Bloc Locativ Pietrarilor 12/5
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Pietrarilor, 12/5

Bloc Locativ Pietrarilor 12/5 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje6

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Pietrarilor, 12/5 este prezentat de Compania de Construcții „Elit Construct” într-un stil modern cu o proiectare concepută pentru a satisface toate cerințele de rezistență seismică a clădirii nou construite.

Casa locativă dispune de șase nivele construite cu pereți din cărămidă, care sunt acoperiți cu un strat de cinci centimetri de polistiren expandat. Este îndeplinită finisarea fațadei cu tencuială decorativă. Holul este finisat cu marmură. Iar scările sunt confecționate din granit.

În Complexul Rezidențial de pe strada Pietrarilor, 12/5 apartamentele se vând cu uși din fier instalate la intrare și cu geamuri plastice cu profil termopan cu cinci camere și cu trei rânduri de sticle de marcă SCHUCO.

Pereții în coridoare, camere și în bucătării sunt realizați din blocuri de ghips, iar în blocurile sanitare pereții sunt clădiți din cărămidă. Este efectuată tencuiala pereților și prelucrarea cu amestec uscat. Sunt instalate contoarele pentru apă, energie electrică și pentru gaz, apartamentele sunt echipate cu interfoane, în locuințe există internet prin fibră optică, televiziune și telefonie.

Curtea Complexului locativ este îngrădită și are în incinta sa o terasă și locuri de joacă pentru copii.

Unde se află Bloc Locativ Pietrarilor 12/5?

str. Pietrarilor, 12/5.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bloc Locativ Pietrarilor 12/5 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Pietrarilor 12/5 din Chişinău?

Dezvoltătorul Bloc Locativ Pietrarilor 12/5 este – Elit Construct, Pro Invest Construct.