str. Pietrarilor, 12/3
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Pietrarilor, 12/3

str. Pietrarilor, 12/3 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje6
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă ideală
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Pietrarilor, 12/3 se află în sectorul Centru la doar doi kilometri de la centrul Chișinăului.

În apropierea imobiliarului nou este o zonă de parc și nu departe funcționează grădinițe de copii, un oficiu poștal, liceu, magazine, este un bar și un Centru Comercial.

Clădirea nouă are construite șase nivele locative din materiale de o calitate înaltă și dispune de un nivel înalt de rezistență seismică, pereții exteriori sunt ridicați din cărămidă, fațada este termoizolată cu polistiren expandat cu grosimea de cinci centimetri.

Apartamentele Complexului de pe strada Pietrarilor, 12/3 sunt propuse în vânzare de către Dezvoltator în schițe cu câte 2-3 camere cu spațiile totale de 44-76 mp, cu finisaje „la gri” sau în „versiune albă”, la dorința cumpărătorilor locuința poate fi amenajată cu mobilier.

Se instalează ușile din metal la intrare și geamurile termopane cu 5 camere și cu trei rânduri de sticle de marcă SCHUCO, contoarele individuale și interfoanele.

Unde se află ?

str. Pietrarilor, 12/3.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Pietrarilor, 12/3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Pietrarilor, 12/3 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Pietrarilor, 12/3 este – Pro Invest Construct.