izolare fonică la maxim. Blocul locativ din interior este finisat modern și are scara interioară efectuată din porțelan, iar balustradele sunt din inox. Tâmplăria exterioară este de marcă Salamander cu profil PVC și geam termopan cu acoperire low-e. Fiecare scară locativă este echipată cu câte două ascensoare moderne și silențioase. Pe teritoriul Complexului sunt organizate locuri terestre pentru parcarea autotransportului rezidenților, de asemenea există construite garaje și locuri de parcare subterane și fiecare locatar facilită de debarale. Curtea Complexului este închisă și are amenajate în incintă spații de joacă securizate pentru copii și locuri de odihnă pentru maturi. Rezidența este păzită și dispune de un sistem de monitorizare video. Precum și fiecare apartament este conectat la sistemul de interfon.

Despre apartamente

Blocul Locativ de pe strada Paris, nr. 34 oferă spre vânzare apartamente moderne cu spații generoase și planificări confortabile cu spații mari vitrate. La dispoziția cumpărătorilor există apartamente cu una, două și trei camere.

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt propuse spre vânzare cu spațiul construit de la 37,7 mp până la 49,9 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt propuse spre vânzare cu spațiul construit de la 53,3 mp până la 71,1 mp;
  • Apartamentele cu 3 camere sunt propuse spre vânzare cu spațiul construit de la 76,6 mp până la 95 mp.

Toate locuințele sunt predate beneficiarului finisate în versiune „albă” și oferă locatarilor posibilitatea de personalizare a locuințe conform propriului gust și cerințelor sale. La intrare în apartamente sunt montate uși din metal. Sistemul de încălzire este autonom și individual pentru fiecare locuință în parte, deoarece apartamentele sunt dotate cu cazane proprii, care oferă posibilitate de reglare a temperaturii. Casa de apartamente se predă conectată la toate utilitățile: la apă, gaz, curent electric și la canalizare. Fiecare utilitate dispune de contoare individuale pe apartament și de apometre. Există dotări cu cablu pentru TV și internet.

Despre Dezvoltator

Complexul Locativ „Paris” eset dezvoltat de Compania „Vlaviocons” S.R.L. Această Companie a fost fondată și înregistrată în anul 2013 și funcționează cu succes pe piața imobiliarelor din Moldova. Metode de achitare: pentru persoanele cu posibilitatea de achitare a prețului unui apartament integral sunt oferite reduceri plăcute. Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achitarea în rate direct de la Companie (posibil și prin intermediul băncii). Pentru mai multă informație amănunțită și detalii utile despre apartamentele Complexului Rezidențial „Paris”, despre finisări, dotări, schițe, poze și contacte, sunteți invitați să vizitați site-ul web al Companiei de Construcții ”Vlaviocons”.

Unde se află Complexul Rezidențial Paris?

str. Paris, 34.

Termen de finalizare Complexul Rezidențial Paris?

str. Paris, 34 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complexul Rezidențial Paris în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complexul Rezidențial Paris din Chişinău?

Dezvoltătorul Complexul Rezidențial Paris este – Vlaviocons.