Vlaviocons

Proiecte dezvoltator Vlaviocons

0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Vlaviocons

Compania «Vlaviocons» lucrează pe piața construcțiilor din Moldova din februarie 2013, implementând cu succes toate proiectele sale. Echipa dezvoltatorului este formată din specialiști cu calificare foarte înaltă, care folosesc ultima generație de materiale tehnologic performante și cele mai moderne echipamente în activitatea sa. Casele edificate de către compania «Vlaviocons» sunt solicitate pe merit pentru calitate, rapiditate în construcție, fiabilitate și confort în utilizarea ulterioară.

Construcția obiectelor dezvoltatorului se realizează cu ajutorul tehnologiei monolit-carcasă, pe baza unei structuri de beton armat. O astfel de construcție are rezistență și stabilitate foarte ridicată şi totodată permeabilitate scăzută, izolare termică și fonică excelentă, de asemenea, costuri reduse de întreținere și este extrem de rezistentă la schimbările climatice și mediile agresive.

Pereții interiori și exteriori ale caselor «Vlaviocons» sunt construiţi din blocuri speciale BCA - beton celular autoclavizat, iar în calitate de material termoizolant pentru fațadă se utilizează vată minerală, care posedă, de asemenea, proprietăți fonoizolante extraordinare. În casele cu astfel de pereți va fi foarte cald iarna (pierderi minime de căldură) și răcoare vara (rezistență la temperaturi ridicate). În afară de confortul termic excelent în apartament, acest lucru va permite reducerea semnificativă a costurilor de exploatare a proprietății imobiliare în viitor.

La obţinerea unor economii suplimentare, cumpărând un apartament de la «Vlaviocons», vor contribui și ferestrele din plastic cu geamuri “Low-e”, care asigură un nivel mai ridicat de izolare și prezintă caracteristici excelente de schimb redus de căldură. Standardele europene actuale obligă dezvoltatorii să folosească geamurile “low-e”, fapt care este respectat strict de către compania «Vlaviocons».

Lista mare de avantaje a locuințelor de la acest dezvoltator atrage întotdeauna o atenție sporită a potențialilor clienți. Cei care doresc să cumpere un apartament în complexele «Vlaviocons» beneficiază de reduceri semnificative la achitarea integrală a costului locuinței selectate sau sunt disponibile opțiuni pentru achiziționarea metrilor pătrați în rate, pe o perioadă îndelungată de timp.