Pro Invest Construct

Pro Invest Construct

Construiește imobile din 2012
de la 499 € / m2
Site-ul oficial – proinvest.md

Ansambluri rezidențiale curente de la Pro Invest Construct 1 obiect de vânzare

Toate complexuri Pro Invest Construct de pe hartă

Construiește complexuri numai în Chişinău
sunt locuințe la vânzare
totul e vândut

Despre Compania de construcții Pro Invest Construct

Compania de construcţii «Pro Invest Construct» a fost înfiinţată în anul 2012 și în strânsă interacţiune cu organizaţia financiară «Soluția Financiară» se ocupă de construcția clădirilor rezidențiale, asigurând cetăţenii Moldovei cu apartamente la prețuri accesibile.

Toate lucrările, specialiştii «Pro Invest Construct», le efectuează la cel mai înalt nivel și pun în funcţiune obiectele sale exact la timp, folosind în acest scop cele mai noi tehnologii și materiale de construcție calitative. Fiecare client al companiei are posibilitatea de a achiziționa apartamente europene la cheie, unde va putea să se simtă confortabil, comod și sigur.

Anii de succes a «Pro Invest Construct» se explică prin accesul direct a dezvoltatorului la oportunități de finanțare externă foarte convenabile și favorabile, precum și calitatea înaltă a construcției și viteza executării tuturor lucrărilor declarate. Anume această abordare a permis companiei să obțină respectul binemeritat în rândul clienților și partenerilor, asigurând popularitate obiectelor aflate în construcție printre locuitorii capitalei.

Colaboratorii «Pro Invest Construct» propun acum, fiecărui doritor, un program individual la achiziționarea locuinței, dându-i posibilitatea de a profita de oferte potrivite pentru majoritatea celor cointeresaţi, inclusiv creditarea directă de la dezvoltator pentru o perioadă de 3-5 ani.

Compania «Pro Invest Construct» este mereu la curent cu toate inovaţiile, studiind cu minuţiozitate tendințele pieței imobiliare și ascultându-şi cu atenție clienții proprii. Asemenea acțiuni, întreprinse în timp util, pun la dispoziţia companiei de construcții oportunități suplimentare, care-i permit să construiască în mod constant, concentrându-se nemijlocit asupra dorințelor viitorilor proprietari, oferindu-le acestora preţuri rezonabile pentru metru pătrat.

Încă dezvoltatori din Moldova