Complex Alba Iulia
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Lipcani, 7

Mai detaliat despre blocuri

str.Lipcani, 7 (bloc A)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
str.Lipcani, 7 (bloc B)
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Complex Alba Iulia pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de etajeS+P+9E
🟧 Tehnologia construcțieiproectată fără grinzi
🟧 Facilităţiteren de joaca pentru copii
🟧 încălzireautonomă
🟧 LiftKLEEMAN
🟧 Perețibeton armat
🟧 Spațiu de parcareparcare subterana
🟧 Termoizolareizolat termic cu vată minerală şi polistiren de 10 cm
🟧 Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

🟧 Spaţiu apartamente38.8 – 117 m2

Informații despre Complexul locativ

Localizarea ansamblului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Alba Iulia” se află amplasat pe strada Lipcani, la numărul 7, din sectorul Buiucani în orașul Chișinău. Blocurile locative se află localizate între străzile Sucevița și Paris, pe a doua linie a străzii Alba Iulia.

Mai detaliat despre vecinătăți și zona de amplasare

Complexul de locuințe „Alba Iulia” se găsește localizat într-un cartier la maxim de dezvoltat, cu multe spații verzi și locuri de joacă pentru copii la aer liber.

În vecinătatea apropiată a locuințelor funcționează supermarket-urile Linella și Fidesco, este Piața „Delfin” și centrul comercial „Alfa City Shopping Mall”, sunt diverse secții bancare și bancomate, se află pizzerii, restaurante, săli de festivități, este Sectorul de Poliție Nr. 4 și Oficiul poștal.

Pentru relaxare și o viață sănătoasă în această zonă se află multe cluburi sportive și săli de fitness. Aici sunt frizerii și saloane de înfrumusețare, sunt farmacii și se află Policlinica Amt Buiucani și se află spitalul „On Clinic”.

Din punct de vedere al educației și dezvoltării copiilor aici se găsește un număr mare de instituții educaționale și organizații de învățământ: Parcul de distracții pentru copii „Alfa Kids Club”, Grădinița de copii Nr. 26 (800 metri), Grădinița Nr. 185 (1,8 km), Liceul Liviu Deleanu (1,8 km), Școala profesională Nr. 6, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu (1,1 km), Liceul Teoretic „Orizont” (1,8 km), Liceul Teoretic Petru Rareș (1,1 km), Școala Profesională Nr. 2 (1,4 km), Liceul „Columna” (1,2), Liceul Teoretic cu Profi Real „Mihai Marinciuc” (950 de metri), Liceul Teoretic Dante Alighieri (1,3 km) și Școala Profesională Nr. 9 (1,9 km). Și la doar 800 de metri de la blocurile locative se află Universitatea „Perspectiva”.

În apropiere de complex sunt stații pentru mijloacele de transport în comun cu diferite rute directe către centrul Chișinăului și către alte sectoare din capitală.

Distanțe reale până la punctele importante din capitală

De la intrarea complexului rezidențial „Alba Iulia” sunt de parcurs cu mașina 5,3 km până la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt; 7,2 k până la Piața și Gara Centrală; 7,8 km până la Gara Feroviară; 8,9 km până la Gara Auto de Nord și 9,2 km până la Gara Auto de Sud. Iar până la Aeroportul Internațional din Chișinău este de parcurs o distanță de 17,9 km.

Detalii tehnice și caracteristica generală a complexului locativ

Proiectul imobiliar „Alba Iulia” reprezintă un complex de locuințe, care îmbină confortul și calitatea la cele mai înalte standarde de calitate și la realizarea căruia sunt utilizate cele mai inovative tehnologii din domeniul construcțiilor de imobiliare. Ansamblul rezidențial este compus din 2 blocuri de apartamente, ambele dispun de o arhitectură contemporană, sunt prevăzute cu câte un Parter și 9 Nivele locative.

Blocurile locative sunt proiectate cu o carcasă fără de grinzi și dispun de o rezistență seismică la cutremure de până la 9 grade pe scara Richter. La înălțarea imobilelor sunt folosite blocurile din beton celular autoclavizat „YTONG”, care dispun de capacități înalte de izolare fonică și termică. Este un sistem de fonoizolare între etaje realizat din membrană de profil, care suplimentar asigură locuințele cu liniște. Fațada imobilului este de tip – ventilată și este finisată cu materiale contemporane în combinația perfectă a liniilor drepte în culori gri și alb.

Profilul tâmplăriei exterioare ce este instalată la clădiri este de tip PVC și este prezentat de la firma cu renume Salamander, geamurile termopane au trei rânduri de sticlă de tip „4S” și asigură locuințelor nu numai lumină dar și liniște, căldură și nu permit pătrunderea prafului din exterior. Sticlele dispun de un sistem de protecție SGG Planitherm.

Cele două ascensoare, ce sunt instalate la scările rezidențiale sunt alese de calitate superioară, de un nivel înalt de siguranță și acestea funcționează foarte silențios. Toate spațiile comune interioare sunt finisate cu materiale moderne, cu granit și marmură la casa scării și dispun de un sistem de iluminare a holurilor.

De asemenea și spațiile comune exterioare sunt prevăzute amenajate contemporan, în curte sunt spații verzi și există insule plantate cu arbuști, sunt asigurate locuri moderne pentru joaca copiilor și este dotat mobilier urban cu băncuțe, precum și sunt organizate locuri de relaxare pentru părinți.

Ansamblul rezidențial „Alba Iulia” asigură suficiente locuri de parcare pentru autoturismele tuturor locatarilor, la parterul clădirilor rezidențiale sunt organizate garaje. Și pentru transportul oaspeților sau pentru transportul de serviciu și pentru parcarea de scurtă durată există organizate și locuri de parcare supraterane.

Locatarii ansamblului de locuințe „Alba Iulia” vor avea o viață în securitate, deoarece complexul beneficiază de sistem de supraveghere video.

Tipuri de apartamente, suprafețe și dotări

Complexul locativ „Alba Iulia” este conceput cu un total de 81 de proprietăți locative. Apartamentele sunt proiectate cu una, două, trei și mai multe camere în diverse configurații și cu scheme logic gândite într-o gamă de 20 de variante, unde fiecare metru pătrat este la maxim de funcțional. Suprafața apartamentelor cu 1 cameră începe de la 39 și ajunge până la 45 mp, pentru locuințele cu 2 camere suprafața cuprinsă este între 60 și 70 mp, iar pentru unitățile locative cu 3 și mai multe camere suprafețele sunt de la 83 mp și până la 154 mp. Pentru mai multă liniște, confort și intimitate, la fiecare etaj locativ sunt proiectate câte 4-5 unități locative.

Înălțimea încăperilor din apartamente este de 280 cm, acest fapt semnificativ mărește spațiul și influențează la senzația locatarilor cu mai multă libertate și confort, de asemenea o astfel de înălțime a apartamentelor oferă posibilități suplimentare și mult mai multe idei de design interior și metode de finisare a locuințelor, precum și apare posibilitatea de a organiza mai multe spații de păstrare și depozitare a obiectelor, care sunt în folosință rară.

Toate bucătăriile din apartamente sunt proiectate cu câte două canale individuale de ventilare, care asigură încăperii aerisire eficientă.

Toate apartamentele se dau în folosință beneficiarilor atent finisate în versiune - „la alb”, unde în toate încăperile pereții sunt prelucrați, ideal nivelați și sunt finisați cu amestec uscat gata pentru a fi vopsiți sau placați cu tapet. În toate locuințele sunt turnate pardoselile cu șapă și sunt gata pentru finisarea cu parchet laminat sau cu gresie. Compania de construcții a muncit asupra locuințelor în deplin pentru a vă minimiza cheltuielile pentru reparații. La intrare în apartamente sunt instalate uși calitative, acestea sunt din metal și ușile de acces sunt blindate.

Cel mai eficient sistem de încălzire cu cheltuieli minimale și plus cu o economie de spațiu, este sistemul de încălzire autonomă prin pardoseală, care este aplicat pentru camerele de baie, în bucătării și în antreuri. Toate instalațiile termice sunt dotate și sunt conectate la cazanele individuale din apartamente, acestea sunt alese de la bine-cunoscuta firmă Immergas.

La momentul dării în exploatare a blocurilor complexului rezidențial „Alba Iulia”, toate utilitățile sunt conectate și sunt puse la poziții, apartamentele sunt aprovizionate cu apă, gaz, curent electric și racordate la țevile de canalizare. La fiecare utilitate separat este dotat câte un contor și sunt apometre.

Ansamblul de locuințe „Alba Iulia” este construit și dezvoltat de către compania de construcții „Sv Lux Grup” S.R.L., aceasta are o experiență în domeniul construcțiilor imobiliare de mai mult de 10 ani și de către echipa de profesioniști sunt construite și date în exploatare locuințe perfecte. De asemenea compania colaborează îndelungat cu parteneri de încredere și alege doar materiale de construcții și finisaje de calitate superioară. Datorită faptului că compania funcționează cu succes și deja dispune de toată tehnica, utilajul și instalațiile sale personale, construcția obiectelor se realizează mult mai repede și la moment compania a atins un nivel înalt de independentă financiară și poate să-și permită posibilitatea de a face plăcere cumpărătorilor cu metode de plată conform graficelor individual discutate cu fiecare beneficiar în parte. Sunteți așteptați cu un apel către managerii și agenții imobiliari ai companiei „Sv Lux Grup”, care cu mut drag și cu un mare profesionalism vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta cu informații depline despre procesul transparent a tranzacției de achiziționare a apartamentului Dvs de vis.

Pentru contactele directe către secția de vânzare și pentru alte informații despre care ați rămas interesați, despre amenajarea complexului rezidențial „Alba Iulia”, despre finisarea apartamentelor și despre toate metodele de plată acceptate, vă rugăm să treceți doar cu un singur click pe site-ul web al companiei de construcții „Sv Lux Grup”.

Acest proiect mai este numit și Lipcani 7 lux grup.

Unde se află Complex Alba Iulia?

str. Lipcani, 7.

Termen de finalizare Complex Alba Iulia?

bloc A, bloc B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Alba Iulia în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Alba Iulia din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Alba Iulia este – SV Lux Grup.